3 Aydır Sürüyor

Asiasena

Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
2.465
5.491
37
Sevgili Mune konum en azından aklıma yatan bi cevap bulana kadar taşınmazsa çok sevinirim :)

Konum sağlıkla ilgili ama burada çok daha insana ulaşıyor, belki yaşayanınız vardır yada uzman olanınız. Yardımcı olana okuyana şimdiden çok teşekkür ederim.

3 ay oldu, sağ gözümün alt kapağında inanılmaz bi seğirme var, insanların bile dışarıdan fark ettiği derecede yoğun istemsiz kasılmalarla oluyor. Her an olacak diye geriliyorum artık canımı sıkmaya başladı. Seğirme ile beraber yine 3 aydır ayağa kalktıkça yalpalıyormuş hissi deprem oluyor hissi ve sol kolumda dirsekten aşağıda uyuşma ve ağırlık taşırken his kaybı oluyor. Kime dediysem yorgunluktan dedi ama 3 aydır dinlendiğim çok gün oldu bu kadar sürmesi mantıklı gelmedi bana. Bu durumu yaşayan, çevresinde birinin yaşadığına şahit olan veya uzman olup fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Pazartesi kan tahlili yaptırmaya gideceğim 10 ay oldu tiroit alındı düzenli tahlil yaptırıyordum 4 aydır gidemiyorum. Değerlerde bozulma olursa bu yaşadıklarıma sebep olur mu. Yoksa ayrı bi uzmana gözükmem gerekir mi?

Sadece sağ göz üst kapağı ile dahil olduğum durum genelde stresli zamanlarımda artar.
Stresli bi işim ve stresli bi hayatım vardı ama şükür 2 aydır rahatım. Bende bilemedim belki de etkisi vardır..

korkutmak gibi olmasın bende göz seğirmesi birkaç gün oldu hemen sonrasında konuşurken ağzımın kaydığını hissetim sonrasında yüz felci oldum zaten.tabi sizinkisi gibi aylar süren bir göz seğirmesi değildi bir hafta içinde oldu.stresten kaynaklı olabilir sizinkisi

Nörolojik olabilir belki.
Beyin cerrahı mı ilgilenir bilmiyorum bir gidin derim

Çok geçmiş olsun. Ağız kenarında yüzün bazı yerlerinde de oluyor kasılma ama nadir gözümde çok belirgin ve rahatsız edici. Teşekkür ederim..

Nörolojik olabilir belki.
Beyin cerrahı mı ilgilenir bilmiyorum bir gidin derim
Sanırım nöroloğa gitmem gerekecek.. araştırdım internetten ama her yerde farklı bilgi çıkıyor. Nörolojik nasıl bi sıkıntı ola ki gözde seğirme kaslarda güç kaybı vs olsun..

Burada sorarsanız herkes bir şeyler söyler ve sizin akliniz daha çok karışır.
Aylardır bunu cekmektense bir nörologa randevu almış olsaydınız sorununuz belki de çoktan çözülmüş olurdu.
Lütfen bir doktora gidin. Burası hastane değil buradfakiler de doktor değil.

Boyun fıtığı, düzleşmesi var mı? Kolda uyuşma, his kaybı gibi durumlara sebep olabiliyor.Diğer söylediğiniz sorunlarda, Troid dengenizdeki bozulmadan kaynaklı olabilir. İkisi içinde doktora başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Sanırım nöroloğa gitmem gerekecek.. araştırdım internetten ama her yerde farklı bilgi çıkıyor. Nörolojik nasıl bi sıkıntı ola ki gözde seğirme kaslarda güç kaybı vs olsun..
Benim aklıma ALS geldi. O da kas hastalığı ve belirtiler her kişide farklı seyrediyor. O yüzden bu ihtimali de değerlendirin derim.

Belki yaşayan biri vardır diye sordum aslında elbette ne kadar fazla söz o kadar kafa karışıklığı:) teşekkür ederim.. geçen haftadan gidecektim aslında ama eşim kendini fazla dinleme bişeyin yok dedi sağolsun :) gitmek istemedim ama pazartesi izin günüm gitmek en doğrusu olacak

Benim aklıma ALS geldi. O da kas hastalığı ve belirtiler her kişide farklı seyrediyor. O yüzden bu ihtimali de değerlendirin derim.
Aklımda olsun mutlaka, teşekkür ederim

KK acil girişi soldadır diye tabela asacağım girişe Geçmiş olsun da 3 aydır niye gitmediniz doktora? Hastalıklar değişebilir belirti aynı olsa da.
çok yaşayın. Aslında 3 aydır ihmal ettim ha geçer ha geçiyor yorgunluk vs diye diye 3 ay oldu..

Goz segirmesi nörolojik bir problem olabilir, bazen tetkiklerde sebebi bulunamiyor ve doktorlar botoks yaparak cozuyorlar. Cok gecmis olsun.

Goz segirmesi nörolojik bir problem olabilir, bazen tetkiklerde sebebi bulunamiyor ve doktorlar botoks yaparak cozuyorlar. Cok gecmis olsun.
Yıllardır doktor kapısı aşındırmaktan o kadar yoruldum ki, bi gitmediğim nöroloji kalmıştı bi de oraya gideyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…