aynen cnm yinede sorucam hbr werrmhaklısın canım ama bir türlü olmadı başlayamadım kısmet bu güneymiş. aslında bu tür kürler her insanda aynı omuyo denemek lazım. limonlu su da anneme çok faydası olmuştu diyet yapmadığı halde her diyetisyen farklı yani belkide haklıdır.
Günde 3 tatlı kaşığı çok değil sanki. mide koruyucuyla da önlem alabiliriz.Arkadaslar lütfen beni yanlis anlamayin size bir atasözü hatirlatmasi yapmak istiyorum "keskin sirke küpüne zarar verir" yapmayin arkadaslar hergün 3 kasik sirke nedemek migdenizimi delceksiniz tamam hepimiz zayiflamak istiyoruz bende 15 kilo vercem ama yapmayin zayiflicam diye sagliginizdan olmayin ben 15 kilo vermek isteyenler formundayim ordada yazdim hic edemezseniz günde 3 kez Trampolinde 15 dakka ziplayin hem metobolizmaniz mükemmel hizlaniyor hem zayifliyorsunuz hem selülitlerden kurtuluyorsunuz bir taslas kac kus hemde zararsiz bir sekilde
Sen bilirsin canim ben sadece düsüncemi yazdim umarim migdenize kalici ariza vermezsiniz? Eger yapcam diyorsanda Allah kolaylik versin insallah amacina ulasisirsinGünde 3 tatlı kaşığı çok değil sanki. mide koruyucuyla da önlem alabiliriz.
cnm dün diyetisyen günümdü sordum we sakın içme dedi mide kanamasına sebep oluyomuş we su kaybı ile kilo weriommuşsun 5 lt bile içsen çok bi faydası olmuyomuş o bekleye bekleye asiti çoğalıyomuş daha çok sirkeleşiyomuş we aç karnına o asit mideyi yakıyomuş ben wazgectim yapcaktımKızlar 10 gündür kullanıyorum 3kilo verdim. Yalnız yediklerime dikkat ediyorum ekmek şeker pilav makarna vs hiçbişi yok. Haftada 5 gün 1er saat hızlı tempoda yürüyüş.en az 2 litre su. İşe yaradığını şöyle anladım. Ablamla birlikte diyet yapıyoruz.ben elma sirkeli sarımsak turşusunu içiyorum ablam içmiyo.o bir kilo kaybetti ben 3. İçmesi zor ama kilo verme sürecini hızlandırmak istiyosanız katlanıcaksınız.
Insallah cikmazİçtikten yarım saat sonra yemek yiyorum bi sıkıntı yok şimdilik. Ve yürüyüş yapıyorum acayip terliyorum.ter yoluyla attığımı düşünüyorum. Bikaç kilo daha verdikten sonra tahlil yaptırıcam.bakalım bi sıkıntı çıkıcak mı
Kızlar 10 gündür kullanıyorum 3kilo verdim. Yalnız yediklerime dikkat ediyorum ekmek şeker pilav makarna vs hiçbişi yok. Haftada 5 gün 1er saat hızlı tempoda yürüyüş.en az 2 litre su. İşe yaradığını şöyle anladım. Ablamla birlikte diyet yapıyoruz.ben elma sirkeli sarımsak turşusunu içiyorum ablam içmiyo.o bir kilo kaybetti ben 3. İçmesi zor ama kilo verme sürecini hızlandırmak istiyosanız katlanıcaksınız.
İnşallahInsallah cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?