• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo vermeye yemin ettim birbirimize destek olalım kızlar, yetişin :)

Arkadaşlar bende 168 boyundayım 85kiloyum malesef. evliyim ve 1 kizim var 3, 5 yasinda.benide araniza alin birlikte kurtulalim.

Son düzenleme:
Oncelikle hosgeldiniz kizlar tabiki hepimizde bu kilolari vericez
Ya kizlar benim bugun canim cok fazls krep istedi yaptim yedim cok pismanim ya ama aksama kadar bisi yemiycem aksamida sadece salatayla gecircem kizlar bna yatdim edin ya tutamiyorum nefsimi bir turlu

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. formun kuralları neler neler yapılacak neler yapılmayacak ? 168 boyum 90 da kilom. haftada iki kilo alabilen ama kolay veremeyen biryapım var. daha doğrusu hareketsiz bir yaşamım var spor anlamında. günün sekiz saati iş yerinde oturuyorum tabiki malum yerler daha fazla büyüdü.vermem gereken 20 kilom var. bugün başladım ve bugün bu formu gördüm. hadi kolay gelsin inşallah. allah hedefimizden şaştırmasın.

Oncelikle hosgeldiniz kizlar tabiki hepimizde bu kilolari vericez
Ya kizlar benim bugun canim cok fazls krep istedi yaptim yedim cok pismanim ya ama aksama kadar bisi yemiycem aksamida sadece salatayla gecircem kizlar bna yatdim edin ya tutamiyorum nefsimi bir turlu

Bende yaklasik 2 haftadir yediklerime cok dikkkat ediyorum ve gunde 100 mekik cekmeye basladim ve aksamlari yatarken sirkeli su iciyorum.mesela dun icmeden yatmistim ve aklima bi anda zayif halimi getirdim ve hemen kalkip ictim.sende kendini o sekilde tutmaya calisabilirsin canim

Günde 1 saat spor mutlaka yapıyorum.Bu kez zayıflamayı gerçekten çok istiyorum ve çok umutluyum.Birileri ile birşeyler paylaşarak yaparsam daha kararlı olacağıma inanıyorum.Hadi hepimiz birbirimize destek olalım,birbirimize yardım edip bahar aylarında kglardan kurtulmuş olalım.

Kizlar gördüğüm kadariyla herkes cok kararli zayiflamaya ama ben eminim hepimiz hedefimize ulasacagiz
Öncelikle kızlar sunu bi aklımıza koyalım
Hedfimiz 3 5 kilo öncelikle şu yok!!
ben 10 kilo vercem yok 15 kilo vercem demek yok bundan sonra 3 er 5 er vericez hedefler büyürse zayiflamakta cok zor olur ilk once herkes haftada en az 1 kilo vericek bunu aklimiza bi koyalim sonrasi ins corap sokugu gibi gelicek
Kızlar bizim diyetimizde ac kalmak yok ara öğün var az az sık sık yemek var ekmegi azalticaz sekerden tuzdan olabildigince uzak durucaz özellikle kizlar katı yağlar kullanmayalim
Oldukca az yiycez kizlar tikabasa doldurmuycaz karnimizi
Bakin peygamber efendimiz bile sofradan hep ac kalkarmis
Hem bu bir sünnet hem sunnetimizi yerine getirelim hemde zayiflayalim hadi hepimiz icin hayirlisi
Bu arada kilo bildirimine 4 gun kaldi yuzumuzu kara cikarmak yok dikkatli olucaz .)) Herkesten en az 1 kilo gidicek bunu bi kenara yaziyoruz yaza sıfır beden giriyoruz .)))

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şuan işteyim birazdan çıkacam akşama gelirim.bu iş desteksiz olmuyor gerçekten inşallah birbirimize destek olarak bu kilolardan kurtulcaz

Kizlar sabah krep yedigim icin kendimi cezalandırdim oglen sadece su ve meyve biraz snra aksam yemegi yiycem bi tabak corba ve salata yiycem kizlar

