3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

merhaba arkadaşlar gerçekten kullanan arkadaşlar bir değişim varsa paylaşsalar ne iyi olur
bende karışımı dün gece hazırladım ayın 19 unda içmeye başlayacağım inşallah
inşallah faydasını görürüm tek temennim o

merhaba arkadaşlar gerçekten kullanan arkadaşlar bir değişim varsa paylaşsalar ne iyi olur
bende karışımı dün gece hazırladım ayın 19 unda içmeye başlayacağım inşallah
inşallah faydasını görürüm tek temennim o

bilginiz için teşekkürler mutlaka deneyeceğim :)

Kizlar ben yaptim ve kullanmaya basliyali 5 gun oldu ama kilom ayni malesef.biraz ogunlerimi kaciriyorum belki ondandir ama rejimsiz ise yaramadigini gormus oldum.bide suyla icilince mide yanmasi olmuyo ama biraz koku oluyo.
Haftaya gelidmeleri gene yazarim kizlar

ben formülü içiyorum ama iştahımda bir azala olmadı. kokusu da var , herhangi bir yan etkisini görmediğim için ve bitkisel çözümlerin uzun vadede faydalı olduğunu düşündüğüm için kullanmaya devam edeceğim. :))

takipteyim sizi :) benim de 5 günüm kaldı başlamaya

bende 3 gündür günde 2 kez tüketiyorum ama iştahımda bir azalma olmadı kilo verenler sizin hemen iştahınızda bi kapanma oldumu

ben geçen yıl fundagül ün sayfasından tarifi almıştım takımdaki bir arkadaşla beraber yapmıştık, o hala kullanmaya devam ediyor ben ise kullanmıyorum.
Ev yapımı sirkeyi bana bir arkadaş getirdi elma-üzüm karışıkmış turşumu onunla yaptım ve çok lezzetliydi midemi kazındırdı yanına bi tabak kurufasulye ile bulgur pilavı çekti canımİştahımı açtığı için bıraktım.
Arakdaşım ise ara ar devam ediyor iştahını kestiğini bağırsaklarını çalıştırdığını söylüyor. ha ikimiz de aynıyız, diyete düzgün uymayınca kilo kaybı filan olmuyo
Bence en mucize kür iştah kapatan kür.sirkemi lahana mı neyse...son bir kaç hafta lahana suyu içtim, iştahım çok açıktı hem ödem attırdı hem de iştahım lahana suyu içerken azaldı. nasıl azalmasın ki o kokuylasu attırdı diyorum çünkü içerken her hafata 700 g. gidiyordu 3 hafta yap bir gün bırak geldi 700gr.
Şu ana motivasyonum da düzeldi iştahım da lahana suyunu da bıraktım. belki bir dahaki sefere gene iştah alır başını giderse...

Ben yaklasik 1 haftadir yapiyorum bu kuru ilk iki gun pek bi degisim olmamisti ama bugun tartildim 1.5 kilo gitmis arada yaptigim kacamaklara ragmen

Ben yaklasik 1 haftadir yapiyorum bu kuru ilk iki gun pek bi degisim olmamisti ama bugun tartildim 1.5 kilo gitmis arada yaptigim kacamaklara ragmen
canım meraba bende cumartesi başlıycam. ramazanda nasıl yapacaksın bilgi verirmisin. ayrıca lütfen hergün burada yazışalım. birbirmize destek olalım. hergün olmasa bile kilo alıp verdiğimizi paylaşalım.

Merhaba canim olur haberleselim dun sahurdan yarim saat once ictim iftarda da corbadan sonra icmeyi dusunuyorum yada suyumu ictikten sonra icmeyi cok faydadini gordum ben insaallah boyle devam eder yalniz bunu diyetlede desteklemen lazim yani ben kisarrak yiyorum herseyden ama az az

iftardan sonra içip yarım saat yemek yemeyi bekleyecek misin. nasıl olacak. acaba yemekten bir iki saat sonra mı içsek. ayrıca sende ne gibi bir etki yaptı söylendiği gibi iştah mı kesti..

iftardan sonra içip yarım saat yemek yemeyi bekleyecek misin. nasıl olacak. acaba yemekten bir iki saat sonra mı içsek. ayrıca sende ne gibi bir etki yaptı söylendiği gibi iştah mı kesti..
Dun iftardan bir saat sonra bi de saat 2 gibi ictim sahur yapmiyorum cunku tok tutuyo istahim azaldi evet tatli bile canim nerdeyse istemiyo daha daha az yiyorum

ben yaptım bunu ama bıraktım ya tembellıkden :)) 1 haftada 3 kılom gitti .ınanabılırsınız gercekden.iştah gıdıyo bıde tatlı ıstegı full gidiyor.süper bişey de tembel oldum ıcın götürüde işyerinde içemediğimden bıraktım.evde halı hazırda duruyor sırke sarımsağım. iftardan once ıcıcem. bol suyla ıcınde mide yanması falan olmuyor aksıne rahatlama oluyor bende. bedava sirke misali baldan tatlı :))

Canim verdigin kilolari geri aldin mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…