Evet tokluk yaratıyo.ben kalori hesabı yapıyorum ve günde ortalama 600-700 kalori arası yiyorum.az evet sağlıksız belki ama acıkmıyorum.sebze ağırlıklı yiyorum. Yulaf kepeği yiyorum ekmek yerine.inşallah bi sıkıntı olmaz.Kilo olarak birsey demiyim ama cok net tokluk yaratiyor.Bir bardak suyla iciyorum.Ben sagliksiz oldugunu dusunmuyorum.Bu yaptigimi bitiricem sonrasini dusunurum.Diyet ve spor yapiyorum.Sanirim kilo verimini hizlandiracak regl oldugum icin tartilmiyorum bakalim hayirlisi kolestrolumude dusurecek bu o yuzdén devam
Sirkeye başlamadan önce yani yaklaşık 1 ayda 3 kilo verdim bailadıktan sonra 10günde 3 kilo verdim.83 ile başladım şimdi 77 .böyle övüyo gibi oldum ama herkeste farklı etkiler yaratabilir. Mesela sarımaaktan dolayı tansiyon düşüklüğü oldu bende.sonuçları yazmaya devam edicem kızlar10 gunde 3 kg harika tebrikler ayni seyleri yapiyoruz ama benim yas 41 senin kadar hizli verirmiyim bilmiyorum ben 4 gundur kullaniyoŕum
kızlar ev yapımı sirke yapımını bi anlatsanızzz
Merhaba ,şunuda ekleyeyim bu karışımın en önemli özelliği tokluk hissi vermesidir. 5. kaşığı elinize aldığınızda doyduğunuzu farkedeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?