Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benimde vermem gereken 15 kilo var
Ben de 10 kg vermek istiyorum.
Oncelikle hosgeldiniz kizlar tabiki hepimizde bu kilolari vericez
Ya kizlar benim bugun canim cok fazls krep istedi yaptim yedim cok pismanim ya ama aksama kadar bisi yemiycem aksamida sadece salatayla gecircem kizlar bna yatdim edin ya tutamiyorum nefsimi bir turlu
Selam 'nesca' sen kac kilosun
cuma gunu olabilir bencede.yarin ilk isim gidip bi baskul almak olacak bulabilirsem yurt disina yeni tasindim arkadaslar 1 ay oldu.ve yazin donuste herkesi soke etmek istiyorum.biktim en yakinlarimin bile alaylarindan=((Kızlar kilo bildirimi için cuma gününde hemfikiriz degil mi ?
Allah yardimcin olsun diyorum .)))Kızlar esim cigkofte almissssss..... (((((
Kizlar herkese merhabalar... bakıyorum da herkesin boyu kilosu hemen hemen ayni uc sayfayi da okudum ve artk su bogazimdan midem bulanio. Ben 25 yasindayim. Evliyim. Bir çocuk annesiyim. 1.68 boyunda 75 kiloyum. Bana da kimse inanmio iri kemikliyim. Yani hedefim 60 . Eger bunu basarabilirsem yani bildigin manken gibi oluyorum. Orantili kilo alip veriyorum . Kilolar vucudumda orantili bu avantajim. Ve sunu soylemek istiyorum 100 kiloyla doguma girdim :) cok diyet yaptim. Azmedersem veriyorum ama yookk yapamıyorum cikolata isleri bozuo.. herneyse kizlar ismim merve.. bu yola baş koydum ben artık sitede spor salonum var calismiyor um . ZAYIFLAMAMAK Icin hicbir nedenim yok. Sizinle tanışıp yaza 59 u gormek istiyorum. Esimle tatile gitmek istiyorum ama 74 kiloyla degil :) kendime gore topik arıyordu m. Buldum sanırım. Birbirimize destekle yaza eksi 15 ile girelim
aynen bende senin durumundayım canım 6 aylık bebeğim var ve şu an 81 kiloyum hedefim 65lere inmek yazın eşimle tatile gidicez ama bu şekilde gitmek istemyorum gidemem çünkü her yerimden selülitler yağlar fışkırıyor bir an önce zayıflamak istiyorum ayrıca her gün sabah gardrobu açıp vücudumu kamufle edecek şeyler seçip giymekten bıktım bende istediğim gibi giyinip işe gitmek istiyorum artık. açılan bu konu iyi oldu bari yalnız olmam çünkü ne zaman diyete başlasam en geç 3. gün bozup bir hırsla yerken buluyorum knedimi öyle olunca da vermek yerine daha da fazla alıyorum burda en azından birbirimize destek oluruz.ben de katılıyorum aranıza kızlar allah kolaylık versin bizlere. hergün neler yediğimizi paylaşalım