3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

hayır yapamıyorum canım ya. iftardan sonra şişiyorum zaten. sahurda da eşim bir bardak su getiriyo yetiyor o bana. gözümü açamıyorum çünkü. ramazandan sonra başlıycam. sen naptın yapabiliyormusun.
Evet yapiyorum canim ama cok hizli kilo vermeye basladim korkmaya basladim acikcasi bi diyetisyene gidecegim ramazandan sonra ins verdigim kilolari geri almak istemiyorum

Evet yapiyorum canim ama cok hizli kilo vermeye basladim korkmaya basladim acikcasi bi diyetisyene gidecegim ramazandan sonra ins verdigim kilolari geri almak istemiyorum
süper yaakşam yemeklerinde dikkat ediyorsan bir de oruç olunca belki veriyosundur. ama bi diyetisyene git. en azından yağ kas ölçümünü yaptırırsın. sen böyle söyleyince heveslendim. ama ben çok yiyorum akşamları ya..

Tatlim dikkat etmeme gerek kalmiyor yiyemiyorum cunku dun annemgilde kacamak yapaym canim da manti istiyo dedim ama yiyemedim bi iki kasik alinca tikaniyorum midem iyice kuculdu heralde

Tebrikler canim saglikla kucagina al hayirli bi evlat olur insaallah

Merhaba zeytin çekirdeği kürü nedir acaba

merhabalar sirke sarınsak kürünü deneyenler su an ne durumdasınız acaba verdiniz mi ve bıraktıktan sonra tekrar aldınız mı o k,loları

benim üç aylık bebeğim var ve emziriyom bu sirkeyi deneyebilirmiyim bir zararı olurmu bebeğe

Şuan yapan veya yapıp ta memnun kalan var mı

Memnun kaldınızzmı acaba bundan bayada olmuş ama arastırma içindeyim k.bakmayın

Meraba bu kürden memnun kaldınızmı

benim üç aylık bebeğim var ve emziriyom bu sirkeyi deneyebilirmiyim bir zararı olurmu bebeğe

merhaba emziren bir kaç kadın sormuş ama bence zararından ziyade yediğiniz içtiğiniz herşey sütünüze etki ediyor. mesela gaz yapan birşey yerseniz bebekte de gaz oluyor gibi. sarımsak ve sirke kokusu keskin olan birşey. ben anne değilim ama eğer sütünüze etki ederse acaba bebişi sütten uzaklaştırır mı diye düşündüm ben. onu sormak lazım bence bilemedim

Haklısın bitki Çayı içtiğim de kızım sütümü pek icmiyo ama bu kilolarda psikolojimi bozuyor

Ben bu kürü hazırladım beş gün kaldı bi deneyeceğim

kızlar acaba yarı yarıya yapsam ölçülerini olur mu ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…