Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebru akın yaz çıkarkb. hesabını nerden yapıyorsunuz kızlar?
Merhaba bende pazartesi başlıcam inşallah ama bir şey söliyimmi bu diyet ketojenik beslenme ile aynı. İstersen onu bir araştır .Ben yarın başlıyorum bu diyete. Yıllar önce 1 ayda 15 kilo vermiştim bu diyetle tekrar başlıyorum ama inşallah dayanabilirim çünkü yolum uzun. Benimle beraber diyet yapan olur umarım. Diyet yapan herkese bol eksiler
Merhaba bende buradan aldigim örnekler ve motivasyonla 2 yil once 90 kg 67ye düştum.şuan 69 kg.oldum ve tekrardan yapmak istiyorum.Ama şugun baslarim bugun baslarim bir turlü olmadi.tekrar başlamak isterseniz vende varim.65 kg duşmek istiyorum.merhabalar arkadaşlar. bende bu diyeti uygulayıp kilo verenlerdenim. ama verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım dikkat etmeyince. şimdi tekar başlamak istiyorum. 67 kilodayım şuan. ve 58 olmak istiyorum. ama gelin görün ki motivasyonum çok düşük. nasıl vermişim zamanında 0 dokuz kiloyu şaşırıyorum..uygulayacak arkadaşlar tekrar birleşip başlamaya varım...öpüyorum herkesi
Yaşasın, bu konuda aktif olan birini görmek beni çok mutlu ettibu hafta 1.6 kilo vermişim