Selam canım bende 85 kiloyum.3 gündür diyetteyim daha önce 87-88 kilodan 77 ye kadar düşmüştüm.sonra dikkat etmemeye başlayınca ve tatlıyı çok fazla tüketmem sebebiyle geri aldım hepsini şimdi tekrar başladım inşllh bidaha bırakmam dikkat ederim.Ben diyetisyenin verdiği listeyle zayıflamıştım şimdi tekrar aynı listeyi uyguluyorum .
canım ya bende 7 ay önce dogum yaptım hamılelık sırasında 30 kılo aldım 18 kılosu gıttı 60 kıloyla hamıle kaldım 90 ıle dogum yaptım suan 73 74 arası gıdıp gelıyorum gel beraber zayıflayalım bende kılo vermek ıstıyorum ya en azından bı 60 olayım once dıyetle zayıfşlayaım sonra sporla sıkılaşalım olurömu canım ya beraber olursak çok daha iyi işler başarırız
canım ben dün aksam faza bısıler yemedım gerçekten farkedıyo aksam yemek yememek ya bence 6 dan sonra bısı yemeyelım en azından meyve ve çay :)
Canim tabi ya cok cok farkediyo aksam yemegini hafifletmem elimizden gelsede aksam sadece salata yesek ve yatana kadar sudan baska birsey tuketmesek insallah oda olur yakinda .))En son 6-7 gibi akşam yemeğimi yiyorum sonrada 10-11 gibi 1 meyve yarın tartılma günüm birhafta sonunda bakalım bişeyler gitmişmi:)
:) Evliyim canım 85 kilo çocuğumda yokBmelodik bu arada kilon kac kac yasindasin evlimisin biraz taniyalim birbirimizi yol arkadasiyiz sonuçtan .))
:) Evliyim canım 85 kilo çocuğumda yok( ama yarın tartılcam bakalım vermişmiyim sadece salata yersek akşamları belki daha hızlı zayıflarız ama çok acıkırız bence
Bende evliyim 21 yaşındayım 1 bucuk yil oldu evlenrli 7 aylik bi kizim var ben hamilelik sirasinda cok kilo aldim bilincsizce yemek yedim sonrasi 30 kilo 9 kilosu dogimda gitti ve dogumdan sonra 2 ay icinde 74 e indim ve 5 aydir veremiyorum onceden 54 kiloydum inceciktim eski hallrrimi cok ozledim ne olursa olsun ac kalsamda zayiflayip eski gunlerime geri gelcem bu arada boyum 165
Cok cok sagol canim benim allah herkese anneligi tattirsin .))sen yine doğum yapmana rağmen iyi sayılırsın canımya 74 sün kendine uygun bi diyetle atarsın bebeğinde varmış (allah analı babalı uzun ömürlü olsun) ben bide bu halimle hamile kalıp doğursam kendimi düşenemiyorum.
Canm ya bende dukan diyeti yapmak istiyorum aslinda tam bilmiyorum nasil yapilcaniMerhabalar kızlar bende 83 kiloyum.32 yaşında evli 4,5 yaşında bir kız çocuk annesiyim.Ben çocukluktan beri kilolu biriydim bahanem hazır yani.Ama üniversitede ideal kiloma düştüm.57 kilo oldum.Evlendiğimde 65 civarındaydım.Doğuma giderken 95.
Sonrasında 80 lere inmiştim.Annem beyin ameliyatı geçirdi çok şükür atlattık.4 ay evde kaldım çalışmadım.Tartı 92 yi gösterdi.3 ay diyet ve sporla 78 e inebildim.Dikkat etmeyi kestiğim son 1 yılda tekrar 86,6 yı gördüm.
Bende kilom kadar görülmüyorum çünkü kemiklerim çocukluktan beri kilolu olmak sebebiyle gayet kalın.Ama tartıda 8 li dokuzlara doğru giden rakamları görmek çok üzücü.Ayrıca 2.çocuk hayallerime 85 kiloyla hamile kalarak nasıl ulaşacağım üstüne 15 kilo alsam 100 kiloyum düşünün yani.
Son 5 gündür dukan yaptım ama mahvoldum resmen yaşattığı halsizlik hissi yanında ağzımda bıraktığı o iğrenç tat,ve kabızlık
Kilo kaybettirdiği kesin ama yaşattıkları hiç güzel değil.5 günde 82,8 i gördüm.Ama gün boyu aldığım kalori 600-700 dür çünkü sadece light yoğurt süt yumurta ve yulaf kepeği yedim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?