- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Magnim şimdi gördüm nasıl oluyor o tek 1 kişiye niyetleniyor diye duymuştum sanki bilemedim
Aslinda herbirinizr ayri ayri okunsa gizelKuzum liste olusturup her birimize okuyabiliriz tek sayfa cunku anladığım kadarıyla
Peki 70 kişi değilde mesela kac kişi oluyorsak bikac kere okusak bir kişinin niyetine iki gün süre verip her bir kişinin niyetineAslinda herbirinizr ayri ayri okunsa gizel
Olur ama 70 kisi bulmak zor olurmu
Burdakiler okusa olurmu yada toplu olacak nasil isterseniz
Biz gecen yil oyle yapmistik maalesef cok zor 70 kisi o yuzden 2-3 kez okumustuk kisi basi sonucta ameller niyetlere gore insallah Rabbim kabul ederPeki 70 kişi değilde mesela kac kişi oluyorsak bikac kere okusak bir kişinin niyetine iki gün süre verip her bir kişinin niyetine70 kişiyi bulmak cidden cok zor olur cunku
Aayy yine yapsak ya cok güzel olurBiz gecen yil oyle yapmistik maalesef cok zor 70 kisi o yuzden 2-3 kez okumustuk kisi basi sonucta ameller niyetlere gore insallah Rabbim kabul eder
Evet valla hic okumamaktansa okumak daha guzelAayy yine yapsak ya cok güzel olurhem bence de niyet önemli biz 2-3 kişilik niyet alırız
Evet kesinlikle öyle hic okumamaktansa niyetimiz belli duamız belli Rabbimin kabul edecegi saatlere denk geliriz belkiEvet valla hic okumamaktansa okumak daha guzel
Hem varya bizde 41 meryem suresini de tek tek okuyamamistik insan bulamayip enbiyayida hamdolsun hamile kalan cok oldu yapariz nolacak
Kuzum 40 kişi olsak 1 kişi 2 defa okusa 80 eder direk neyse bakalım okumak isteyen olursa yapalımAslinda herbirinizr ayri ayri okunsa gizel
Olur ama 70 kisi bulmak zor olurmu
Burdakiler okusa olurmu yada toplu olacak nasil isterseniz
Evet canım tek sayfaKuzum liste olusturup her birimize okuyabiliriz tek sayfa cunku anladığım kadarıyla
35 kişi oluruz o zaman kuzuKuzum 40 kişi olsak 1 kişi 2 defa okusa 80 eder direk neyse bakalım okumak isteyen olursa yapalım
Oluruz kuzum ki rahat olur bebek isteyen kızlar çok eğer isterlerse süper olurrrr35 kişi oluruz o zaman kuzu
Bence de süper olurOluruz kuzum ki rahat olur bebek isteyen kızlar çok eğer isterlerse süper olurrrr
Ben okurum inşallahSelam Kızlar
Başka bir konu ile geldimMagnifiaque arkadaşım sayesinde bu duayı da bebek için öğrenmiş oldum ve sizinle paylaşmak istedim..
Bu ayda hayırlısı ile evlat sahibi olmak için yapılan Enbiya süresinin son 1 sayfasını okumak..
Normalde tek 1 kişiye 70 tane deniliyor ama biz Ramazan'ın ortasına geldik tek 1 kişiye 70 tane okunması imkansız o yüzden bende geçen açtığım Meryem süresi okuduğumuz listeyi etiketleme yaptım ...
