3 aylık bebeğimle ne yapacağımı bilemez haldeyim

Bende cocuklarimda yaklasik 3 aylikken ise donmustum
Belki de ben yanlış düşünüyorum ama ben yapamazdım. Burada konu sahibinin ailesi de destek, yani en azından çocuk bir yaşına gelene kadar idare ederler gibi geliyor bana.

Anlaşılan eşinizin huyu böyleymiş ailesinin sesi çıkmadığına göre. Hesaplarını siz kontrol edin.

Belki de ben yanlış düşünüyorum ama ben yapamazdım. Burada konu sahibinin ailesi de destek, yani en azından çocuk bir yaşına gelene kadar idare ederler gibi geliyor bana.
Zorunda olunca yapiyosun canim, ilk sut sagdigim gun is yerinde agliyordum mesela stresten sagamamistim nerdeyse gozyasim pit etti.. simdi
Sacma duygusallikmis
Diyorum ama o an oyle gerekiyormus yoksa sen haklisin 3 aylik bebek oyle
Kucuk oyle
Narin oluyor, kimselere
Emanet edesin gelmiyor

Ortada para yok ki!! Adam ailesinin yanında maksat çalışıyor desinler diye karın tokluğuna çalışıyor..ailesi de gönüllerinden koptukça çocuk sevindirir gibi 2/3 bin tl veriyorlarmış

Annesini arama sebebim dediğim gibi onların yanında çalışması sebebiyle yoksa evlatlarına ilgili alakalı olmadıklarını evlilik sürecinde gördüm. Ama maaşını onlar veriyorlar ve oğullarının geçinemediğini zorda darda olduğumuzu artık bilsinler çünkü oğulları herşey yolunda taklidi yapıyor onlara.
Dediği paraları almamış çünkü 4 bin almış maksimum onu da ucu ucuna yettirmiş ama bana çok alıyorum diye yalan söylemiş.

Şimdilik bebeğinizi düşünseniz, biraz büyümesini bekleseniz belki o zaman sizde toparlar bir işe girersiniz sonra da kendinize bir yol çizersiniz..

bellıkı sıze karsı mahcupda hıssedıyor kendısını aldım cok alıyorum deyıp ucu ucuna yettırebılmek kendısıne de sıkıntı,
bır ınsana cok fazla deger verırsenız onun yapması gerekenlerıde yaparsanız boyle ezılır ve altından kalkabılmek ıcın yalan soylemek zorunda hısseder
bır gelsın de bu yalan soyleme konusunu netlestırın ne olursa olsun bana gercegı soyle bırdaha yalan duymak ıstemıyorum gercegı konusursan herseyın ustesınden gelırız yalana bır daha musaade etmem deyıp kendısını ıfade etmesıne sans verın derım

Ortada para yok ki!! Adam ailesinin yanında maksat çalışıyor desinler diye karın tokluğuna çalışıyor..ailesi de gönüllerinden koptukça çocuk sevindirir gibi 2/3 bin tl veriyorlarmış
Altınlarını verdim,evlenmeden önce yaptığım birikimi verdim falan diyor ya.
Yine ellerine para geçiyor yani.

Haklısınız ama kayınvalidem hususunda değil çünkü kadın bir derdin olunca ilk bize söyle diyen insandı söyledim şimdi hiç ilgilenmiyor bile bu kadar ilgisiz alakasız olmalarını içim almıyor çünkü ortada çocuk var. Ve eşimin maaşını onlar veriyor. Orta yolu bulmaya çalışırlar, oğullarına akıl verirler bir yol gösterirler dedim ya da borcunu kapatmasına yardım ederler ama hiç ilgilenmediler bile.. bana o kadar ters geliyor ki. Çünkü büyüdüğüm ailede anne babam kendi aç gezer bize yedirir içirirdi evlendim hala arkamdalar hep benim için harcamalar yapıyorlar ki ikisi de işçi emeklisi. Eşimin ailesi kendi işi olan, ticaret yapan insanlar güya iyi de kazanıyorlarmış eşimin dediğine göre ama muhtemelen o da yalan.

Takilari bedelli askerlik parasi olarak vermediniz mi şuan nasil askerde ben onu anlamadim

Benim birikimlerim onlar kuzum eşimden gelen birşey yok ki ..
Tamam işte adam onları sendne aldı ya ev alalım diye
Birde askerlik için para harcadı
Başka giderleri alamıyor çünkü parası yok.
Çalıştığı da ucu ucuna gidiyor burda sorun yok.
Ama avans hesaba girmiş,borç yapmış birde üstüne paramız var birikimimiz var diye yalan söylüyor.
Bu hesapta açık var.
Bak ben zaten aile ile iş yapmaya çok karşıyım illaki zarar oluyor ortada.sizin burda sorununuz var zatenesin normal işte çalışsın bu kadar zorlanmazsiniz.
Ama en büyük sorun yalan söylemesi.

Onu da söyledim hep gir başka işe çalış dedim burada kazandığım kadar kazanamam burda babam altıma araba veriyor işçi değil saygı duyulan iş verenim falan diyor egosu çok yüksek biri yani. Bilemiyorum o yüzden. Kendi eziliyor sömürülüyor bize de çektiriyor bir de böylesi hayata yalan söyleyip çocuk dahil ediyor. Nasıl büyüteceğini düşünmeden tasarlamadan.. Sadece çocuğuma acıyorum içim gidiyor baktıkça.

Benim eşim de yıllarca babasıyla iş yaptı ve en sonunda battı.
Hem de eksi 500 binle battı.
Ben her zaman derim esnaflık çok zor ama en önemlisi aileyle iş yapmak daha zor.
İnanın maaşı belli günü belli bir işi olsa daha rahat oluyor insan.

Bence siz önce kendinizi ve cocugunuzu güvene alin. Gerekiyorsa ailenizin yanina giderek. Lohusa kadinin üzerine yürüyen yalanlari ortaya dökülünce iyice saldirganlasabilir. Hic öyle cocugunu babasiz birakma blabla lara girmeyecegim. Böyle beceriksiz erkeklerin gücü tek kadinlara ve cocuklara yeter. Ilk önce can güvenliginiz derim ben

Katılıyorum ama başka işlerde de bir türlü dikiş tutturamadı babası en son acıdı iş verdi ama orada da aldığı ortada. Onlar da güya iyi kazanıyor ama ona vermiyor ya da iyi kazanıyorlar olayı da yalan bilemiyorum.

Esinizde iş yok.
Kusura bakmayın görünün köy bu
Bence kendini ve çocuğunu garantiye al.
Çok yalan söylüyor eşin asla ne derse inanma.
Bence bu durumda güven duymadığım adamla evli kalmazdim.
Ailen de arkanda en azından onun güveni var.
Bence bundan daha olamaz ama eşinle bu şekilde devam edersen daha kötü durumda olabilirsin ki olursun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…