- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
arkadaslar ben yurtdisinda kaliyorum önce bilgilendiriim kilom 80 ,boyum 1,73 ve türkiyedeki teyzemdenn5 kutu acicehre istedim.. icinde yaklasik 70 tane tohum var.. cok okudum Bu sayfalrda acicehreyi almadn önce Yok nebileyim 1 taneden fazlasi zarar.. Yok afedersiniz arkataraftan su akiyo ..5saat tuvaletten cikamadim cok kilo Verdim felan filanlar.. bende aldim ilk basta 1 tane Sabah aksam yemeklerden Sonra duzenli aldim.. bazilari AC karnina bazilari tok karnina aliyo buu zaten tartisilmaz .. ben de wallah hic BI etkisini gostermedi.. hatta Gründe 12 tane yiyorum ve en AZ 3-4 litre su iciyorum.. sporada gidiyorum haftada 3 kere.. belki bunyeyle alakalidir..
annem 1 Tane Aldi hemen tuvalete cikti.. ha kilo verdimmi? vermedim.... AMA ben Sudan cok nefret ederim cok Cola icerim AMA Artik mecbur iciyorum cunku acicehre cok susatiyo.. ben 12 Tane yiyorum dedim AMA Siz sakin dememeyin dedigim gibi bazilarinda 1 tane bilee sorun yaratiyo.. bende BI kendimden bilgi vereyim dedim..
bende alıcam yaa koydum kafaya..... denemek istiyorum o kadar çok duydum ki.... eczane de olur mu acaba :)