- 11 Mart 2015
- 607
- 746
sensin oYerim kız seniiiiitatlı dillimmm
çok şanslısın,ne güzell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sensin oYerim kız seniiiiitatlı dillimmm
çok şanslısın,ne güzell
Günaydııın kilomu yazayım hemen
Geçen cuma : 94.9
Bu cuma :94.1
Hic yoktan iyidir.üzulmeeeeeGünaydııın kilomu yazayım hemen
Geçen cuma : 94.9
Bu cuma :94.1
Sağol tatlım ne bilim az geldi sankim !!ay ne güzel 800 gram vermişsin neden beğenmiyorsun
ben 70 veya 70,1 çıktım. kör sabah hatırlamıyorum. geçen haftaya göre artıdayım sanırım.
Haklısın aslınsa benim kilo çok ya o yüzden fazla gider diyodum ama -800 -800dür dimiHic yoktan iyidir.üzulmeeeee
Sizin muhabbete bayılıyorum yaa ne tatlı msjlar bunlar böylee
[/QUOTE]dagci, post: 41143850, member: 169916"]merhaba kızlar.
ben de bugün başladım bu diyete.
menümü versem hesaplayabilir misiniz?
sabahpeynir...1, (100 gramı geçmemişindir)
domates, 1 orta boy 3 diyelim
maydanoz..0 diyelim. 1 demet yememişsindir.
2 küçük dlm.tam buğday ekmeği, 12*2=24 puan (20 gramlık ise dilimler)
çay. ...0 (şekerli ise 1 kesmeşeker 12 puan)
ara:2 kuru kayısı...10
öğlen:salata,. salata neyliydi? 4 yaprak marul 2 puan
1 kaşık z.yağlı fasulye ...1,2
ara:2 kuru kayısı...10
akşam:ayran...1 su bardağı 200 ml 4,7 puan
z.yağlı fasulye...1 porsiyon 6,3 puan
yarım saat yürüyüş.
evde 40 dk. call
Tekrar hoşgeldin :)selam kızlaaarrr..
kilom 69.5
yarın itibariyle sizinleyimmm
Mersi şekerimmSizin muhabbete bayılıyorum yaa ne tatlı msjlar bunlar böylee
Yani öyle olması lazımdı tabi ama her zaman olmayabilir. Bir bakmışsın bu hafta 2 kilo birden gitmiş önemli olan disiplinli olmak.Haklısın aslınsa benim kilo çok ya o yüzden fazla gider diyodum ama -800 -800dür dimi
Olur canım.dedigin gibi hareket de yok topikte.merhaba kızlar fırsat bulunca listeyi yazacağım ama liste yine eksik sadece diyetteyimben ve babytv msj atmış liste yapmak zor oluyor msj gelmeyince hemnde bildirim yapmayan çok fazla liste yapmasak mı herkes diyete ne zaman başladığını ve kaç kilo verdiğini topikde paylaşsa takip edelen zaten görür zaten eskisi gibi hareketli değil topik sakin
mesela
ecrin87
başlangıç:18 mart 67 kg
29 mayıs :62,7 gibi ne dersiniz
Insaallah cok guzel bir tatil gecirirsin canim...yesil kahveyi 1kere ictim aslinda haklisin 2 ye cikarayim...erken yaz tatili kankim. aile boyu bir tatil eşim oğlum k.validem ve ben.
Yok yok takipteyim.merak etme...pzt sali oruc tutmayi planliyorum kb diyetiyle nasil olur bilemedim ama biraz sebze katmayi planliyorum...Sen yinede arada uğra selamlaşalım tatlım kolay gelsin (iyi bir diyet bulursan haber ver emi kız)
Ağzından bal damlıyo kız hadi inşallahYani öyle olması lazımdı tabi ama her zaman olmayabilir. Bir bakmışsın bu hafta 2 kilo birden gitmiş önemli olan disiplinli olmak.
Bende attım mesaj görmedinmiiimerhaba kızlar fırsat bulunca listeyi yazacağım ama liste yine eksik sadece diyetteyimben ve babytv msj atmış liste yapmak zor oluyor msj gelmeyince hemnde bildirim yapmayan çok fazla liste yapmasak mı herkes diyete ne zaman başladığını ve kaç kilo verdiğini topikde paylaşsa takip edelen zaten görür zaten eskisi gibi hareketli değil topik sakin
mesela
ecrin87
başlangıç:18 mart 67 kg
29 mayıs :62,7 gibi ne dersiniz