Evet biliyorum canım 70 kişi 1 kişiye okunacağını ama bizim o kadar kişi bulmamız imkansız ve ramazan bitiyor Rabbim niyetlerimizi biliyor o yüzden katılmak istersen diye etiketleme yaptım eski listeyi ...Canım Enbiya suresini 70 ayrı kişi ve tek kişiye 70 tane okunması gerekiyor diye biliyorum. Yanlış yapmayalım bunu istersen eksik kalmasın. Yani senin okuduğun 3 benim okuduğum 3 doğru olmayabilir kuzum ama diğer sureleri okuyabiliriz bana uyar. Ha ben Enbiya suresini de okurum benim için sıkıntı değil balım ama yanlış olmasın diye açıkladım.
Geçmiş olsun ferdam..Canım ben katılamam Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah erken doğum yaptım hastanedeyim bana ve oğluma dualarınızda yer vermenizi isterim Rabbim hayırlısı ile sizlere zamanında sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tamam çiçeğimÇiçeğim ben katılamayacağım rabbim sizin dualarınızı kabul etsin inşallah
Aminnnn inşallah canımOkurum ben de canım salı günü opu var Allah güzel bebekler nasip etsin isteyen herkese
Ben katılırım canım
Ben okurum canım
Ekledim kuzular sizi deBuna da varım
Sen nasılsınnnn iyi hissediyor musun biraz daha kendini canım ?Canım ben katılamam Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah erken doğum yaptım hastanedeyim bana ve oğluma dualarınızda yer vermenizi isterim Rabbim hayırlısı ile sizlere zamanında sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun amin inşallah. Ben taburcu olucam ama oğlum daha burda canım ne zaman çıkacağı belli değilGeçmiş olsun ferdam..
Amin inşallah kuzum tüm dualarımız kabul olsun ...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım
Nasıl şimdilik durumlar kuzum daha hastane de kalacak mısın
Senden de Allah razı olsun kuzum..Sağol canım Allah razı olsun amin inşallah. Ben taburcu olucam ama oğlum daha burda canım ne zaman çıkacağı belli değil
Amin inşallah teyzesi hersey nasip Rabbim ne derse o inşallah çabucak toparlayıp büyür ve evimize götürürüzSenden de Allah razı olsun kuzum..
Yaaa
Allah'ım şifa versin inşallah
İnşallah çabucak erkenden çıkar bebeğinde hastaneden kuzummm
Kuzum 3 duayı yine 1 kez okuyup tüm listedeki arkadaşlar adına dualıcaz dimiSelam Kızlar
Başka bir konu ile geldim @Magnifiaque arkadaşım sayesinde bu duayı da bebek için öğrenmiş oldum ve sizinle paylaşmak istedim..
Bu ayda hayırlısı ile evlat sahibi olmak için yapılan Enbiya süresinin son 1 sayfasını okumak..
Normalde tek 1 kişiye 70 tane deniliyor ama biz Ramazan'ın ortasına geldik tek 1 kişiye 70 tane okunması imkansız o yüzden bende geçen açtığım Meryem süresi okuduğumuz listeyi etiketleme yaptım ...
Okumak isteyenler yazsınlar 1 kişi 3 kez okusa Kuran'da geçen Enbiya süresinin son 1 sayfasını çok güzel olur
madamseker arkadaşımız da Ramazan ayında Yasin süresi veya Kenzül Arş duası demişti birde çok güzel olur şöyle yapalım uygun olursa..
