3 ayda 15 kilo vermeye yemin ettim birbirimize destek olalım kızlar, yetişin :)

fztbsra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
120
185
103
sevgili kızlaaar mayısın 18 inde düğünüm var 170 boyundayım ve bugun tartıya çıktım 83 kiloyum:18: yalnız gözünüzde fazla obez birini canlandırmayın kemik yapımdan dolayı kilomu göstermiyorum kimse inanmıyo 8li hanelerde olduğuma :) ama yinede gelin olmanın getirdiği stresle kilo vermeye karar verdim yarından itibaren diyete başkıyorum daha doğrusu diyet demeyelim sağlıklı beslenicem :) ilk işim yrn endokrin uzmanına gözükmek.. çünkü var mı aramızda benim gibiler yardımcı olur diye söylüyorum çok acayip tatlı yeme isteğim var.. bi oturmaya 3 paket çikolata yiyorum bana mısın demiyo gizli şekerden olabileceğini söledi bi dr arkadaşım onu kontrol ettiricem snra da başlıcam.. bu yolda benle birlikte yürüyecek yol arkadaşları arıyorum bitsin artık bu çile yaa :)

Selam canım bende 85 kiloyum.3 gündür diyetteyim daha önce 87-88 kilodan 77 ye kadar düşmüştüm.sonra dikkat etmemeye başlayınca ve tatlıyı çok fazla tüketmem sebebiyle geri aldım hepsini şimdi tekrar başladım inşllh bidaha bırakmam dikkat ederim.Ben diyetisyenin verdiği listeyle zayıflamıştım şimdi tekrar aynı listeyi uyguluyorum .

canım ya bende 7 ay önce dogum yaptım hamılelık sırasında 30 kılo aldım 18 kılosu gıttı 60 kıloyla hamıle kaldım 90 ıle dogum yaptım suan 73 74 arası gıdıp gelıyorum gel beraber zayıflayalım bende kılo vermek ıstıyorum ya en azından bı 60 olayım once dıyetle zayıfşlayaım sonra sporla sıkılaşalım olurömu canım ya beraber olursak çok daha iyi işler başarırız

Yediklerimize kesinlikle dikkat etmeliyiz.Bende tatlı yeme yok (çok zor oluyo ama yok) (( aman bi zayıflayımda yemeyim yaa

kuzucum ben sağlık personeliyim şimdi yarın ilk işim diyetisyen arkadaşıma gidip detoks almak şöle 1 haftada ödemimizle birlikte tartıda bikaç kilo azalmak bizi gaza getirir yarın akşam paylaşayım listeyi :)

tamam canımm ben yarın detoksu alayım sayfada paylaşırım zaten başlayalım uymaya haftada 1 de tartılalımm birbirimizi gaza getirelim:) ya ben beceremiyorum yalnız başıma

canım ben dün aksam faza bısıler yemedım gerçekten farkedıyo aksam yemek yememek ya bence 6 dan sonra bısı yemeyelım en azından meyve ve çay :)

canım ben dün aksam faza bısıler yemedım gerçekten farkedıyo aksam yemek yememek ya bence 6 dan sonra bısı yemeyelım en azından meyve ve çay :)

En son 6-7 gibi akşam yemeğimi yiyorum sonrada 10-11 gibi 1 meyve yarın tartılma günüm birhafta sonunda bakalım bişeyler gitmişmi:)

En son 6-7 gibi akşam yemeğimi yiyorum sonrada 10-11 gibi 1 meyve yarın tartılma günüm birhafta sonunda bakalım bişeyler gitmişmi:)
Canim tabi ya cok cok farkediyo aksam yemegini hafifletmem elimizden gelsede aksam sadece salata yesek ve yatana kadar sudan baska birsey tuketmesek insallah oda olur yakinda .))

Bmelodik bu arada kilon kac kac yasindasin evlimisin biraz taniyalim birbirimizi yol arkadasiyiz sonuçtan .))
:) Evliyim canım 85 kilo çocuğumda yok ( ama yarın tartılcam bakalım vermişmiyim sadece salata yersek akşamları belki daha hızlı zayıflarız ama çok acıkırız bence

:) Evliyim canım 85 kilo çocuğumda yok ( ama yarın tartılcam bakalım vermişmiyim sadece salata yersek akşamları belki daha hızlı zayıflarız ama çok acıkırız bence

Bende evliyim 21 yaşındayım 1 bucuk yil oldu evlenrli 7 aylik bi kizim var ben hamilelik sirasinda cok kilo aldim bilincsizce yemek yedim sonrasi 30 kilo 9 kilosu dogimda gitti ve dogumdan sonra 2 ay icinde 74 e indim ve 5 aydir veremiyorum onceden 54 kiloydum inceciktim eski hallrrimi cok ozledim ne olursa olsun ac kalsamda zayiflayip eski gunlerime geri gelcem bu arada boyum 165

sen yine doğum yapmana rağmen iyi sayılırsın canımya 74 sün kendine uygun bi diyetle atarsın bebeğinde varmış (allah analı babalı uzun ömürlü olsun) ben bide bu halimle hamile kalıp doğursam kendimi düşenemiyorum.

