• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

Kilo olarak birsey demiyim ama cok net tokluk yaratiyor.Bir bardak suyla iciyorum.Ben sagliksiz oldugunu dusunmuyorum.Bu yaptigimi bitiricem sonrasini dusunurum.Diyet ve spor yapiyorum.Sanirim kilo verimini hizlandiracak regl oldugum icin tartilmiyorum bakalim hayirlisi kolestrolumude dusurecek bu o yuzdén devam
Evet tokluk yaratıyo.ben kalori hesabı yapıyorum ve günde ortalama 600-700 kalori arası yiyorum.az evet sağlıksız belki ama acıkmıyorum.sebze ağırlıklı yiyorum. Yulaf kepeği yiyorum ekmek yerine.inşallah bi sıkıntı olmaz.

10 gunde 3 kg harika tebrikler ayni seyleri yapiyoruz ama benim yas 41 senin kadar hizli verirmiyim bilmiyorum ben 4 gundur kullaniyoŕum
Sirkeye başlamadan önce yani yaklaşık 1 ayda 3 kilo verdim bailadıktan sonra 10günde 3 kilo verdim.83 ile başladım şimdi 77 .böyle övüyo gibi oldum ama herkeste farklı etkiler yaratabilir. Mesela sarımaaktan dolayı tansiyon düşüklüğü oldu bende.sonuçları yazmaya devam edicem kızlar:KK25:

3 ayda 24 kilo vermek ne kadar sağlıklı olabilir ki? Yavaş gitsin, ama yağdan gitsin. Kalıcı gitsin. Giden iki üç katıyla geri gelmesin..

merhaba arkadaşlar
turşumu kurdum 8 gün sonra başlayacağım tam 15 gün beklemeden başlasam olur mu acaba
10 kilo vermem lazım ama açlığa tahammülüm kalmadı bu turşuya çok güveniyorum.

Merhaba arkadaşlar bu diyet düşününce etkili gibi görünüyor ama eğer yağdan gitmiyorsa hızlı verilen kilolar kür bittiğinde hızlı şekilde geri alınıyor ve daa sonra vermesi çok zor oluyor zamanında hap kullanarak hızlı kilo verdim ama hep geri aldım şimdi ise veremiyorum Haziran'da evlendim düğün zamanında 96 dam 82 ye düşmüştüm şimdi 86 87 yim galiba ama ben de artık kilo vermek istiyorum ben diyet yapamıyorum sürekli açım tokluk hissim yok resmen bunu denemek istiyorum ama korkuyorum da benim adetim çok düzensiz polikistij overlerim var adet olamıyorum akmıyor hiç :( bunun in soğan kürü düşünüyorum aynı zamanda çörek otuna başladım bugün bunları adetim için yapıcam. Sizin kürdü de denemek istiyorum ama ağızda kökü yapıyormu? Hani sarmsaklı yoğurt yemiş gibi Çalık yemiş gibi bi kökü oluyormu öyle bir kokuyla eşimin yanında duramam ki :( deneyimlerinizi bekliyorum

canım bende tahta havan yoktu robottan geçirdim incecik oldu yarım yarım şişelere de döktüm bi su bardağı yaptım sarımsağı robottan geçirince bir şey olur mu

bende rendeledim hiç bişey olmaz işe yaradığı kesin ama ben midemede zarar vermek istemediğimden bugün sadece akşam yemeğinden önce aldım üç öğün yapmıycam sanırım 2 öğün yeter kaş yapıyım derken göz çıkarmamalı zaten diyetimi sporumu yapıyorum buda extrası

