- 4 Mart 2010
- 618
- 501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence biran önce başlayalım yaa hafta ortası olması iyi bence çünkü hafta sonu çok fazla kaçamak yapmayız yapsak da görürüz yani cuma tarı günü olursa zayıflarsak hafta sonu ipin ucu kaçabilir bilmiyorum yani benim düşüncem bu yanlışım varsa düzeltin kızlarama bi yandan da diyorum 3 gün daha ertelersek sonuçlar taa 10 gün sonraya kalacak, bu gazla hafta sonu daha rahat davranır mıyız, çarşamba başlayalım gitsin mi???
Canım şuqn 69 kiloyum 65 i gördüm en son ondan sonra aldım malesef.83 ten düştüm bu kiloya ben artık diyet yapamıyorum belki burası tekrar başlamam için vesile olurdedim yazılanlar epeyce etkiledi beni. 2 çocuğum var rabbim sninde gönlüne göre versin canım.bende bugün başlayayım dedim ama olmadı yarın daha dikkat olacağım inş. tam anlamıyla yarın başlayacağım kaç kilosun canım doğum falan yaptın mı ? bende hala bebek yok belki zayıflarsam gelir bebiş :)
Sağol canım Allah Razı olsun güzel dileklerin için 83. 65 düşmek çok iyi ya bende bi 59!düşemedim 67,68 kadar çıktım inş burada hep beraber kurtuluruz kilolardanCanım şuqn 69 kiloyum 65 i gördüm en son ondan sonra aldım malesef.83 ten düştüm bu kiloya ben artık diyet yapamıyorum belki burası tekrar başlamam için vesile olurdedim yazılanlar epeyce etkiledi beni. 2 çocuğum var rabbim sninde gönlüne göre versin canım.
Benim Göbek ve basen var ya ayda 5 kilo bile versen süper olacak canım sen bize örnek menünü falan yazsana fırsat buldukça bide YAŞ kaç evlimisin canımkimse kacamak yapmasin aaaaaa. kilosu az olanlar yapa bilir tapi. 7 li rakamlar ve uzeri lutfen yaza fit girsin. basen falan hepsi gider merak etmeyin.yaglar gidiyor zaten bu diyette, nerenizde toplanmissa ordan gidiyor. yani benim bacaklarim zayif,ay bi de ayiptir soylemesi guzeller. zayiflayinca bozulmasindan korkuyodum. oldugu gibi kaldi. ust kisimdan kiloluyum ben de.ordan da zayifladim
Tamam canım sabah herkes yazsın kilosunu hepinize bol şans ))oldu o zaman, şimdiiiii
sabah tartılan arkadaşlar, bana özelden boy, kilo yazın, ben tabloyu hazırlayayım startı vereliiiiiim
Tamam canım buralarda ol bol şans hepimize ne yemeyi düşünüyorsun peki sabah30 yasindayim. bekarim. ben yarin yzaraim menumu merak etmeyin :)
30 yasindayim. bekarim. ben yarin yzaraim menumu merak etmeyin :)
malzeme listesi bu diyete biraz uygun diye sufle geldi aklıma. ama tarif vermem. sebebiniz olmak istememAdet donemi icin cozum olabilir canim ya, canimizi cektirdin oldu olacak tarifi de ver :)
teşekkür ederimiyi vermişsin canım tebrikler
teşekkür ederim. benim şansım o dönemi atlattıktan sonra başlamış olmak sanırım.Beraber başlamıştık biz dimi? Maşallah sana. Ben de şu anda adet dönemindeyim. Migros'tan Şekersiz çikolata almıştım azdır kbsi diye ama baktım ki 10 kahvemin yanındaki 3 puanlık çikolata parçasıysa idare etmeye devam
hoşgeldin, sen de iyi vermişsin ilk günden tebrikler. puanın da az tutmuş valla süpersin.Kizlar merhaba :)
Ben de bu diyete basladim, bugun 2.gunum.
Ilk sabah 65.1 cikmistim, bu sabah 64.1 :))
Hedefim 55 kiloya dusmek, boyum da 162 cm.
Dun 49 kb ile kapattim gunu.
Bugun de su saate kadar 15 kb oldu :))
E tamam, yarin baslayalim, carsambadan carsambaya bildirim yapalim, baslangic kilo, o hafta verilen toplam verilen diye, ben tablo ve takip konusunda gonullu olabilirim. Baslangic kilolarinizi sabah bildirirseniz, ben aksam tabloyu hazirlayayim
katılıyorum. ben de şekersiz içen yengeme şaşırır ve nasıl içebiliyorsun derdim. alışma sürecim 1 hafta sürdü. yıllardır çayı kahveyi bitki çayını vs şekersiz içiyorum. şimdi sıcak ve şekerli bişey içersem midem bulanıyor.Canım bende şekersiz Çay içemiyordum ama alıştım açık çayla başla canım yasa yarım şekerle alışırsın bence
aynen benim de öyle ama Pegasus sağolsun cevap vermiş, yağlardan gittiği için gider bu diyetle diyekızlar nerdesiniz yaa sizlere bişey diyeceğim benim en büyük sorunum göbek ve basenlerim bu diyette gider mi ?
Hosgeldin canimgünaydın kızlar :) pegasus seni tebrik ediyorum çok güzel vermişsin benide aranıza alın bazı arkadaşlar gibi az kilo değil sorunum baya çok evliyim 2 oğlum var biri 5 biri 1 yaşında haliyle kilolarım aldı başını gitti şuan 174 boyunda 140 kiloyum malesef troidimde sorun var ilaç içiyorum şekerim var ama hapını hamilelik döneminden beri kullanmıyorum emzirdiğim için gerek görülmedi şuan kendim kontrol altında tutmaya çalışıyorum yediklerimle ama iniş çıkış oluyor kilomda banada yardımcı olursanız sevinirim :)
günaydın canım aynen alışınca şekerli içemiyosun bu sefer gitsin göbekler :) yaza çıtır gireriz inş.katılıyorum. ben de şekersiz içen yengeme şaşırır ve nasıl içebiliyorsun derdim. alışma sürecim 1 hafta sürdü. yıllardır çayı kahveyi bitki çayını vs şekersiz içiyorum. şimdi sıcak ve şekerli bişey içersem midem bulanıyor.
aynen benim de öyle ama Pegasus sağolsun cevap vermiş, yağlardan gittiği için gider bu diyetle diye
günaydın kızlar :) pegasus seni tebrik ediyorum çok güzel vermişsin benide aranıza alın bazı arkadaşlar gibi az kilo değil sorunum baya çok evliyim 2 oğlum var biri 5 biri 1 yaşında haliyle kilolarım aldı başını gitti şuan 174 boyunda 140 kiloyum malesef troidimde sorun var ilaç içiyorum şekerim var ama hapını hamilelik döneminden beri kullanmıyorum emzirdiğim için gerek görülmedi şuan kendim kontrol altında tutmaya çalışıyorum yediklerimle ama iniş çıkış oluyor kilomda banada yardımcı olursanız sevinirim :)