Enbiya süresi + Yasin + Kenzül Ars duası ne derseniz kızlar hepsi çok kısa zaman alır
Şimdiden Allah razı olsun 2 3 gün içinde netleşsin başlayalım
1.Lna16 Selin
2. @RprnnHivda
3. @IcimdekiSonsuzDenizDeniz
4. @oznurvarolÖznur
5. @FatmazellFatma
6. @madammorMerve
7. @Catlak-kurabiyeMerve
8. @N u rNur
9. @bir mucizeeFatma
10.MssPARE Yasemin
11. @Papatyamelo
12. @BirbuketcicekHatice
13. @herzamanbirumutvar16
14. @eunjaBahar
15. @MagnifiaqueMerve
16. @Magnifiaque - annesi
17.madamseker Vildan
18. @Teach_MaviMeryem
19. @A R Y ATuba
20. @Papatyamveben-MaviÖzge
21. @kavs-i kuzah
22. @Fatmazell -arkadaşı- Ayşenur
23. @Fatmazell -arkadaşı- Şeyma
24. @Meral01Hilal Meral
25. @tiniminihaniimEsra
26. @Fatmazell -Kayınvalidesi- Semra
27. @Fatmazell -annanesi- Meryem
28. @MavihaliElif
29. @busenurkaayBuse Nur
30. @Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23Demet
32. @Saliha40Saliha
33.Nefes0858 Ferda
34. @ShiningLifeGamze
35. R rana20Rabia
36. @tucimoTuğçe
37. @Life lightElif
38. @Bonus
39. @LorenaEceAyfer
40. @Huzurlu Masum
41. @GunelhuseynGünel
Evet kuzum Enbiya süresinin son sayfasını okuyup 3 kere 1 Yasin 1 Kenzül arş duasını okuyup listede olan arkadaşlara bebek niyeti olarak bağışlıcaz kuzum liste yapıyorum yarın da beklerim ne kadar olursak okuruz sayıları ayarlarız çiçeğim normalde 1 kişiye 70 okunurmus ama bizim öyle bir imkanımız yok en azından 70 tane toplayalım hep birlikte okuyalım istedim kimim duası kabul olur bilinmez
Aminnnnnnn inşallah Ferdammmm dualarım seninle çiçeğim üzülme arkadaşım bunlar da geçecek hep birlikte eve döneceğiniz günler yakında kuzunmmmAmin inşallah teyzesi hersey nasip Rabbim ne derse o inşallah çabucak toparlayıp büyür ve evimize götürürüz
Tamamdır balım beni de ekle listeyeEvet kuzum Enbiya süresinin son sayfasını okuyup 3 kere 1 Yasin 1 Kenzül arş duasını okuyup listede olan arkadaşlara bebek niyeti olarak bağışlıcaz kuzum liste yapıyorum yarın da beklerim ne kadar olursak okuruz sayıları ayarlarız çiçeğim normalde 1 kişiye 70 okunurmus ama bizim öyle bir imkanımız yok en azından 70 tane toplayalım hep birlikte okuyalım istedim kimim duası kabul olur bilinmez
Canım ben bu dönemde biraz zorlanabilirimAminnnn inşallah canım
Çok güzel olacak inşallah herşey seni de listeye aldım o zaman canım
Ben katılabilirimSelam Kızlar
Başka bir konu ile geldim @Magnifiaque arkadaşım sayesinde bu duayı da bebek için öğrenmiş oldum ve sizinle paylaşmak istedim..
Bu ayda hayırlısı ile evlat sahibi olmak için yapılan Enbiya süresinin son 1 sayfasını okumak..
Normalde tek 1 kişiye 70 tane deniliyor ama biz Ramazan'ın ortasına geldik tek 1 kişiye 70 tane okunması imkansız o yüzden bende geçen açtığım Meryem süresi okuduğumuz listeyi etiketleme yaptım ...
Okumak isteyenler yazsınlar 1 kişi 3 kez okusa Kuran'da geçen Enbiya süresinin son 1 sayfasını çok güzel olur
madamseker arkadaşımız da Ramazan ayında Yasin süresi veya Kenzül Arş duası demişti birde çok güzel olur şöyle yapalım uygun olursa..
Enbiya süresi + Yasin + Kenzül Ars duası ne derseniz kızlar hepsi çok kısa zaman alır
Şimdiden Allah razı olsun 2 3 gün içinde netleşsin başlayalım
1.Lna16 Selin
2. @RprnnHivda
3. @IcimdekiSonsuzDenizDeniz
4. @oznurvarolÖznur
5. @FatmazellFatma
6. @madammorMerve
7. @Catlak-kurabiyeMerve
8. @N u rNur
9. @bir mucizeeFatma
10.MssPARE Yasemin
11. @Papatyamelo
12. @BirbuketcicekHatice
13. @herzamanbirumutvar16
14. @eunjaBahar
15. @MagnifiaqueMerve
16. @Magnifiaque - annesi
17.madamseker Vildan
18. @Teach_MaviMeryem
19. @A R Y ATuba
20. @Papatyamveben-MaviÖzge
21. @kavs-i kuzah
22. @Fatmazell -arkadaşı- Ayşenur
23. @Fatmazell -arkadaşı- Şeyma
24. @Meral01Hilal Meral
25. @tiniminihaniimEsra
26. @Fatmazell -Kayınvalidesi- Semra
27. @Fatmazell -annanesi- Meryem
28. @MavihaliElif
29. @busenurkaayBuse Nur
30. @Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23Demet
32. @Saliha40Saliha
33.Nefes0858 Ferda
34. @ShiningLifeGamze
35. R rana20Rabia
36. @tucimoTuğçe
37. @Life lightElif
38. @Bonus
39. @LorenaEceAyfer
40. @Huzurlu Masum
41. @GunelhuseynGünel
Katılmak istersen eklicem canım sen bilirsinCanım ben bu dönemde biraz zorlanabilirim
Ekledim canımBen katılabilirim
Ekledim kuzummmTamamdır balım beni de ekle listeye
Bilemiyorum kuzum tedavi görüyorum git geller ağrılarım çok oluyor dualarınzda bana da yer verinKatılmak istersen eklicem canım sen bilirsin