• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda hamile mi kaldım?

Ya canım benim gözünü sevdiğim, içe boşalmış dayanamamış sonuçta. Yani hamilelik ihtimali çok yüksek bir durum. Neden neden neden Ella almadın? Hamileliğe davetiye çıkarmışsınız.. madem böyle bir ihmal oldu sonuçlarına katlanmak düşer size. Kariyerinizden vazgeçeceksiniz. Bir de neden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz ki?? Kısırlık ya da kilo yapıyor demeyin çünkü öyle bir şey yok.

Ella’nın kısırlığa yol açabildiğini okumuştum ama doğum kontrol haplarının kanıtlanmış herhangi bir zararının olmadığını biliyorum, evet. İlaç kullanma taraftarı olmadım, eşimin korunmasınada onu ikna edemedim. Hiç sorun yoktu ilk 2 ay ama tek sefer bile yetiyormuş anlaşılan. Hayırlısı buymuş:)

Teşekkür ederim, samimiyetini ve sıcaklığını buradan hissettim inan ki:) dün birçok ihtimali aklıma getirebiliyordum ama sadece eşim değil ben de vazgeçemezmişim meğer :)
Kuzum ben sana dedim bu daha bisey değil hele git kalp atışını gör,duy o zaman ayakların yerden kesilecek :) canimsin sorun olursa her hangi bir konuda bir mesaj uzaklıktayım:KK200::nazar:

Ella’nın kısırlığa yol açabildiğini okumuştum ama doğum kontrol haplarının kanıtlanmış herhangi bir zararının olmadığını biliyorum, evet. İlaç kullanma taraftarı olmadım, eşimin korunmasınada onu ikna edemedim. Hiç sorun yoktu ilk 2 ay ama tek sefer bile yetiyormuş anlaşılan. Hayırlısı buymuş:)
Bazen o bebek illaki gelir :) ama bundan sonrasında lütfen böyle bir ihmal yapmayın. İki birey de sağlıklıysa bir damla sperm bile hamile bırakabiliyor çünkü. Hem doğum kontrol hapı benim hormonal tüm sorunlarımı çözdü. Doğumdan sonra doktorunuza bir danışın en temiz yöntem o. Hayırlı olsun bebeğiniz..

Bazen o bebek illaki gelir :) ama bundan sonrasında lütfen böyle bir ihmal yapmayın. İki birey de sağlıklıysa bir damla sperm bile hamile bırakabiliyor çünkü. Hem doğum kontrol hapı benim hormonal tüm sorunlarımı çözdü. Doğumdan sonra doktorunuza bir danışın en temiz yöntem o. Hayırlı olsun bebeğiniz..

Bugün ilk doktor muaynemize gittik, keseyi gördük. :) Doktorda benzer şeyleri söyledi, anne ve babanın yaşı da bu durumda etkili olabiliyormuş. Doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum. 7 Ağustos doğum tarihimiz görünüyor. Doktor sezeryandan hiç yana değildi ama normal doğumda beni çok ürkütüyor açıkcası. Çok teşekkür ederim:)

Bugün ilk doktor muaynemize gittik, keseyi gördük. :) Doktorda benzer şeyleri söyledi, anne ve babanın yaşı da bu durumda etkili olabiliyormuş. Doğumdan sonra spiral taktırmayı düşünüyorum. 7 Ağustos doğum tarihimiz görünüyor. Doktor sezeryandan hiç yana değildi ama normal doğumda beni çok ürkütüyor açıkcası. Çok teşekkür ederim:)
Spirali iyi düşünün. Sadece ben 2 tane hamile kalanı tanıyorum. Oran çok yüksek yani. Haptan korkmayın bu kadar. 20-35 yaş arası hap en uygunu. Spirali biraz yetişkinlikte düşünün bence.

Back