Diyetteyimben geçmiş olsun gözünüz aydın yavru iyileşmiş . Benim de iki gündür aklımda tatil, muhtemelen ağustos başında gideceğiz biz ben o zamana kadar 60 kilo olmak istiyorum umarım başarırım. 2 gündür tartılmıyorum cuma günü tartılayım dedim diyet fena gitmiyor ama canım gün menülerinden istiyor yeşil mercimek istiyor yemedim ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum diyette bugün 9. Günüm. Wc sorunu için de bilmem denediniz mi bana liptonun slim plus mı form plus mıydı adını unuttum çayı çok iyi geliyor günde 2 bardak içiyorum ama ard arda içmiyorum o zaman karnım ağrıyor siz de deneyin isterseniz
teşekkür ederim canım, çok şükür iyileşti. hatta bugün öğleden sonra okula bıraktım kendisini :)
bizim tatile 2 hafta kaldı. neeeeeee ayy çok az kalmış. günlerin farkında değilim. ben hala spor yapmıyorum
bitki çaylarına alışmak istemiyorum. ama en son çare içiyorum. dün 2 kez zencefilli yeşil kahve içtim. bu sabah çıkabildim.
Nerdesin kankim yaaaa
özlettin kendinii.bu kadar ara vermeee
çok geçmiş olsun canım.bu kış bütün çocuklar aynı şekilde hasta oldu.ne mikrobu vardıysa artık ortalıkta.Allah evlatlarımızı korusun.
benim diyette yalan oldu yaaa
geldim canım kankim, sen nasılsın?
teşekkür ederim, iyileşti keratam çok şükür. antibiyotik vermiycem diye inat etmeseydim boşuna 3 gün uzattık hastalığı.
sağlık olsun da diyete yine geri döneriz. hatta döndüm bilem
Ya sen nerelerdesin sensiz burası ruhsuz kalıyor,
Oğluşunun düzelmesine sevindim,Ramazan benimde kafamda bu aralar verseler o zamana kadar geri almak çok basit
Ama en azından formül belli
Bence sen tatile kadar dikkat et ki orada rahat yiyesin
ayy teşekkür ederim. şımarıcam ama.
oğlanım iyileşti çok şükür. teşekkürler. Ramazana doğru iyice yediklerimizi azaltmalıyız ve yumuşak geçiş yapmalıyız
tatilimize erken çıkıyoruz eşimin işlerinden dolayı. 2 hafta kaldı. spora başlamam şart artık. birazdan ev temizliği sporu yapıcam
İyi Akşamlar kızlar ben sabah öyle puanım 10 puandı 4 gibi yarım elma yedim toplam 25 puan olmuştu ama annem kısır yapmış 1 tabak kısır yedim 1 bardak da ayran 50 geçmişimdir ama olsun üzülmek yok çünkü 1 saat spor yapacağım inş
kısır mı
günlerdir yapsam mı acaba diyorum. bulguru az yeşilliği çok olsa felan filan
kaç puan verdin kısıra canım?
Bugün tüm gün dışardaydım,50 puana yaklaştım ama aşmadım...kendimi toparlamam lazım hedefe az kaldı derken hooop yine aldım tatilde
tatiller kaldırılsın
bütün düzenimiz değişiyor. evde olunca herşey elimizin altında olunca uymak zor oluyor.
ama işyerinde de çıkan yemekler yüzünden zor. ortası yok galiba
Şalgam suyunu ben de severim.yalnız şişeyi açınca hemen bitmiyor.sütler gibi de 2 gü de tüketin gibi herhangi bir yazı da yok şişede.fabrikasını arayıp soracaktım.ama unuttum hep.sen nasıl tüketiyorsun?
gel bana sor kankim.
ben de diyetkoliğe sorayım. sordum 200 ml 4,5 puan canım
uzan şu koltuğa kankim ve anlat bakalım neler oldu? moralini bozan şeyler mi oldu son zamanlarda. neye kızdın da diyeti bozdun bakem?
benim de üzerimde bir ağırlık var sanki. ama uyksuzluk ve ev hapsinden oldum böyle. 1 haftadır dışarı çıkmadım. bugün nihayet oğlumu okula bıraktım öğlen vakti. bahar gelmiş çiçekler açmış biz evdeyken
telefonumun şarjı bitmiş çekemedim fotoğraf. ama heryer canlı yeşil çok güzel. yine de fazla güneş beni sersemletti.
16:00'ya kadar evi süpürüp silmem lazım hala oturuyorum.
günaydın bayanlar. ilk başlardaki gibi çok istikrarlı yapamasamda diyet devam ediyor. akşam 5 e kadar işte olduğum için çok az yiyorum. ama eve gittikten sonra nasıl gözüm dönüyor açlıktan. 50 gr mın altında tutamıyorum pek puanlarımı. 67 -68 arasında gidip geliyorum. 38 günde 6,5 kilo kadar verdim.bu benim için bir başarıdır. şimdi karbonhidrat yerken kırk kere düşünüyor gramını hesaplıyorum. yani artık neye mal olacağını biliyoruz en azından. kolay kolay geri dönüş olmaz. ah bide spor yapabilsem süper olacak.
o hissi biliyorum. çalışırken akşam saati eve gider gitmez yemek yemek isterdim ama tabi evde hazır yemek olmazdı.
o zamanlar yemek yapmayı da pek bilmiyordum zaten. (oğlumdan sonra evde kalınca öğrendim desem yeridir.)
hep hazır şeyler yiyerek, kolay şeyler yaparak (hazır yufkadan gözleme , makarna, dışardan sipariş) bu hale geldim.
akşam yemeklere saldırmamak için önce az puanlı şeyler atıştırıp(peynir gibi) sakinleşince mi yemek yesen acaba?
spora ben de bi başlayamadım gitti. bisiklet kolay geliyor bana ama o da basen yapıyormuş. bende yeterince var zaten ondan
pilates yapmalıyım. pilates matım oğlumun oyuncağı oldu giti