Pegasuscum sinirlenmekte haklisin, ama herkes seninle ayni iradeyi gosteremeyebiliyor, onda insilun direnci olabilir, ilk zamanlar cok az kalori ile beslendi, üstelik cok seker tüketerek, benim kendi yasamimdan gozlemim soyle: proteini arttirmadan sekeri tamamen kesmeden insulin direncini yenmek mumkun degil, bur muddet sonra mutlaka saldiriyorsun yemeklere, tahminimce sen hep cok yuruyus yaptigindan sen kilolu olsan bile insulin direnci olusmamis, yada az olusmus, sldigi karbonhidratlar da kaliteli karbonhidrat degil mesela kuru yemis gibi, insulini yavas yavas yukselten, ben gecen sefer yaptigim da da hissediyordum, zero icip magnum mini yediğim gun daha cok acluk ve iradesizlik çekiyorum, dedigim gibi benim kendimde gozlemim boyle...basit seker tuketmeyeceksin, kompleks karbonhidrat tuketimine yoneleceksin, kendimi sutekli uyariyorum, cikolata yerine 200 gr ceviz ye, enistem seker hastasi, ordan biliyorum, tatli dutunu ne kadar cok uyarirsan o kadar tuketmek istiyorsun, kontrol saglamak accayip irade ister, onu da arkadasin beceremedi.kendini uzme, sikma, emeklerin bizim tarafimizda bosa gitmeyecek