yok hazir satiliyo zencefilli yesil kahve olarak.onalrdan aliyorum
hımm teş.hiç duymamıştım
aktarlarda sadece yeşşil kahve diye satılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok hazir satiliyo zencefilli yesil kahve olarak.onalrdan aliyorum
yok aktardan degil direk eczaneden alin. daha etkili olurhımm teş.hiç duymamıştım
aktarlarda sadece yeşşil kahve diye satılıyor
yok aktardan degil direk eczaneden alin. daha etkili olur
cok sevindimmmmmmm. ne kadar eksi ciktin ?pegasus sana cok tesekkur ediyorum beni bu diyetle tanıstırdıgın için
aç kalmadan diyet yapıyorum hatta tıka basa doyuyorum
eşim bu ne biçim diyet diye sasırıyor
ama bugun tartıda eksi gördüm cok mutluyum
cok sevindimmmmmmm. ne kadar eksi ciktin ?
harika. tebrikederim. Kaç gün olmuştu başlayalı?Yaklasık 1 kg
harika. tebrikederim. Kaç gün olmuştu başlayalı?
ödem mödem ben haftalardır onu bile atamıyorum.Dün ilk gunumdu
Oyuzden ödem gitti sanırım
o zaman her gun rapor istiyorum. yarin oldugun kiloyi alalim, bi de ertesi alalim bakalim :)çok pis gaza geldim normalde hayatta devamlı bir diyet yapamıyorum benim problemim yedikten hemen sonra acıkmak listeyi çıkardım bende başlıyorum hemde yarın pegasus85 gelişmeleri yazıcam eger şu 4 kilo fazlalığıda atarsam sana bol bol dua edicem ara sıra dürt beni şeytana uyup bırakmıyım
Diyetkolikten bakabilirsiniz .bugun dnr da yiyceklerin karbonhidrat degerini gosteren bu diyetle alakali bir kitap varmi diye baktim ama bulamadim.netten bakipta yazmak zorundayim galiba.bir kolide yumurta aldim.yarini hevesle bekliyorum
Vaaaay kurnaz seniiikarbonhidat değerini soralim kızlara.hepimize faydası olurcanım kalorisi düşüyor ama karbonhidrat değeride düşüyormu onu bilmiyorum.onu bilen arkadaşlar lütfen cevaplasın.
25 grlık hazır dilim ekmek 10 -15 gr ma düşüyor.bende 1 yerine 2 dilim yiyorum :)
babycim sen hala rejime başlamadın mı bakayımVaaaay kurnaz seniiikarbonhidat değerini soralim kızlara.hepimize faydası olur
Ay valla utanıyorum başlamadım demeye yaaaama dikkat ediyorum.leslie yapıyorum düzenli olmasa da.o hoşuma gitti.iş yoğunluğundan düzenli yapamıyorum ama ptesi tamam diyorum ve başlıyorum.babycim sen hala rejime başlamadın mı bakayım
ben ütopyayı bıraktım,bayadır izlemiyorum
sen bakıyormusun
sagol canim bu iyi oldu simdi tam listeyi yazdirir devamli biseyleri aramam. bide pegasus zencefilli yesil kahve ictim yazmissin ben netten aradim bulamadim.markasi yada resmi varsa yollarmisinDiyetkolikten bakabilirsiniz .