Kizlar herkese merhabalar... bakıyorum da herkesin boyu kilosu hemen hemen ayni uc sayfayi da okudum ve artk su bogazimdan midem bulanio. Ben 25 yasindayim. Evliyim. Bir çocuk annesiyim. 1.68 boyunda 75 kiloyum. Bana da kimse inanmio iri kemikliyim. Yani hedefim 60 . Eger bunu basarabilirsem yani bildigin manken gibi oluyorum. Orantili kilo alip veriyorum . Kilolar vucudumda orantili bu avantajim. Ve sunu soylemek istiyorum 100 kiloyla doguma girdim :) cok diyet yaptim. Azmedersem veriyorum ama yookk yapamıyorum cikolata isleri bozuo.. herneyse kizlar ismim merve.. bu yola baş koydum ben artık sitede spor salonum var calismiyor um . ZAYIFLAMAMAK Icin hicbir nedenim yok. Sizinle tanışıp yaza 59 u gormek istiyorum. Esimle tatile gitmek istiyorum ama 74 kiloyla degil :) kendime gore topik arıyordu m. Buldum sanırım. Birbirimize destekle yaza eksi 15 ile girelim

aynen bende senin durumundayım canım 6 aylık bebeğim var ve şu an 81 kiloyum hedefim 65lere inmek yazın eşimle tatile gidicez ama bu şekilde gitmek istemyorum gidemem çünkü her yerimden selülitler yağlar fışkırıyor bir an önce zayıflamak istiyorum ayrıca her gün sabah gardrobu açıp vücudumu kamufle edecek şeyler seçip giymekten bıktım bende istediğim gibi giyinip işe gitmek istiyorum artık. açılan bu konu iyi oldu bari yalnız olmam çünkü ne zaman diyete başlasam en geç 3. gün bozup bir hırsla yerken buluyorum knedimi öyle olunca da vermek yerine daha da fazla alıyorum burda en azından birbirimize destek oluruz.ben de katılıyorum aranıza kızlar allah kolaylık versin bizlere. hergün neler yediğimizi paylaşalım

merhaba kızlar anca girebildim çünkü çok yaramaz bi oğluşum var :) yeni uyuttum şimdi burdaym
9 ay önce doğum yaptım hamileliğe zaten kilolu başlamıştım üzerinede 12 kilo aldım 7si gitti 5i kaldı.kendimi bildim bileli hep kiloluydum ama bu kadar rahatsız olmuyordum artık kilolarım iyice psikolojimi bozmaya başladı.her yıl 3 5 derken kiloları aldım
:( eşim şuan askerde 3 ay sonra bitiriyoruz çok şükür askerliği.en azından eşim gelene kadar biraz zayıflamak istiyorum.bugün başladım diyetime bugün ki menü;
sabah
1 dilim ekmek
çok az beyaz peynir
2 siyah zeytin
yarım bardak çay

ara
yeşil çay
türk kahvesi
mandalina

öğle
2 yada 3 yemek kaşığı kurufasülye
1 kaşık pirinç pilavı
yoğurt

ara
yeşil elma

akşam
kabak çorbası
pulbiberli naneli yoğurt

tabikide bol bol su içtim
az öncede bir fincan daha yeşil çay
nasl sizce
spor yapamıyorum malesef bu beni üzüyor :(
hadi kızlar birbirimize bol bol moral vererek birbirimizi motive ederek kurtulalım bu lanet kilolardan

aynen bende senin durumundayım canım 6 aylık bebeğim var ve şu an 81 kiloyum hedefim 65lere inmek yazın eşimle tatile gidicez ama bu şekilde gitmek istemyorum gidemem çünkü her yerimden selülitler yağlar fışkırıyor bir an önce zayıflamak istiyorum ayrıca her gün sabah gardrobu açıp vücudumu kamufle edecek şeyler seçip giymekten bıktım bende istediğim gibi giyinip işe gitmek istiyorum artık. açılan bu konu iyi oldu bari yalnız olmam çünkü ne zaman diyete başlasam en geç 3. gün bozup bir hırsla yerken buluyorum knedimi öyle olunca da vermek yerine daha da fazla alıyorum burda en azından birbirimize destek oluruz.ben de katılıyorum aranıza kızlar allah kolaylık versin bizlere. hergün neler yediğimizi paylaşalım

aynen cnm bende her sabah kilolarımı kamufle edecek kıyafeti seçmekten bıktım.
amin cnm amin allah kolaylık versin hepimize

slm kızlarr bnde gecen hafta p.tesi basladım yani bugun 8.günüm ama son 3gündür yapmam gerkn şeyleri yaptım pişmanımmm...
p.tesi 1L salı.1.5L çrsmba 2L prsmbe 3L cuma 2.5L su içtim ama hafta sonu içemedim biraz rahatsızdım...
kahvaltıda 1dilim ekmek diğer şeyleri bol bol yiyiorum..
pirinç,hamur işlerinden uzak duruyorum..

umarım kilo veririz kızlar..

Back