- 17 Aralık 2018
- 43
- 26
- 3
- 29
- Konu Sahibi ecembayarrrr
-
Benim gözümden bakarsannn ....Çokk şanslısın keşke bende anne olabilsem birbuçuk yıllık evliyim çokkkk istiyorum hemde deli gibi sabah akşam aklımda... hiç çıkmıyo aklımdan ...Umarım dogru karar verirsinn
Ben de 11. Haftadayım ama hala söylemedim aile hekimine. Zaten belli dönemler var doktora gitmen gereken o zamanlar da gitsen yeterli. Doktor seni özellikle çağırdığı zaman da gidersin geneSağlık ocağındaki ebeyle bu süreci geçirmek istemiyorsam gitmem şart değil sanırım
6 yıl korunduk . Korunmayı bıraktıgım ilk ay hamile kaldım . Hamıellğim sağlıklı ilerlemedi ama ..
Umarım hamileysen sağlıkla sıhhatle devam eder ..
Bu denli istemiyorsan keşke geri çekilme yöntemı ile korunmasaydın ama olan oldu sanırım . Bu saatten sonra yapcak bişey yok
İlk olarak bence eş :) ama sen bilirsin yinede, amin inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde almamızı nasip eder
Ben de 11. Haftadayım ama hala söylemedim aile hekimine. Zaten belli dönemler var doktora gitmen gereken o zamanlar da gitsen yeterli. Doktor seni özellikle çağırdığı zaman da gidersin gene
Yaşlar 26-24. Hatunİdrara çıkma hali söz konusu değil ama özellikle göğüslerimde yoğun bir şişlik hissediyorum. Gerçi bu regl olmadan öncede olabiliyor ama uçlarında bir acıda var. Eşimde az önce “hatun senin dönem başladı mı” diye sordu. Kekeledim resmen cevap verirken:)
Amiiinn :) Ankaradayım benAllah’ım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah sizede:) İstanbul’da mısınız?
Yaşlar 26-24. Hatun
Hayırlı olsun tebrik ederim. Bir defayla hamile kalınır mı diye şaşırmışsınız kalınıyor. Ben de yaşadım aynı durumu ancak 6. haftada düştü. Ondan sonra cesaret edip bir kez daha denemedik zaten. Şimdilik beklemedeyiz. Sağlıkla hayırla gelsin dünyaya. Hazıd olmadığınızı düşünmeyin önününzde kocaman 8 ay var hazır olursunuz hem maddi hem mental.
Amiiinn :) Ankaradayım ben
İyiyim Allaha şükür 1 ay oldu gebeliğim sonlanalı alıştım sanırım artık canım yanmıyor..Şimdi nasılsın? Allah hepimizin gönlüne göre nasip eder inşallah
6 haftalık hamileymişim..
Öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır aslında ama kocam biraz çok kısıtlamacı, bundan tereddütlerim var sadece. İlaçla korunmaktan korktum nedense, bir kere zar zor eşimi kondomla korunmaya ikna ettim ama onda da genital bölgem kıpkırmızı oldu iki gün sanki ciğer gibi. Sonra geri çekilme ile devam etmiştik..
İyiyim Allaha şükür 1 ay oldu gebeliğim sonlanalı alıştım sanırım artık canım yanmıyor..
Hakkımızda hayırlısı ..
Senın içinde hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına al
Kaynanam umrede tez zamanda torun diye dua ettim diyor bu arada...
HaCanım, direkt kan testi yaptırdım hastaneye gidip. Bu kadar stres olmuşken bir de gebelik testinin yanılma payını düşünmek istemedim. 6 haftalık hamileymişim. Sadece bir seferde nasıl oldu bu anlam veremiyorum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin39000 canım beta hcg değerim, öyle bir şaşkınlıkla eve geldim ki ultrasona girmek aklıma gelmedi. Kuşkum vardır ama yoktur diyordum. Doktorumda yokki zaten. Bir doktorda araştırmalıyım.
Ya canım benim gözünü sevdiğim, içe boşalmış dayanamamış sonuçta. Yani hamilelik ihtimali çok yüksek bir durum. Neden neden neden Ella almadın? Hamileliğe davetiye çıkarmışsınız.. madem böyle bir ihmal oldu sonuçlarına katlanmak düşer size. Kariyerinizden vazgeçeceksiniz. Bir de neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz ki?? Kısırlık ya da kilo yapıyor demeyin çünkü öyle bir şey yok.Öyle tuhaf hissediyorum ki bu saat oldu uyuyamadım. Eğer hamileysem, bu bana Allah’ın verdiği en büyük lütuf. Çok şeyden vazgeçecek olabilirim bugün olmasıyla iki sene sonra olması arasında dağlar kadar fark olacak benim açımdan. İsmi bile korkutuyor ama kürtaj düşününce erken bi gebelik için mantıklı diyorum. Ama nasıl kıyılır? Hem de evlilik içinde bir bebeğe. Kocam zaten mümkünatı yok onay da vermez, allak bullak oldum
Ya canım benim gözünü sevdiğim, içe boşalmış dayanamamış sonuçta. Yani hamilelik ihtimali çok yüksek bir durum. Neden neden neden Ella almadın? Hamileliğe davetiye çıkarmışsınız.. madem böyle bir ihmal oldu sonuçlarına katlanmak düşer size. Kariyerinizden vazgeçeceksiniz. Bir de neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz ki?? Kısırlık ya da kilo yapıyor demeyin çünkü öyle bir şey yok.Öyle tuhaf hissediyorum ki bu saat oldu uyuyamadım. Eğer hamileysem, bu bana Allah’ın verdiği en büyük lütuf. Çok şeyden vazgeçecek olabilirim bugün olmasıyla iki sene sonra olması arasında dağlar kadar fark olacak benim açımdan. İsmi bile korkutuyor ama kürtaj düşününce erken bi gebelik için mantıklı diyorum. Ama nasıl kıyılır? Hem de evlilik içinde bir bebeğe. Kocam zaten mümkünatı yok onay da vermez, allak bullak oldum
Gözünaydin canım ne yalan söyleyim çok sevindim :) değerinde çok iyi masallah :) aramıza hosgeldinnnnnrabbim isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?