• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

haklısın canım ama bir türlü olmadı başlayamadım kısmet bu güneymiş. aslında bu tür kürler her insanda aynı omuyo denemek lazım. limonlu su da anneme çok faydası olmuştu diyet yapmadığı halde her diyetisyen farklı yani belkide haklıdır.
aynen cnm yinede sorucam hbr werrm

An itibari ile tursum oldu iciyorum.Mucize beklemiyorum yediklerime dikkat ediyorum ve yuruyus yapiyorum bununda yardimci olacagina inaniyorum kolestrolumude susurmus olur.Tadi iskembe corbasina sirke sarimsak katilir bilirsiniz ayni o zaten.Bende burdan mutlaka gelismeleri yazarim.Insallah guzel sonuclar aliriz

Ben de bugün başladım. Yürüyüş yaparak 2 ayda 5 kilo verdim ama bir süredir aynı kiloda takılı kaldım.İşe yaramasını umuyorum. :)

Arkadaslar lütfen beni yanlis anlamayin size bir atasözü hatirlatmasi yapmak istiyorum "keskin sirke küpüne zarar verir" yapmayin arkadaslar hergün 3 kasik sirke nedemek migdenizimi delceksiniz tamam hepimiz zayiflamak istiyoruz bende 15 kilo vercem ama yapmayin zayiflicam diye sagliginizdan olmayin ben 15 kilo vermek isteyenler formundayim ordada yazdim hic edemezseniz günde 3 kez Trampolinde 15 dakka ziplayin hem metobolizmaniz mükemmel hizlaniyor hem zayifliyorsunuz hem selülitlerden kurtuluyorsunuz bir taslas kac kus hemde zararsiz bir sekilde

Arkadaslar lütfen beni yanlis anlamayin size bir atasözü hatirlatmasi yapmak istiyorum "keskin sirke küpüne zarar verir" yapmayin arkadaslar hergün 3 kasik sirke nedemek migdenizimi delceksiniz tamam hepimiz zayiflamak istiyoruz bende 15 kilo vercem ama yapmayin zayiflicam diye sagliginizdan olmayin ben 15 kilo vermek isteyenler formundayim ordada yazdim hic edemezseniz günde 3 kez Trampolinde 15 dakka ziplayin hem metobolizmaniz mükemmel hizlaniyor hem zayifliyorsunuz hem selülitlerden kurtuluyorsunuz bir taslas kac kus hemde zararsiz bir sekilde
Günde 3 tatlı kaşığı çok değil sanki. mide koruyucuyla da önlem alabiliriz.

sakın denemeyin bugün diyetisyenime sordum mide kanamasına ön hazırlık yaparsınız dio sakın içmeyin di zaten yağ yakmıyomuş suyu azaltıyomuş yani en sağlıksız kilo werimi

bende bu kürü yapmayı düşünüyorum ama kullanan arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum
nasıl sonuçlar aldınız hanımlar bizimle paylaşır mısınız.?

Kızlar 10 gündür kullanıyorum 3kilo verdim. Yalnız yediklerime dikkat ediyorum ekmek şeker pilav makarna vs hiçbişi yok. Haftada 5 gün 1er saat hızlı tempoda yürüyüş.en az 2 litre su. İşe yaradığını şöyle anladım. Ablamla birlikte diyet yapıyoruz.ben elma sirkeli sarımsak turşusunu içiyorum ablam içmiyo.o bir kilo kaybetti ben 3. İçmesi zor ama kilo verme sürecini hızlandırmak istiyosanız katlanıcaksınız.:KK52:

Kızlar 10 gündür kullanıyorum 3kilo verdim. Yalnız yediklerime dikkat ediyorum ekmek şeker pilav makarna vs hiçbişi yok. Haftada 5 gün 1er saat hızlı tempoda yürüyüş.en az 2 litre su. İşe yaradığını şöyle anladım. Ablamla birlikte diyet yapıyoruz.ben elma sirkeli sarımsak turşusunu içiyorum ablam içmiyo.o bir kilo kaybetti ben 3. İçmesi zor ama kilo verme sürecini hızlandırmak istiyosanız katlanıcaksınız.:KK52:
cnm dün diyetisyen günümdü sordum we sakın içme dedi mide kanamasına sebep oluyomuş we su kaybı ile kilo weriommuşsun 5 lt bile içsen çok bi faydası olmuyomuş o bekleye bekleye asiti çoğalıyomuş daha çok sirkeleşiyomuş we aç karnına o asit mideyi yakıyomuş ben wazgectim yapcaktım

İçtikten yarım saat sonra yemek yiyorum bi sıkıntı yok şimdilik. Ve yürüyüş yapıyorum acayip terliyorum.ter yoluyla attığımı düşünüyorum. Bikaç kilo daha verdikten sonra tahlil yaptırıcam.bakalım bi sıkıntı çıkıcak mı

Arkadaslar ben cok bilmislik yapmak istemedim sadece dikkatli olmaniz konusunda size uyarmi yaptin..sonucta sirke uzun bir kullanim bilmiyorum gastorolojie bölümüne gidin sonucta bir masrafiniz olmicak sorun emin olun ve öyle kullanin

Kilo olarak birsey demiyim ama cok net tokluk yaratiyor.Bir bardak suyla iciyorum.Ben sagliksiz oldugunu dusunmuyorum.Bu yaptigimi bitiricem sonrasini dusunurum.Diyet ve spor yapiyorum.Sanirim kilo verimini hizlandiracak regl oldugum icin tartilmiyorum bakalim hayirlisi kolestrolumude dusurecek bu o yuzdén devam

10 gunde 3 kg harika tebrikler ayni seyleri yapiyoruz ama benim yas 41 senin kadar hizli verirmiyim bilmiyorum ben 4 gundur kullaniyoŕum

Back