ben de kendim oldum sanıyorum.
2. kim bilen var mı :)))))
senin yaptığın bu tespiti eşim de yapmış. ekmek yediğinde daha çabuk acıkıyormuş. ekmeğin glisemik indeksinden kaynaklanıyor.
benim reglim çok normal geçti. ama geçen hafta olacakmışım gibi belirtiler oldu. ha oldum ha olacam derken cuma günü olabildim. ( aslında normal zamanında geldi) ağrı, mide bulantısı olmadı. Perşembe günü tam gün neredeyse hastanedeydik o nedenle başım ağrıdı. ertesi günü de regl oldum.
şeker kullanmıyorsun değil mi çaya kahveye bitki çayına vs? Bir de yediklerinin kalori değerini de hesapla istersen.
yüksek kalorili ise ondan gitmiyor olabilir. bak yukarda Vodasu'nun 25 kb si 2500 kalori olmuş. kilo vermek için 2500 kalori yüksek. Valentina'nın paylaştığı linkte de yazıyor bu.
K.validene maşallah, sana da canım. en güzel motive kıyafetlere sığabilmek. ben dün düğün için elbisenin içine girdim ama çok oturdu diye geri çıkardım. keşke daha önce keşfedip başlasaydım bu diyete.
geldim geldiimmmm canım
nasılsın? nasıl gidiyor? senin eliptik bisikletin ayakta sürülüyor ya basenlerine etki etti mi, inceldi mi? ben de mi alsam diyorum. geçenlerde bir tanıdıkla karşılaştık. tanıyamadım kendisini. o da diyet yapıyormuş ve spora gidiyormuş. ama direkt yüzden vermiş. çok kötü olmuş bence, hasta gibi. diyor ki oturularak sürülen bisikletler basen yaparmış. spor hocası demiş. en fazla 15 dk sürmeliymiş. ben bundan 4 sene önce - hergün 1 saat bisiklet sürcem diye kendime söz vermiştim- gecenin 2 sinde bile bisiklet sürerdim. şimdi basenlerim sert, kaslı basen mi yaptım ne
nasıl gitcekler yaff