- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
günaydın canım bana da fazla topluyor gibi geldiEvet güzel program ama sanki çok hesaplıyor diğer sitelerden puanları topluyorum onun kadar çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım bana da fazla topluyor gibi geldiEvet güzel program ama sanki çok hesaplıyor diğer sitelerden puanları topluyorum onun kadar çıkmıyor
dur bi bakayım canım karıştırıken okudum geçtimCanim sitenin linkini kopyalar misin
evet fazla topluyor gibi ama daha iyi benim için..Evet güzel program ama sanki çok hesaplıyor diğer sitelerden puanları topluyorum onun kadar çıkmıyor
Hahahaaaa bunu buzdolabina asmak lazim
ay bu neee korktum kıymetlimisss' in bebeklik hali mi :)
korkudan yaklaşamayız dolaba. o nasıl bakıs yaffHahahaaaa bunu buzdolabina asmak lazim
Ćok tatlısın canım.son pişmanlık....
bugün sabah iyiydi benim de akşam da mercimek çorbası dışında iyiydi.en kötüsü öğlendi.bol içerikli b ir tost yedim. Çok lezzetliydi valla napim yemek durumunda kaldım.
Ah ah ben bugun neler yedim neler...yarin da tarti gunu..saymadim bile. Kizlar yarin sabah tartilan bi zahmet ozelden mesaj atsin ben hepsini tablolayayim, hadi bakalım
günaydın kızlar nerdesinz bakalım benim herkes valentina_veta kilosunu özel msj atsın listeye yazması kolay olsun.
ben geçen hafta 67 kilo ile başladım 3 gün bu diyeti düzenli uyguladım ama grip olunca meyve ye sarıldım -200 gr vermişim almadığıma şükrettim bugün daha iyiyim tam gaz devam :) 66,8
çok iyi vermişsin canımgeçen hafta 75 (74.5 da olabilir pazartesi günkü kilom 75)
bu hafta 73.2
fark 1.8
çok güzel yaaa :) bayıldım ekran resmi yapabilirim hemen :) biri beni gözetliyor
valla dün azıttım galıba ama olsun en azından almadım :) 40 dk eliptik yaptım :)tostlar, kısırlar, gözlemeler ve daha neler neler?
deney mi yapıyonuz kızlar tartıya ne kadar yansır diye
valla dün azıttım galıba ama olsun en azından almadım :) 40 dk eliptik yaptım :)
benim de -200 buna da şükür almamışım ya :))18 marttan bugüne -500 gram . iyi yine yaa şükür
canım oturma yeri var ama ben oturmuyorum popo büyümesin basenler erisin diye :) 40 dk eliptik bisikletin ekranında 782 kalori yazıyor ama ben bu sporu fatsecret girdiğim zaman 375 kalori diyor benim ekranda sıkıntı var galıba canım :)40 dk eliptik kaç kalori yakıyor cnm? bi de oturulandan mı ayakta sürülenden mi?