3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim

arkadaslar ben yurtdisinda kaliyorum önce bilgilendiriim kilom 80 ,boyum 1,73 ve türkiyedeki teyzemdenn5 kutu acicehre istedim.. icinde yaklasik 70 tane tohum var.. cok okudum Bu sayfalrda acicehreyi almadn önce Yok nebileyim 1 taneden fazlasi zarar.. Yok afedersiniz arkataraftan su akiyo ..5saat tuvaletten cikamadim cok kilo Verdim felan filanlar.. bende aldim ilk basta 1 tane Sabah aksam yemeklerden Sonra duzenli aldim.. bazilari AC karnina bazilari tok karnina aliyo buu zaten tartisilmaz .. ben de wallah hic BI etkisini gostermedi.. hatta Gründe 12 tane yiyorum ve en AZ 3-4 litre su iciyorum.. sporada gidiyorum haftada 3 kere.. belki bunyeyle alakalidir..
annem 1 Tane Aldi hemen tuvalete cikti.. ha kilo verdimmi? vermedim.... AMA ben Sudan cok nefret ederim cok Cola icerim AMA Artik mecbur iciyorum cunku acicehre cok susatiyo.. ben 12 Tane yiyorum dedim AMA Siz sakin dememeyin dedigim gibi bazilarinda 1 tane bilee sorun yaratiyo.. bende BI kendimden bilgi vereyim dedim..

bende alıcam yaa koydum kafaya..... denemek istiyorum o kadar çok duydum ki.... eczane de olur mu acaba :)

selam. tabiki aciklarim. canim karbonhidrat (kisaca kb)diyeti var. googlda yazarsan cikar. formda da var. hatta karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz sayfasi var.cok kolay diyet. dukana benziyor ama daha kolay. gunluk 50 kb deyerinde yiyosun. tavuk, et, sarkuteri falan sifir puanda.istedigin kadar yiye biliyosun. limitsiz.sakin kismaya kalkma, diyeti yarim birakirsin yoksa. bi de haslama yemek zorunda degilsin. ben hepsini kizartma,firinda falan yiyodum. yiyeceklerin arkasinda yaziyor,hangi yiyecek ne kadar. hatta bi bayan arkadas tavuk kanatlari ve zeroyla 30 kilodan fazla zayiflamisti.sayfada yazmis o da .istersen incele. sonra baska ne sorarsan cevaplarim:KK68:
Pegasus kizartma derken az yagda mi yoksa patates kizartir gibi mi yapiyordun

Bu diyet harikaydıda kimse kalmamış burda.Ne güzel grupla kilo veriyoduk 6 kilo vermıştim.Gene başlamam lazım ,hiç zorlanmıyordum.
ben ara sıra başlıyorum geri bırakıyorm... başlasak mı yine birlikte.. ekibin kalanı ne yaptı acaba verdi mi kilocuklarını

merhabalar arkadaşlar. bende bu diyeti uygulayıp kilo verenlerdenim. ama verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım dikkat etmeyince. şimdi tekar başlamak istiyorum. 67 kilodayım şuan. ve 58 olmak istiyorum. ama gelin görün ki motivasyonum çok düşük. nasıl vermişim zamanında 0 dokuz kiloyu şaşırıyorum..uygulayacak arkadaşlar tekrar birleşip başlamaya varım...öpüyorum herkesi

pegasus veya deneyimli kızlar ben 50 puanı geçmesem ama kaloriyi saymasam zayıflar mıyım kaloriyi de hesaba katarsak çok zorlaşıyor işimiz :KK43:(

canım 4.günüm 1 kilo almış görünüyorum canım çok sıkıldı tam 50 ünite yapıyorum hesabımı ayrıntılı yapıyorum çok heveslenmiştim var mı benim gibi olan biraz daha devam edeyim ben değil mi??

canım 4.günüm 1 kilo almış görünüyorum canım çok sıkıldı tam 50 ünite yapıyorum hesabımı ayrıntılı yapıyorum çok heveslenmiştim var mı benim gibi olan biraz daha devam edeyim ben değil mi??
50 kb alıyorum diyede çok boslama kaloriyede dikkat et demekki sen zor veriorsun

kizlar burasi cok tenhalasti devam edenler nerde
menm
1,5 top yumurta
tere,7zeytin :1
1kase lor peynir: 1
1 avuc findik: 7
5'li form cay
sutlu kahve 1 tatlandiricili: 7
1avuc badem: 6
1kase yogurt: 12
biraz tavuk
1 galete: 14
yesil cay
toplam:48
bide 3 biskrem yedim onunkalorisi cok yuksek cikiyo wkleyip moralimi bozmiycam :)
lor yağlı mı yağsız mı?

X