günaydın kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Hareket getirdiniz topiğimize. Hepimizin dileği kilolardan kurtulmak. Burada hep beraber inşallah sağlıklı bir şekilde kiloları verip kurtulucaz.
benim de bugün 7. günüm. toplamda 1 kg verdim. 1.6ydı aslında ama hafta sonu doğum gününe katılınca 500 grı geri gelmiş. Dün de adetimin ilk günüydü.
Ama pes etmek yok. Benim bu son diyetim olacak inşallah.
ben de biraz yemek düzenimi anlatayım yeni gelen arkadaşlara fikir olsunveya eksiklerimi hatalarımı gören olur belki.
sabah peynir zeytin yumurtadan oluşan bir kahvaltı (2 puan) yapıyorum. Yanında ekmek yemiyorum ki işyerinde öğlen tencere yemeği çıkıyor ona puan kalsın diye. Öğlen ne pişti bakıyorum ona göre karar veriyorum. Dün mesela şehriye çorbası içtim 1 kase (17 puan) yanında salata vardı yemedim. Yemekten sonra 1 kare çikolatayla şekersiz türk kahvem geldi (3 puan) öğleden sonra acıktığımı hissettim. 1 kase kadar salataya 1 kutu ton balığı koydum yedim (5 puan). Akşam annemdeydim yemekte. 1 kepçe çorba, 2 kaşık patlıcan yemeği ve sabah kızım yememiş 2 yumurta vardı onları yedim (20 puan herhalde). Aslında akşamları genelde evde haşlanmış tavukla geçiştiriyorum daha iyi oluyor ama dün kızımı alırken annem hiç eve çıkmıyorsun diyince anne yemeği yendi. Tek hatam 1 bardağa yakın meyve suyu vardı onu içmeseydim iyiydi
Gün boyu 3 fincan yeşil çay ve 3 lt su. Adet döneminin şişliği geçince tartıda bir değişiklik görürüm inşallah.
Kiloma gelince benim kilom sabah 79.5 ti yine. Liste yapabilecek bir arkadaş varsa bu gerçekten de motive ediyor insanı. Her cuma tartılıp yazabiliriz.