Merhaba kızlar bende sizin gibi 172 boyundayim 92 kiloydum iri birisiyim. Kimse inanmıyor 90 larda olduguma yok cnmmm sende iyice kendini ayı yaptın diyorlar ama gerçek bu malesef 2 çocuğum var ilk çocuğundan hic kilo almadım ama ikinci beni mahvetti 30 kilo aldım ve veremedim emzirme döneminde bu kiloyu korudum yiyerek hosaflar balllar helvalar sut olsun diye ama geçen hafta ji çıktım tartiya aman tanrım 92 igrenc bir psikoloji allah hepimize yardimci olsun cok zor yerken iyide verirken bir ölüm resmen. bu zamana kadar hic diyet yapmadım 26 yaşındayım ilk yapisim ve lahana diyeti ile başladım motive olmak açısından 5 günüm 3 kilo verdim pazar günü bitiyor 15 gün ara vermeyi düşünüyorum bu süreçte eğer diyet listeniz varsa paylasinda birlikte başlayalım
Kesinlikle hamilelikte bu kadar kilo almak hiç iyi değil.Ama çok kilo alıp rahatlıkla verenleri de gördüm demekki birazda bizlerle alakalı bu
Diyet listesine benimde ihtiyacım var öncelikle 80 i görmek istiyorum.Motivasyonumu sağlamak içinde hızlı bir şekilde vermem lazım.Patates diyeti yapsak işe yarar mı acaba.
Aramiza hosgeldin mrrvecim hamilelik gercekten hepimizin vücut dengesini bozuyo sadece kilo alarak degil psikoloji olarak misal ben kendimi cirkin hissediyorum kilolu hissediyorum eşim ne kadar zayifsin desede olmuyo o yuzden hem psikolojik olarak hemde bedensel olarak mutlu olmaamiz gerekiyoKizlar herkese merhabalar... bakıyorum da herkesin boyu kilosu hemen hemen ayni uc sayfayi da okudum ve artk su bogazimdan midem bulanio. Ben 25 yasindayim. Evliyim. Bir çocuk annesiyim. 1.68 boyunda 75 kiloyum. Bana da kimse inanmio iri kemikliyim. Yani hedefim 60 . Eger bunu basarabilirsem yani bildigin manken gibi oluyorum. Orantili kilo alip veriyorum . Kilolar vucudumda orantili bu avantajim. Ve sunu soylemek istiyorum 100 kiloyla doguma girdim :) cok diyet yaptim. Azmedersem veriyorum ama yookk yapamıyorum cikolata isleri bozuo.. herneyse kizlar ismim merve.. bu yola baş koydum ben artık sitede spor salonum var calismiyor um . ZAYIFLAMAMAK Icin hicbir nedenim yok. Sizinle tanışıp yaza 59 u gormek istiyorum. Esimle tatile gitmek istiyorum ama 74 kiloyla degil :) kendime gore topik arıyordu m. Buldum sanırım. Birbirimize destekle yaza eksi 15 ile girelim
sutum olmayınca yüklendim bende bol sıvı tüketim özellikle su baktım sutum olmuyor tabi annemin baskisiylada tatlilara çöktü ama sutum çoğaldı en azından ac kalmadı bebeğim mama yiyecegine sutumu içti ne yapalım vericez inş kiloları. ..canım ya onceden kılomu hızlı veırdım sımdı evlıyız ve cocugumuz var gercekten hamılelıkte kılo alımı cok kotu bisey ya veremıyor ınsan ama ben emzırme donemınde hıc hosaflara tatlılara yuklenmedım sureklı sıvı tukettım allahtan kılo almadım hep verdım ama hala 72 deyım 55 kılo olmak ıstıyorum eskı kıyafetlerımı gıymek ıstıyorum vericez inş. ya :)
cnm çekirdeği yeme bence kola no no noo pilav asla yag no no ve vee beyaz ekmek tatliyi söylemiyorum biliyorsundur zaten bunları bırakabilirsek zaten kilolar kendiliğinden gider. Diye düşünüyorum çok duyuyorum hic birsey yapmadım sadece ekmeği tatliyi kestim ayni ayarla yedim diyenleri. ..Cekirdegi ne kadar yedigine gore degisir tatlim. Tuzsuz yemeni tavsiye ederim . Kalorisine bak bu arada. Ben bu sabah spora gittim 20 dk sporumu yaptim eve geldim kahvaltı yaptim. Peynir yumurta tavada.. bide kızarmış ekmek yedim. Cayi sekersiz içiyorum. Sonra temizlik yaptım. Oglumu uyutup bende yattım. Aksam 7.30 ta kalktim :) kalktim fırında tavuk yaptim sadece sosuna iki kasik yag koydum okadar . Pilav yaptim tabagima koydum ama yemedim. :) tavuk . Yarim bardak kola. Yoğurtlu sarımsak li marul salatasi yedim .. onun oncesi bitki cayi ictim. Bugünüm bu kadar . Bu arada kizlar bu sabah tartildim 75.500 çıktım. Bugunde rejime basladim . Allah yardimcimiz olsun .. insallah uc ay sonraa. Kizlar tartildim 59 kiloym derim :) :) bu aradaherkesin kandili mmübarek olsun. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?