Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz 400gr neden geri geldi dikkat etmediniz mi?bide bir hafta oldu baslayali 1,400 gr. vermistim.ama 400 gr. geri geldi
yemek yedikçe öğreneceğiz değerleri alışana kadar böyle gidecek herhalde:)bende bu sabah 1 dilim ekmek 12
peynir 1
domates 6
öğlen 1 lahmacun 24
ayran 5
vay be toplamı 48 oldu bende az yedim diye kendimi avutuyorum tabi eski yememe göre iyi akşama sıfır ürünlerden yersem bu iş tamam tek tek değerlerini bulmakta zor oldu ama alışılır :)
100 gram salatalik 4 puan ama benim yedigim 200 gr lik :)Salatalık 1 adet 4 puan değil mi ekmeksiz doydun mu ?
evet tadi iyrenccccc. baska bagirsagini calistiracak cay falan varsa,onlari dene.normal calisiyosa gerek yokselam kizlar burasi baya hareketlenmis.bende ayni durumdayim seninkilere ek bide aci cehre cayi aldim dun ve bugun ictim ama bir faydasini gormedim.
pegasus sen yesil kahve icmissin ama icenler cok kotu diyo tavsiye edebilicegin bisey varmi acaba
afiyet olsun benimde favorim salatalık acıktıkça onu yiyeceğim bide havuç :) akşama ne yemeyi düşünüyorsun :)100 gram salatalik 4 puan ama benim yedigim 200 gr lik :)
400 gr toplamda yemiisim.yarim kiloya yakin mideme inmis yiyecek,doydum tabi
havuc 10 puan oldugu icin onun yerine cikolata yiyorum . aksami daha dusunmedim :)afiyet olsun benimde favorim salatalık acıktıkça onu yiyeceğim bide havuç :) akşama ne yemeyi düşünüyorsun :)
ben havuç orta boy 4 puan diye biliyorum ebru akın blogun da öyle yazıyorhavuc 10 puan oldugu icin onun yerine cikolata yiyorum . aksami daha dusunmedim :)
hata var orda.havuc tatli,salatalikla puani ayni olamaz. o blogda karpuz, simit gibi seylerde de hatalar var.daha onceki sayfalarda yazmistim.mantikli gelmiyosa hata var,hata varsa giden kilolar azalirben havuç orta boy 4 puan diye biliyorum ebru akın blogun da öyle yazıyor
Hazirliyorum canim, ama herkesin bildirnesini bekliyorumvalentina_veta canım ne yaptın listeyi yapabildin mi?
uyardığın için sagol canım benim diyetkolik sitesinde de orta boy havuç 4,1 büyük boy havuç 10,1 yazıyorhata var orda.havuc tatli,salatalikla puani ayni olamaz. o blogda karpuz, simit gibi seylerde de hatalar var.daha onceki sayfalarda yazmistim.mantikli gelmiyosa hata var,hata varsa giden kilolar azalir
herkes kilo bildirimi yapsın lütfen yaaaa allah kolaylık versin :)Hazirliyorum canim, ama herkesin bildirnesini bekliyorum
afiyet olsun canım gr nasıl hesaplıyorsun mutfak tartın mı var ?aksam yemeyim 4 yumurta tereyagina kirdim, uzerine 10 gr kasar peyniri, 100 gr da pirinc pilavi yedim. zero cola. yani puani bi tek pilavdan aldim.20 puan da aksam yemeyim. toplam 40 puanim var. aksama 8 puanlik cikolataya sakladim.yani toplam 48 oluyor
boy olarak bakmayin. benim orta boy dedigim tartida 100 gr cikti.diyetkolige 100 gr yazin 10 puan gostericek. gramla bakin, kesin olsun. kilolarin az gitmesinin sebebi goz karari hesaplar. cunku kesin yapinca cok fazla kilo vermek mumkun.1 puan bile kilo vermenizde etkili oluyor. 50 yi gecmeyin. nasil yaptigimi ilk sayfada yazdim ben. simdi mesela bne 48 le kapaticam gunu.yarin tartidaki farki yazicam. bugun 67.9 ciktim.yarin bildirim yaparimuyardığın için sagol canım benim diyetkolik sitesinde de orta boy havuç 4,1 büyük boy havuç 10,1 yazıyor
ya bu arada sen 1 ayda naıl verdin 17 kiloyu ben 5 kilo versm havalara uçarım bugün 60 puanla kapatacağım galıba dayanabilirsem akşam yemeyip 50 puanla kapatabilirim
evet mutlaka mutfak taritisi sart. dedigim gibi puanlamaya etkisi cok cok fazla,kesin hesaplar yapinafiyet olsun canım gr nasıl hesaplıyorsun mutfak tartın mı var ?
boy olarak bakmayin. benim orta boy dedigim tartida 100 gr cikti.diyetkolige 100 gr yazin 10 puan gostericek. gramla bakin, kesin olsun. kilolarin az gitmesinin sebebi goz karari hesaplar. cunku kesin yapinca cok fazla kilo vermek mumkun.1 puan bile kilo vermenizde etkili oluyor. 50 yi gecmeyin. nasil yaptigimi ilk sayfada yazdim ben. simdi mesela bne 48 le kapaticam gunu.yarin tartidaki farki yazicam. bugun 67.9 ciktim.yarin bildirim yaparim
evet mutlaka mutfak taritisi sart. dedigim gibi puanlamaya etkisi cok cok fazla,kesin hesaplar yapin