arkadaşlar merhaba... aklınıza takılan sorularınız için kısa kısa özet geçeceğim.
  1. bu karışımı mide problemi olanlar zeytin çekirdeği kürünü uygulayıp mide duvarını onarıp sonra kullanabilirler
  2. yaklaşık 40 kişiye kendim uyguladığım bu kürde hastanelik olan mide kanaması geçiren olmadı. üstelik birçoğu ülser ve gastrit nedeniyle o meşhur mide koruyucu dediğiniz uzun süre kullanımında mide kanserine sebep olan ilaç bağımlısıyken zeytin çekirdeği kürünü bir ay uyguladılar ve arkasından bu kürle kayda değer kilolar kaybettiler.
  3. turşu tüketebilen herkes rahatlıkla kullanabilir.
  4. rende ve mikser kullananlar yine sonuç alacaktır. yalnız sarımsak sıvı keseciklerinden oluşur ve darbe yoluyla patlattığınızda özünü daha iyi salar. işin özü bu.
  5. 3 öğün tüketecek bir kişinin en az 120 kilo üstü olup 7/24 yemek yiyen biri olması gerekiyor. 2 kere tüketmeniz ve daha çok ağlı gıdalara yöneldiğiniz akşam öğününde kullanmanız daha etkili olacaktır.
  6. kilolu kişilerde en çok ödem mevcuttur bunu hepimiz biliyoruz. siz bu sıvıyı kaybetmeyeceğim diye uğraşırken kilo vermeniz duraksamaya girecektir. ev hem yağdan hem sudan kaybedeceksiniz. önce hızlı olup daha sonra normal bir rutinde olacaktır.
  7. birde lütfen bloğumu ziyaret etmeden yazılarımı okumadan sadece konu başlığına bakarak yorum yazmayın. ben bir sağlık personeliyim ve size sağlığınızı bozacak hiçbir öneride bulunmadığımı bloğumdaki yazıları okuduğunuzda anlayacaksınız.
  8. ben size sunduğum bu karışımdan hiçbir kazanç sağlamadığıma göre delimiyim hepinize mide kanaması geçirteyim.
LÜTFEN! OKUYUN! SORUN! CEVAP ALIN! SONRA İSTEDİĞİNİZ YORUMU YAPIN!

şunuda ekleyeyim bu karışımın en önemli özelliği tokluk hissi vermesidir. 5. kaşığı elinize aldığınızda doyduğunuzu farkedeceksiniz.

Açıkçası içim çok rahatlattınız çünkü bunun verdiği doygunluk hissi harika teşekkür ederim zaman ayırdığınız için yola devam gönül rahatlığı ile

sirke sofrada sünnettir.herşeyin fazlası zarar tabiiki ama her öğünde 1 tatlı kaşığının zararı olmaz bol suyla içilirse tabiiki bence..

şunuda ekleyeyim bu karışımın en önemli özelliği tokluk hissi vermesidir. 5. kaşığı elinize aldığınızda doyduğunuzu farkedeceksiniz.
Merhaba ,
Formülü 15 gün önce aktardan aldığım el yapımı sirke ile verdiğiniz ölçüleri yarıya indirerek yaptım ve bugün açtım , diğer yapan arkadaşların aksine benim turşum aynı yaptığım günkü rengini koruyor hatta altta sarımsakların püresi üst kısım ise gayet berrak renkte olmuş, tadı keskin ama içebildim. Akşam yemeğinden önce denedim ama herzamanki gibi yedim :)Umarım yanlış olmamıştır bugün başladım sonuçları ilerleyen günlerde paylaşırım .

mrb kızlar robotu bir komşuya vermiştik gecici olarak. ben sirkemi hazır aldım soydum sarımsakları rendelemeye başladım.
ellerim öyle bir yandı ki anlatamam şişti suda beklettim geçmedi can çekiştim resmen.
elma sirkesini bir kaba döktüm içinde ellerimi beklettim 10 dakikaya geçti.
neye niyet neye kısmet :(
yarın kuracağım ben de umarım sizi takipteyim sık sık yazın lütfen sonuçları :)

yapacağım demiştim yaptım :D
marketten aldığım elma sirkesiyle yaptım umarım faydasını görürüm.
devam edenler yok mu sonuçlar nasıl arkadaşlar ??

SEMH SEMH
I ikbal_01
rose89 rose89
Lara Lara

Back