Okumak isteyenler yazsınlar 1 kişi 3 kez okusa Enbiya süresinin som 1 sayfasını çok güzel olur
Şimdiden Allah razı olsun 2 3 gün içinde netleşsin başlayalım
1.Lna16 Selin
2.Rprnn Hivda
3.IcimdekiSonsuzDeniz Deniz
4. M Mavi MenekseÖznur
5.Fatmazell Fatma
6.Madammor Merve
7.Catlak-kurabiye Merve
8.i p e k Nur
9.bir mucizee Fatma
10.MssPARE Yasemin
11.Papatyamelo
12.Pembeyuvam Hatice
13.civciv161616
14. @eunjaBahar
15.Magnifiaque Merve
16.Magnifiaque - annesi
17.madamseker Vildan
18.Teach_Mavi Meryem
19.A R Y A Tuba
20.Papatyamveben-Mavi Özge
21.kavs-i kuzah
22.Fatmazell -arkadaşı- Ayşenur
23.Fatmazell -arkadaşı- Şeyma
24.Meral01 Hilal Meral
25.Tiniminimavihanim Esra
26.Fatmazell -Kayınvalidesi- Semra
27.Fatmazell -annanesi- Meryem
28.Hali Elif
29.busenurkaay Buse Nur
30.Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23Demet
32.Saliha40 Saliha
33.Nefes0858 Ferda
34.ShiningLife Gamze
35. R rana20Rabia
36.-Arwen- Tuğçe
37.Life light Elif
38.Bonus
39.E c e Ayfer
40. A Arzumsunn
41. G GunelhuseynGünel
Tamam canımBen okurum inşallah
Arapçadansa okuyamam ama Türkçe den dersen okurum çiçeğimSelam Kızlar
Başka bir konu ile geldimMagnifiaque arkadaşım sayesinde bu duayı da bebek için öğrenmiş oldum ve sizinle paylaşmak istedim..
Bu ayda hayırlısı ile evlat sahibi olmak için yapılan Enbiya süresinin son 1 sayfasını okumak..
Normalde tek 1 kişiye 70 tane deniliyor ama biz Ramazan'ın ortasına geldik tek 1 kişiye 70 tane okunması imkansız o yüzden bende geçen açtığım Meryem süresi okuduğumuz listeyi etiketleme yaptım ...
Okumak isteyenler yazsınlar 1 kişi 3 kez okusa Kuran'da geçen Enbiya süresinin son 1 sayfasını çok güzel olur
Şimdiden Allah razı olsun 2 3 gün içinde netleşsin başlayalım
1.Lna16 Selin
2.Rprnn Hivda
3.IcimdekiSonsuzDeniz Deniz
4. M Mavi MenekseÖznur
5.Fatmazell Fatma
6.Madammor Merve
7.Catlak-kurabiye Merve
8.i p e k Nur
9.bir mucizee Fatma
10.MssPARE Yasemin
11.Papatyamelo
12.Pembeyuvam Hatice
13.civciv161616
14. @eunjaBahar
15.Magnifiaque Merve
16.Magnifiaque - annesi
17.madamseker Vildan
18.Teach_Mavi Meryem
19.A R Y A Tuba
20.Papatyamveben-Mavi Özge
21.kavs-i kuzah
22.Fatmazell -arkadaşı- Ayşenur
23.Fatmazell -arkadaşı- Şeyma
24.Meral01 Hilal Meral
25.Tiniminimavihanim Esra
26.Fatmazell -Kayınvalidesi- Semra
27.Fatmazell -annanesi- Meryem
28.Hali Elif
29.busenurkaay Buse Nur
30.Magnifiaque -kuzeni
31. @Btlaydnz23Demet
32.Saliha40 Saliha
33.Nefes0858 Ferda
34.ShiningLife Gamze
35. R rana20Rabia
36.-Arwen- Tuğçe
37.Life light Elif
38.Bonus
39.E c e Ayfer
40. A Arzumsunn
41. G GunelhuseynGünel
Canım senin dediğini de yapabiliriz enbiya süresi 1 yasin ve Kenzül arş duası çin güzel olurRamazan ayı içerisinde kenzül arş ya da Yasin suresi için de böyle bir grup oluşturalım mı ? Ya da farklı bir grup olacaksa ben katılabilirim sankiAllah burada bizi birleştiren herkesten razı olsun dualarımız kabul olur hayırla inşallah Lna16
Türkçesinden de olur aşkımArapçadansa okuyamam ama Türkçe den dersen okurum çiçeğim
Sen bana atarsın mı Linoşummm şunu oku de okurum benTürkçesinden de olur aşkım