Selam kizlar, aksam menumu de sac kavurma yiyip, zero icerek tamamladim, kavurmanin yanindaki bulgur pilavina ve patates kizartmasina dokunmadim, alkis bana,(yalniz bir an agzima bi dilim patatesi attim, kb si bisey tutmazdi ama intoleransim geldi aklima, etme valentina dedim, geri çıkardım:))))) alisveris merkezindeydik biri gorduyse ne igrenc kadin demistir ) bugun baya masrafli oldu yalniz, eve donuste tavuk kemiksiz kalcami aldim, hemen ocaga koydum haslansin diye, gecen gun aldigimin eresi gunu kokmustu, ac kalacaktim.bugunki kb 17, hic bu kadar dusuk olmamisti, ama artik hedefe kilitlendim, sizin cok katkiniz var kizlar, sagolun, tig gibi olun, cok saglikli olun insallah, cunku ben hep planlarim, ama hic uygulayamam, yani istikrar gosteremem, sanki size karsi da sorunlu hissediyorum kendimi, bem aten kendime sorunluluklarimi hep aksatirim ama bir baskasina olan sorumlulugumu asla, ondan sebep bu isin sonunu getiricem ben.bu arada konu sahibinin haftasonu yogun geciyor sanirim, bize pek takilmadi