- 28 Mayıs 2015
- 282
- 115
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pegasus imdat yardım et canım.. Oruç tutuyorum kbyi en fazla 45te kaloriyi en fazla 850de tutuyorum ama ramazan başladığından beri gram oynamıyorum sence neyi yanlış yapıyorum???kizlar demekki neymis. asla pes etmicez. baktik kilo vermemiz durmus,aklimiza takmamak icin, tartiyi gizlicez. 1 ay falan cikmicaz tartiya. moral bozmamamiz lazim. baksana kadin 92 kilodan 52 kiloya inmis.ustelik ilk 30 kiloyu cok kisa zamanda vermis,vucudu sarkmamis. devam edersek,yilmazsak her sey iyi gider hayatimizda. zayiflicaz o kadar.
sagliksiz bilmemne diyen doktor olmayan doktorlara zayiflayarak cevap vericez. var oyle insanlar. surekli asagi cekmek isterler. ben hayatimda asla kavga etmem insanlarla, ama moralimi de bozmalarina izin vermem.baktim lafediyor,konusmam mecbur kalmadikca.kotu enerjiyi asla hayatima sokmamaya calisirm. sanal ortamlarda engellerim,gormek istemem yazilarini.diyetime,bana,arkadaslarima,kopegime,sevgilime,kisaca beni anlatan her seye kotu enerji verecek insanlarin hayatimda rolu olamaz. okuyup sinir olmam,moralimi bozmam.size oyle olun. kilo vermem durunca da tartiyi kaldiriirim. gormek istemem bana verdigi kotu hissi. kilo istesin ve ya istemesin cekip gidecek ille.eli mahkum. istedigini vermiyoruz cunku ona
Biraz önce tartildim korkunç bir rakam gördü.m
ya aslında bı sey dicem. ramazanda kilo vereni ben gormedim. vucut kitlik hissi yasadigi icin ne yersen hemen depoluyor. kolay degil 17 saat ac kalmak.ramazanda kilo veren varsa lutfen yazsin. cunku veremiyoruz. ille direnc gosteriyor. ben oruc tutmam ama eskiden tutuyodum,kilo aliyodum ,kilo veremiyodum :sPegasus imdat yardım et canım.. Oruç tutuyorum kbyi en fazla 45te kaloriyi en fazla 850de tutuyorum ama ramazan başladığından beri gram oynamıyorum sence neyi yanlış yapıyorum???
günaydın kızlarrr,
sabahta feci rakamı gördümmm yani tam 5 kilo artıdayımmm((
bol şalgam, bol karbon,regliye 2 gün kalması ve kabızlık en kötü 1 kilosu kalıcı olurdiye düşünüyorum ama
sabah sadece yumurta yedim ,salam ,peynir ve zeytin
valla çok kötüyüm şiş elim ayağım her yerim , ayakkabıya sıgmadı sabah ayagım .
Tebrikler ben de bir 69 görseydim. Bu sabah 300 Gr gitmiş. 72,3Gunaydin guzellikler, ben sabah iste boyle kalktim:
Eki Görüntüle 1562734
Gunaydin guzellikler, ben sabah iste boyle kalktim:
Eki Görüntüle 1562734
bu aldigin 5 kiloyu kisa zamanda aldiysan kisa zamanda da vereceksin.yag olusmaz kisa zamanda o kadar.odemdir o. vucuduna yerlesmeden hemen kurtul ondan :):velantine evet cnm bol su içiyorum bugün yeşil çay birdee
ben sabah 5:45 te kalktım bir saat yürüdüm valla :)
kizlar ben kendim icin de arkadas icinde ogle yemeyini kabak yaptim.inanilmaz dusuk kalorili ve doyurucu
1 tane kabak 200 gram yapti
1 yemek kasigi tam bugday unu 30 gr a denk geldi
1 tane yumurta
azicik kabartma tozu 1 tutam
tuz
kara biber
unu,yumurtayi,tuzu,karabiberi ve kabartma tozunu cirpiyoruz catal yardimiyla
kabagi istediginiz sekil dogruyoruz. hazirladigimiz harca buluyuruz
1 tatli kasigi tere yagini eritiyoruz. kizgin yaga atiyoruz kabaklari
kizardigi zaman aliyoruz ocaktan. 5 dak da kizariyor hemen
un ,yumurta harci oyle bi doyurucu ki anlatamam.patliyorum ben resmen
bu anlattigim 1 kisilik
toplam 31 kb ve 216 kalori
aksama 19 puani karpuzla tamamlicaz:) ya da istedigimiz baska seyle
bundan sonra ptesiden ptesi ye tartılıcam canım,aaaa cok tebrik ederim. bak gordun mu kafana takmadigin zaman oluyor. yarin 70 gorursen falan bozma moralini falan. beynin seni yildirmak isticek. alisik degil cunku diyete. hatta 1 hafta bakma tartiya.gelecek hafta sana surpriz olacak bak gor.cok sevindim ya