damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 4 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #21 Rojda56 .!.: Negatif canim Rojda56 .!.: Negatif canım Genişletmek için tıkla... sizi çok rahatsız ettim ama referans aralığı girilmemiş gözüküyor ya onun bir sebebi varmıdır girildiğinde sonuc değişir mi acaba kusuruma bakmayın Genişletmek için tıkla...
Rojda56 .!.: Negatif canim Rojda56 .!.: Negatif canım Genişletmek için tıkla... sizi çok rahatsız ettim ama referans aralığı girilmemiş gözüküyor ya onun bir sebebi varmıdır girildiğinde sonuc değişir mi acaba kusuruma bakmayın Genişletmek için tıkla...
N nihalerdem Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Kasım 2020 225 36 13 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #22 Negatif ama TSH ında problem var
N nihalerdem Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Kasım 2020 225 36 13 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #23 TSH çok çok yüksek. Tiroidinde problem var yani. Dahiliye iç hastalıklarına gitmen lazım
N nihalerdem Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Kasım 2020 225 36 13 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #24 AA yanlış görmüşüm tamam yok bi problem
damlabenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 70 20 3 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #25 sevdacicegi12334 .!.: AA yanlış görmüşüm tamam yok bi problem Genişletmek için tıkla... abla hala adet olmadım ya gebelik gibi bir durumda yok gördüğüme göre tarlusal kullandım dün bitti hala olmadım
sevdacicegi12334 .!.: AA yanlış görmüşüm tamam yok bi problem Genişletmek için tıkla... abla hala adet olmadım ya gebelik gibi bir durumda yok gördüğüme göre tarlusal kullandım dün bitti hala olmadım
N nihalerdem Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Kasım 2020 225 36 13 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #26 damlabenn .!.: abla hala adet olmadım ya gebelik gibi bir durumda yok gördüğüme göre tarlusal kullandım dün bitti hala olmadım Genişletmek için tıkla... Benim annem de gençken öyle olmuş 3 ay görmemiş sende kist vardır muhtemelen
damlabenn .!.: abla hala adet olmadım ya gebelik gibi bir durumda yok gördüğüme göre tarlusal kullandım dün bitti hala olmadım Genişletmek için tıkla... Benim annem de gençken öyle olmuş 3 ay görmemiş sende kist vardır muhtemelen
S Sonilmek Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 1.410 2.771 133 33 14 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi damlabenn #27 damlabenn .!.: abla hala adet olmadım ya gebelik gibi bir durumda yok gördüğüme göre tarlusal kullandım dün bitti hala olmadım Genişletmek için tıkla... Tarlusal bittikten üç yada dört gün sonra adet olunuyor birkaç gün daha bekle
damlabenn .!.: abla hala adet olmadım ya gebelik gibi bir durumda yok gördüğüme göre tarlusal kullandım dün bitti hala olmadım Genişletmek için tıkla... Tarlusal bittikten üç yada dört gün sonra adet olunuyor birkaç gün daha bekle