3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim

bende alıcam yaa koydum kafaya..... denemek istiyorum o kadar çok duydum ki.... eczane de olur mu acaba :)

Pegasus kizartma derken az yagda mi yoksa patates kizartir gibi mi yapiyordun

Bu diyet harikaydıda kimse kalmamış burda.Ne güzel grupla kilo veriyoduk 6 kilo vermıştim.Gene başlamam lazım ,hiç zorlanmıyordum.
ben ara sıra başlıyorum geri bırakıyorm... başlasak mı yine birlikte.. ekibin kalanı ne yaptı acaba verdi mi kilocuklarını

merhabalar arkadaşlar. bende bu diyeti uygulayıp kilo verenlerdenim. ama verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım dikkat etmeyince. şimdi tekar başlamak istiyorum. 67 kilodayım şuan. ve 58 olmak istiyorum. ama gelin görün ki motivasyonum çok düşük. nasıl vermişim zamanında 0 dokuz kiloyu şaşırıyorum..uygulayacak arkadaşlar tekrar birleşip başlamaya varım...öpüyorum herkesi

pegasus veya deneyimli kızlar ben 50 puanı geçmesem ama kaloriyi saymasam zayıflar mıyım kaloriyi de hesaba katarsak çok zorlaşıyor işimiz (

canım 4.günüm 1 kilo almış görünüyorum canım çok sıkıldı tam 50 ünite yapıyorum hesabımı ayrıntılı yapıyorum çok heveslenmiştim var mı benim gibi olan biraz daha devam edeyim ben değil mi??

50 kb alıyorum diyede çok boslama kaloriyede dikkat et demekki sen zor veriorsun

lor yağlı mı yağsız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…