Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar zamanda verdin canımkızlar bu diyet sayesinde 3 kilo verdim, herkes zayıflamışsın diyor çok güzel bir his :)
tabi daha vercek çoook kilo var
1 ay olmadı canım bu diyet cidden hızlı verdiriyo arada kaçamak yapmasam kimbilir ne kdr vercektimne kadar zamanda verdin canım
Ne tatili kız buuubaşbaşa mıııgünaydın kızlar, nasılsınız?
dün oğlumun yılsonu gösterisi vardı. çok duygusal ve çok eğlenceli komik anlar yaşadık.
öyle güzeller ki hepsi, Allah yollarını açık etsin. Artık anaokulundan mezun oldular. büyüdüler
dün çok yoruldu yavrucum, bugün okula gitmek istemiyor. ama birazdan götürüp benim de işe geçmem gerek.
gösteri sonrası oğlum öyle acıkmış ki pizza istedi ben de kenarlarından ve üstünden yedim biraz
dünü hafif geçirmiştim oysa. hala geçen cuma günkü kilomdayım.70,2 kg
sabah; 2 yumurtadan peynirli omlet, 5 zeytin, 1 domates yedim. zencefilli yeşil kahve yapıp içmeyi unuttum. kahvaltıyla beraber içtim
haftaya tatile gidiyoruz. alışveriş yapmam gerek. ama ne zaman bilmiyorumregl iken kıyafet denemek zor. belki h.sonu giderim. ama o zaman da oğlumla ne kadar gezebilirim bilmiyorum. erkek ya beyfendi hemen alışverişten bıkıveriyor.
erken yaz tatili kankim. aile boyu bir tatil eşim oğlum k.validem ve ben.Ne tatili kız buuubaşbaşa mııı
Ay sabah burası da öyleydi.şükür uzun sürmedi.erken yaz tatili kankim. aile boyu bir tatil eşim oğlum k.validem ve ben.
güneye incez ısınmıştır oralar. fazla sıcak sevmiyoruz zaten de deniz suyu iyi olsa bari.
şu an burda sağanak yağış var
Sen yinede arada uğra selamlaşalım tatlım kolay gelsin (iyi bir diyet bulursan haber ver emi kız)Kızlar ben bu ara diyeti çok uygulayamıyorum,biraz ara vericem protein barsak düzenimi çok bozdu,yeşil kahve de kullandım ama nafile...size kolay gelsin...
Ay sabah burası da öyleydi.şükür uzun sürmedi.
ooooo harika dicem amaa kv ile tatil düşünemiyorum. Ayy dilimi ısırayım
ay pardon sen iyi gelindin di miii
yeşil kahve günde 2 kere içtiniz mi? belki zencefildir etki eden.Kızlar ben bu ara diyeti çok uygulayamıyorum,biraz ara vericem protein barsak düzenimi çok bozdu,yeşil kahve de kullandım ama nafile...size kolay gelsin...
çok geçmiş olsun. başta hızlı veriliyor sonra biraz duraksama oluyor. 3 hafta sürmüş Pegasus'unki.Günaydın arkadaşlar dün giremedim nete çook hastaydım umarım sizler iyisinizdir. Ama kilo ile başım dertte tam4 gündür gram oynamadı niye durdu bu anlayan varmı????
hoşgeldin. olur tabi. yarın tartı günü nasılsa.merhaba arkadaşlar 2 haftalık bir aradan sonra döndüm aranıza.. bugün yeniden başladım.. kilomu yarın yazarım olur di miiii..
Yerim kız seniiiiitatlı dillimmmaçılınnnn iyi gelin geldi( ne kibar gülüyorum, ağzımı kapatarak ama daha fazla tutamıycam)
kötü gelin yoktur, kötü kayınvalide vardır. ben iyisine denk geldim.. şanslıyım