- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah 700 800 gr eksi çıkarsın canım bende öyle oluyorSelam kızlar
Ben isten gelip tartiya çıkardım hep aksan saati ,70 gelirdim aylardır ama bugün 69 geldim aksam saati sabah kaç gelirim acaba
Bugünde 36 puanla kapattim
Aksam eve gelince peynir domates azcikta salatalik yedim
canım işler yoğun olursa bazen çalışıyoruz ama yarın çalışmayacağız )Ecrin resmi tatillerde calisiyomusunuz
canım işler yoğun olursa bazen çalışıyoruz ama yarın çalışmayacağız )
Sevindim yaşıt birinin aramıza katılmasına.70 doğumluyum.grupta 2 haftam 1 haftada kendim yaptım.3.5 kilo verdim.bu haftayı saymıyorum.cuma bildirim günümüz ve ben 2 3 gündür sporu ve diyeti sıkı tuttum bugün mesela 34 de kaldım .ama çok şiştim ve regl oldum bu akşam.bu hafta sanırım iyi bir şey çıkmaz tartıda .regl olduğumada çok sevindim çünkü 2 yıldır adetlerim düzensizleşti.testlerde menopoz çıkmıyor .bu bana kilo aldırdı.bu diyetin regl mi düzensizleştireceğini düşünmüştüm 4 5 günlük gecikme yaptı.bir arkadaşım protein diyeti yüzünden 3 ay adet görememişti.yani canım sende bilirsin 40 dan sonra kilo vermek çok zorlaşıyor.ama iyi gidiyorum bence ayda 4 kilo vermek süper birşey.Merhaba ben de 46 yasindayim ilk kez bu diyetle tarti da azalmalar gormeye basladim insaallah devami gelir...Bu arada en yasli unvaniniza bende ortagim artikne kadar suredir bu diyeti uyguluyorsunuz toplamda ne kadar gitti,,,
Ay bilmez.miyim ben erken menopoz yuzunden hormon kullaniyorum 38 yasinda girdim zaten ondan sonra basladi kilo almam ben 67.6 ile basladim 62 kilo olmak hedefim bakalim cumaya kadar nolacak ,,Ayda 4 kilo harika ...Sevindim yaşıt birinin aramıza katılmasına.70 doğumluyum.grupta 2 haftam 1 haftada kendim yaptım.3.5 kilo verdim.bu haftayı saymıyorum.cuma bildirim günümüz ve ben 2 3 gündür sporu ve diyeti sıkı tuttum bugün mesela 34 de kaldım .ama çok şiştim ve regl oldum bu akşam.bu hafta sanırım iyi bir şey çıkmaz tartıda .regl olduğumada çok sevindim çünkü 2 yıldır adetlerim düzensizleşti.testlerde menopoz çıkmıyor .bu bana kilo aldırdı.bu diyetin regl mi düzensizleştireceğini düşünmüştüm 4 5 günlük gecikme yaptı.bir arkadaşım protein diyeti yüzünden 3 ay adet görememişti.yani canım sende bilirsin 40 dan sonra kilo vermek çok zorlaşıyor.ama iyi gidiyorum bence ayda 4 kilo vermek süper birşey.
Bence cuma gunu tarti seni cok mutlu edicek MasummSelam kızlar
Ben isten gelip tartiya çıkardım hep aksan saati ,70 gelirdim aylardır ama bugün 69 geldim aksam saati sabah kaç gelirim acaba
Bugünde 36 puanla kapattim
Aksam eve gelince peynir domates azcikta salatalik yedim
Bence cuma gunu tarti seni cok mutlu edicek Masumm
Hoşgeldin canım bende diyete Pazartesi başladım ilk günler kilo azalması çok oluyor bende de öyle oldu ödemdir diye düşünüyorum..tartı cuma günüymüş.Valentina arkadaşımıza boy kilo hedef kilo yaş bilgilerini özel mesaj ile yollarsanız listeye adını yazar....Uygulanmayacak bir diyet değil gerçektende açlık hiç olmuyor vücut alışınca gayet güzel kilo vereceğimize inanıyorum...Ben dun 85.4 ile basladim ve bugun 84 kg mim dünü 49 puanla kapttim.
tarti gununuz cuma mi kizlar. Ogrendim bu işi tabi giden odemdir
Aaaa üzüldüm arkadaşım ya neden kilo veremedin ki,iyi haberlerini paylaş bizimle olur muGunaydin kizlar kilom oynamadi yerinden ustelik dun 25 puanda kapatim vé yurudum .bu diet olmadi bana sanirrm veremiyrm artik baska seyler denicem ekileri olursa sizlerede yazarim bol sanslar kizlar
Hoşgeldin canım bende diyete Pazartesi başladım ilk günler kilo azalması çok oluyor bende de öyle oldu ödemdir diye düşünüyorum..tartı cuma günüymüş.Valentina arkadaşımıza boy kilo hedef kilo yaş bilgilerini özel mesaj ile yollarsanız listeye adını yazar....Uygulanmayacak bir diyet değil gerçektende açlık hiç olmuyor vücut alışınca gayet güzel kilo vereceğimize inanıyorum...
Canım çok geçmiş olsun,inşaallah sağlığına kavuşursun...Gunaydin kizlar,
Gece cik buyuk karin agrisi mide bulantisiyla sabahi zor ettim, puanim 35 nile degildi, karnim davul gibi sisti,biraz internetten arastirdim yagli gidalar ,yumurta ve et safrayi yorarmis.gunde 3-4 yumurta yemeye veda ediyorum artik, su gasta oldugum donemde de gunde 7-8 ilac iciyordum mideyi de yormus, gastriti de kudurtmus olabilirim.bu diyeti bir sure uygulayamayacagim gibi gorunuyor, sabah yulaf ezmesi sut ve yumurta yedim, su an rahatim, oglene de semiz otu , aksama da kuru fasulye yaptim, sindirimi biraz rahatlatalim bakalim, sizi takipte olurum, ama diyete eslik edemeyecegim.tablo isini ustlenmek isteyen arkadas da ozelden mesaj atarsa excel tablosunu mail olarak atabilirim.hepinizi öpüyorum.( seytanin bacaguni kirip bi 69 a dusemedim ya, yanarim yanarim ona yanarim)
Bilmiyuisidir bole degzun sureorum canim a ma klik yapcam biraz sonra geri baslarm olmazsa takildi meretAaaa üzüldüm arkadaşım ya neden kilo veremedin ki,iyi haberlerini paylaş bizimle olur mu