3 ay geçmiş negatifse negatiftir. Gebelik yoktur. Hormonlarına baktır özellikle prolaktinemerhaba
3 aydır adet olmuyorum fakat 5 tane hamilelik testi yaptım hepside negatif 18 yaşındayım kadın doğumada gidemiyorum hamilelik varsa aileye söylerler diye sizce neden 5 tane testin 5ide yanılmış olamaz dimi ve dün biraz kanamam oldu gibi oldu ama pedde bir şey yoktu peçeteye geliyordu
Predictor Early Gebelik Testi
Surelab Gebelik Testi
Days Comfort Gebelik Testi hepsinden kullandım ve hepside negatif verdi böyle bir durumla karşılaşam varmı
Hormonal bir sebepten de olabilir. Doktorun adet söktürücü vermesi gerekiyor olabilir. Gidin doktora çekinmeyin. Hamile olsanız testte bu zamana kadar kesin çıkardımerhaba
3 aydır adet olmuyorum fakat 5 tane hamilelik testi yaptım hepside negatif 18 yaşındayım kadın doğumada gidemiyorum hamilelik varsa aileye söylerler diye sizce neden 5 tane testin 5ide yanılmış olamaz dimi ve dün biraz kanamam oldu gibi oldu ama pedde bir şey yoktu peçeteye geliyordu
Predictor Early Gebelik Testi
Surelab Gebelik Testi
Days Comfort Gebelik Testi hepsinden kullandım ve hepside negatif verdi böyle bir durumla karşılaşam varmı
bilmiyorum çok strese sokuyor beni sürekli yaptırasım geliyor3 ay geçmiş negatifse negatiftir. Gebelik yoktur. Hormonlarına baktır özellikle prolaktine
internette baktımta yok mesaj atıyorlar yok üstüne düşüyorlar falan diyorlardı18 yaşındasın kim ailene dicek reşit yaştasın hamile olsan teste çıkar ama sen bide kan ver Garanti olsun
Yok yok merak etme negatiftir. 3 ay geçmiş olsa mutlaka birinde pozitif çıkardı. Sen hormon tahlili yaptır sonuca göre doktor adet söktürücü vs.verirbilmiyorum çok strese sokuyor beni sürekli yaptırasım geliyor
Canım bence gebelik yok sen kadın doğuma git sadece de 3 aydır adet olamıyorum gebelik şüphen var mı diye sorarsa yok dersin bence hamile değilsin olsa çıkardı testlerde çünküinternette baktımta yok mesaj atıyorlar yok üstüne düşüyorlar falan diyorlardı
bir sorun çıkmaz umarım yaCanım bence gebelik yok sen kadın doğuma git sadece de 3 aydır adet olamıyorum gebelik şüphen var mı diye sorarsa yok dersin bence hamile değilsin olsa çıkardı testlerde çünkü
Çıkmazbir sorun çıkmaz umarım ya
Sen kadın Doğuma git durumundan bahset o senden gerekli tahlilleri istetecek zaten ihmal etme belli ki ailenin haberi yok. Biraz ondan korkuyosun gibi geldi bana tabi bilemem orasını ben karışamam sonuçta ama ihmale getirme yeter ki durumunu.bir sorun çıkmaz umarım ya
aile durumundan dolayı kadın doğuma gitmek istemiyorum ama yarın bir gideyimSen kadın Doğuma git durumundan bahset o senden gerekli tahlilleri istetecek zaten ihmal etme belli ki ailenin haberi yok. Biraz ondan korkuyosun gibi geldi bana tabi bilemem orasını ben karışamam sonuçta ama ihmale getirme yeter ki durumunu.
Yani şimdiye kadar gittiğim hiç bi kadın doğumu he sen bekarsın dur ben seni bi ailene şikayet edeyim demedi. Evliyken de evli misin diye sormadı. Reşitsin sonuçta doktor ilgilenmez bile medeni halinle. Çok istiyorsan evliyim de ne bileyim senin bileceğin iş sonuçta :) biz burda anca sana fikir söyleriz doktora gitmen gerek sebebini doktor saptar canımaile durumundan dolayı kadın doğuma gitmek istemiyorum ama yarın bir gideyim
çok sağolun teeşkkür ederimYani şimdiye kadar gittiğim hiç bi kadın doğumu he sen bekarsın dur ben seni bi ailene şikayet edeyim demedi. Evliyken de evli misin diye sormadı. Reşitsin sonuçta doktor ilgilenmez bile medeni halinle. Çok istiyorsan evliyim de ne bileyim senin bileceğin iş sonuçta :) biz burda anca sana fikir söyleriz doktora gitmen gerek sebebini doktor saptar canım
bu gün gittim anlattım böyle böyle olduğunu evli misin diye sordu değilim ama 5 6 tane test yaptığımı söyledim kan testi ve hormon testi yapılacağını söyledi kan testi verdim bu gün inşallah hamile falan değilimdir bçyle bir şey olsun istemiyorumYani şimdiye kadar gittiğim hiç bi kadın doğumu he sen bekarsın dur ben seni bi ailene şikayet edeyim demedi. Evliyken de evli misin diye sormadı. Reşitsin sonuçta doktor ilgilenmez bile medeni halinle. Çok istiyorsan evliyim de ne bileyim senin bileceğin iş sonuçta :) biz burda anca sana fikir söyleriz doktora gitmen gerek sebebini doktor saptar canım
test sonucum negatif değil mi18 yaşındasın kim ailene dicek reşit yaştasın hamile olsan teste çıkar ama sen bide kan ver Garanti olsun
negatif değil midr gitmeden sorunun çözülmez ,
dr git tedavini ol ama birdaha korunmasız ilişkiye girme
Negatif canımtest sonucum negatif değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?