kizlar valentina arkadasimizin linklerine tiklayalim okuyalim . bakin aynen benim gibi spor yapma diyo yazida da. cunku biz protein aliyoruz ya, yag yakiyoruz. yaglar kasa donusur spor yapinca. vucudumuz kas yapmaya meyilli cunku bu diyeti yapinca. zayif olup kas yapmak isteyene musait tabiki. spor yapinca yaglar kaliyor,kasa donusuyor,dogal olarak kilo veremeyoruz. bak seyda coskun da spor yapmaz. vucudu ne guzeldir. sadece yuruyo o da. gun icinde yaptigimiz her haraket aslinda bizim icin spordur
2 haftada 1 kb alin demis istediginiz kadar. onu ben de yazmistim.ama ben yine de gun olarak degil de , ogun olarak alalim derim. oglen ogunumuzu doyunca kb den alalim.ekmek yiyelim,lahmacun,pizza,pasta. her sey yiye bilirsiniz. akliniza gelecek her sey.ama unutmayalim sadece 1 ogun. ben pazarlari yapardim bunu.disari ciktigimda, dogum gununde.yani kullabileceginiz zamani siz secin. ve buraya yazin o kacamak ogununuz ne oldugunu,ertesi tartiya yansiyip yansimadigini.zaten 2 haftada 1ogunluk kacamak sizi esas kacamaklardan koruyacak. caniniz cekmeyecek.
aldigmiz ilaclar varsa, tatlilik tadi geliyosa bakin kb sine. cnku benim bogazim agridiginda strepsils honey and lemon alirdim. kb sine internetten bakmistim 1 kapsulde 3 kb vardi. ben gunluk 5,6 tane aliyodum. baya kb yapardi