- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
Tamam ablacığım sagol eklerim senineEki Görüntüle 1508526 Ecrin canım liste 253. Sayfada yalnız ben bu litrede yokum bilgilerimi tekrar yazayım
Yaş 46
Boy. 1.65
Kilo. 66.1
Hedef kilo 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ablacığım sagol eklerim senineEki Görüntüle 1508526 Ecrin canım liste 253. Sayfada yalnız ben bu litrede yokum bilgilerimi tekrar yazayım
Yaş 46
Boy. 1.65
Kilo. 66.1
Hedef kilo 62
Anladım canım sende selülit yokmuş gi davransinirlenme kankicim, k.valideni başka yabancı biriymiş gibi düşün. nasılsa az kalıp gidecek diye düşün.
bir de sinirlenince yemek yersin, cısslardan yersin, olan sana olur. onları değiştiremeyiz kaç yaşına gelmişler.
biz kendimizi mümkün olduğunca firenliycez yapacak bişey yok. bize sevdiğimiz eşlerimizi doğurmuşlar kıymetlerini bilelim
Ecrincim, benim k.validem de iyidir maşallah aramız iyi. birlikte tatile gitcez bu sene. selülitlerimi görsün istemiyorum, onlarda ırsi herhalde selülit yok. görümcelerim fıstık gibiler
Valla öyle canım benim kv 51 falan bende 28 yaşıma gideceğim ama benim kv çok anlayışlı mesela çocuk olmuyor diye ben çok üzülüyordum olur kızım Sıkma Can'ını Allah'ın taktiri diye hep destek olmuştur yaniAaaa hem küçuksün hem kv ile anlaşıyorsunn bilemiyorum yaneeee
Tamam ablacım seni de not aldımecrin tatlım yaş.45 boy 1.60 kilo.69.600 gr
Tamam canım not aldımHerkese iyi geceler. Nasılsınız kızlar ben bugün 12 200 adım attım. Ama azcık karbonhidrat ı kaçırmışım 60-70 arası.ecrincim tablo sana kalmış bende bilgileri mi veriyim.
Kilom 67.2
Boy 158
Yaş 34.5
Hedef 60 yani şimdiki hedef
Aslında 54-55 olmam gerekir ama nerde
Çok şanslısın canım.ne mutlu sana.Valla öyle canım benim kv 51 falan bende 28 yaşıma gideceğim ama benim kv çok anlayışlı mesela çocuk olmuyor diye ben çok üzülüyordum olur kızım Sıkma Can'ını Allah'ın taktiri diye hep destek olmuştur yani
Hoşgeldin canım,ne güzel çoğalıyoruz:))selam bende katılmak istiyorum aranıza
Canım nasıl olcak o?Anladım canım sende selülit yokmuş gi davran
selam bende katılmak istiyorum aranıza
Biz burdan yazdık canımecrine özel mesajmı atcaz?
harikasın canım hep böyle pozitif ol :)Canım nasıl olcak o?
kral çıplak gibin ahahaha
zaten ben utanırım, deniz şortu giyerim canım. boşverdim gitti.
kendime bu şarkıyı hediye ediyorum;
beni böyle seeeev seveceksen, olduğum gibi göreceksenn
ecrin87 ciiiiiiiim,
yaş= 38,75
boy=1,70
şu anki kilo= bu sabah önce 70,6 dedi sonra 70,7. oğlumu götürdüm geldim 70,5 dedi.
başlangıç kilom: 75,9 (12 mart)
hedefim= önce 65kg sonra 60 kg.
şimdi kahvaltı yapcam. dün wc sorunum oldu. buna rağmen 70,5 gördüm ya çok mutluyum. belki cumaya doğru 69 lu rakamları ucundan görebilirim
hadi gözün aydın, hamilelikten şüpheleniyordun di mi? yanlış hatırlamıyorsam eğer.günaydın kızlar
kahvaltı yapmadım bugün regli oldum 3-4 gn erken geldi
hafta sonum kaçamaklı geçti valla hep gece yedim eşimin yüzünden
neyse bugündne itiberen daha çok dikkat etmek lazım ,
bugün patates yemegi yiycem mecbur yogurt ile
yaş ve hedef kilo?ve de başlangıç kilo?bende yazayım o halde
geçen hafta :70
bu hafta :69
giden :1 kil
boy :162
selam, günaydın Kader ArkadaşımGünaydınnn kader arkadaşlarımKahvaltım 2 yumurtalı peynirle omlet yarım domates kendime 4puan verdim.... Bugün kaçamak yok....100 gr lor ne çokmuş ben çok az yiyor muşum
seni güldürebildiysem ne mutlu bana kankim. daha iyi misin?