Bugun 6 50 de kalktim kahvalti
Bi dilim peynir
İki lokma ekmek ve 2 buyuk su bardagi su canim pek fazla bişi istemedi simdi tekrardan yatiyorum kalkinca ara ogunumu yapicam

Cok cok sagol canim benim allah herkese anneligi tattirsin .))
Hamile kalmadan once bayahi zayıfla canim yoksa cok sorun olur sana sonrasi altından kalkamasın

Merhabalar kızlar bende 83 kiloyum.32 yaşında evli 4,5 yaşında bir kız çocuk annesiyim.Ben çocukluktan beri kilolu biriydim bahanem hazır yani.Ama üniversitede ideal kiloma düştüm.57 kilo oldum.Evlendiğimde 65 civarındaydım.Doğuma giderken 95.
Sonrasında 80 lere inmiştim.Annem beyin ameliyatı geçirdi çok şükür atlattık.4 ay evde kaldım çalışmadım.Tartı 92 yi gösterdi.3 ay diyet ve sporla 78 e inebildim.Dikkat etmeyi kestiğim son 1 yılda tekrar 86,6 yı gördüm.
Bende kilom kadar görülmüyorum çünkü kemiklerim çocukluktan beri kilolu olmak sebebiyle gayet kalın.Ama tartıda 8 li dokuzlara doğru giden rakamları görmek çok üzücü.Ayrıca 2.çocuk hayallerime 85 kiloyla hamile kalarak nasıl ulaşacağım üstüne 15 kilo alsam 100 kiloyum düşünün yani.

Son 5 gündür dukan yaptım ama mahvoldum resmen yaşattığı halsizlik hissi yanında ağzımda bıraktığı o iğrenç tat,ve kabızlık
Kilo kaybettirdiği kesin ama yaşattıkları hiç güzel değil.5 günde 82,8 i gördüm.Ama gün boyu aldığım kalori 600-700 dür çünkü sadece light yoğurt süt yumurta ve yulaf kepeği yedim bu kadar

Canm ya bende dukan diyeti yapmak istiyorum aslinda tam bilmiyorum nasil yapilcani

sadece protein yağ yok tuz yok sebze yok meyve yok

sadece yağsız süt yoğurt yumurta tavuk balık et ve 1,5 kaşık yulafla başlıyor

ben şimdiye kadar bir sürü diyet uyguladım, sporda yaptım ama hep 2-3 kilo verebildim. bundan 1 ay önce isveç diyeti yaptım ilk günler çok sadıktım diyete hiç kaçamak yapmadım 1 hafta gibi bi sürede 5 kilo verdim. sonrasında bu kadar hızlı kilo vermenin sağlığıma zarar vermesinden korktum ve kaçamaklar yaptım. 13 gün tamamlandığında 6.5 kilo vermiş oldum ama diyeti bırakınca 1 kilosunu aldım tabikii :2::2: vücudumu biraz dinlendirdim üst üste şok diyetler uygulamıyım diye şimdi bi yoğurt kürü var onu deniyorum şimdilik iyi gidiyo en azından tok tutuyor ve şişkinlik hissi olmuyo. haftada 1-1,5 kilo gittiğini duydum bakalım kısmet :26:

Merhaba kızlar bende sizin gibi 172 boyundayim 92 kiloydum iri birisiyim. Kimse inanmıyor 90 larda olduguma yok cnmmm sende iyice kendini ayı yaptın diyorlar ama gerçek bu malesef 2 çocuğum var ilk çocuğundan hic kilo almadım ama ikinci beni mahvetti 30 kilo aldım ve veremedim emzirme döneminde bu kiloyu korudum yiyerek hosaflar balllar helvalar sut olsun diye ama geçen hafta ji çıktım tartiya aman tanrım 92 igrenc bir psikoloji allah hepimize yardimci olsun cok zor yerken iyide verirken bir ölüm resmen. bu zamana kadar hic diyet yapmadım 26 yaşındayım ilk yapisim ve lahana diyeti ile başladım motive olmak açısından 5 günüm 3 kilo verdim pazar günü bitiyor 15 gün ara vermeyi düşünüyorum bu süreçte eğer diyet listeniz varsa paylasinda birlikte başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…