Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala yapıyorum ecrinciğim çok şükür 92leri gördüm ama yaptığım pek kb sayılmaz çünkü kbyi 5-60 larda tutuyorumKızlar nasılsınız ya nasıl gidiyor diyet ben uzun zamandır Yapmıyorum diyet falan sizler ne yapıyorsunuz bakalım
Kaç kilo verdin canımBen hala yapıyorum ecrinciğim çok şükür 92leri gördüm ama yaptığım pek kb sayılmaz çünkü kbyi 5-60 larda tutuyorum
Geçen cuma 94,9 dum bu sabah itibari ile 92,6yımKaç kilo verdin canım
Waw canım ya harikasın belki pazartesi tekrar başlarım diyete ramazanda geldi geçen kandilde Oruç tuttum miğde bulantısı baş ağrısından mafolfum ta miğde ilacıda içtim orucumu az yemekle açtım ne yediysem istifar ettim ne yapacağım ben yaGeçen cuma 94,9 dum bu sabah itibari ile 92,6yım
Çok geçmiş olsun ecrinim . Ben sabahlaRI almaya çalışıyorum öok karbonluları bide günde 20-30 kb alırsam ertesi gün 50 kb yediğimde + görüyodum oyüzden artırdım kbyiWaw canım ya harikasın belki pazartesi tekrar başlarım diyete ramazanda geldi geçen kandilde Oruç tuttum miğde bulantısı baş ağrısından mafolfum ta miğde ilacıda içtim orucumu az yemekle açtım ne yediysem istifar ettim ne yapacağım ben ya
İyiymişte kahvaltıda ne yedi bu arkadaş dondurmamı?kizlar verilen kilolar icin tebrikler her kese
bu gunun menusu
cikolatali dondurma. bir az fazla yedik. 27.92 kb
2 tane salatalik 8.28 kb
hindi kizartma 0 kb
toplam 36.2 kb 588 kalori
veee bu sabah 79 u gormus arkadas. toplam 12 gunde 6 kilo vermis oldu
bizler kahvalti etmeyiz. is geregi gec yattigimiz icin,gec uyanirizİyiymişte kahvaltıda ne yedi bu arkadaş dondurmamı?
merhaba canımm.. ben de uzun bir süre ara vermiştim başka diyetler denedim ama yookkk. bu diyetten başkasıyla gram veremedim.. ben de perşembe yeniden başladım şimdiden vermeye başladım..hadi yeniden başlayın siz de geliin..Kızlar nasılsınız ya nasıl gidiyor diyet ben uzun zamandır Yapmıyorum diyet falan sizler ne yapıyorsunuz bakalım
canım sahurda aç karna mide ilacını içerek bir dene istersen.. tutamıyorsan da üzülme sağlık daha önemli..Waw canım ya harikasın belki pazartesi tekrar başlarım diyete ramazanda geldi geçen kandilde Oruç tuttum miğde bulantısı baş ağrısından mafolfum ta miğde ilacıda içtim orucumu az yemekle açtım ne yediysem istifar ettim ne yapacağım ben ya
benim de aynı oluyor o yüzden 40-50 arası tutaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun ecrinim . Ben sabahlaRI almaya çalışıyorum öok karbonluları bide günde 20-30 kb alırsam ertesi gün 50 kb yediğimde + görüyodum oyüzden artırdım kbyi
kizlar verilen kilolar icin tebrikler her kese
bu gunun menusu
cikolatali dondurma. bir az fazla yedik. 27.92 kb
2 tane salatalik 8.28 kb
hindi kizartma 0 kb
toplam 36.2 kb 588 kalori
veee bu sabah 79 u gormus arkadas. toplam 12 gunde 6 kilo vermis oldu
eveeeettt dönüüünnHaydi kızlar Pazartesi geri dönün başlayalım yine...
çok az değil mi yedikleriii..ben emziriyorum da .. o yüzden bu kadar az yiyemem.. ama süper vermiş maaşallah..
benim de aynı oluyor o yüzden 40-50 arası tutaya çalışıyorum
Dimi?? ama şimdi 70e dayanmadığın sürece en aşağı 200-300gr gidiyo...
Canım keşke ödemin için iki gün pirinç laası yaı öyle başlasaydı. Ödemini atmş olurdun, yinede allah devam etme sabrı versin...gunaydın herkeze, bende bu sabah itibari ile basladım bu diyete, gazam mubarek olsun yalnız sabah tartılmadım cunku adet gecikmesi icin primolut kullanıyorum 3 gundur ve inanılmaz ödem yaptı resmen alyansım parmagımda kaldı cıkmıyor
ben yine de sabah 40 dk hızlı tempo yurudum, 10 dk uzay yuruyusu yaptım dusumu aldım ve işyerime geldim. canım hic kahvaltı yapmak istemiyor o sebeple bir bardak kahve ictim sadece.
Öğlende tavuk şiş yiycem, aksam da minik bişiler atıstırıcam salam olabilir belki bir haslama yumurta ya da kızartma.
Su odemim gecsin size gun gun kilomuda yazıcam ama suan ki kilom benide sizide yanıltır diye dusunuyorum.
Ne dersiniz?
canım ilacı 7 gun daha kullanmam lazım ben aynı zamanda tup bebek tedavisi goruyorumda o sebeple bazı ilaclar kullanmam gerekiyor onlarda ara ara yapıyor boyle o sebeple bişi yapmıyorum.Canım keşke ödemin için iki gün pirinç laası yaı öyle başlasaydı. Ödemini atmş olurdun, yinede allah devam etme sabrı versin...
hosgeldin :)Günaydın kızlar bende geldim