• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo vermeye yemin ettim birbirimize destek olalım kızlar, yetişin :)

Kislarrrr diyetler nasıl gidiyor uzun zaman oldu giremedim benim durum gayet iyi gidiyor ilk lahana diyeti ile başladım 92 den 86 düştüm 2 gun sonra 88 88 50 oldum yemedigim halde sonrası diyetisyene başladım 1 ay olmasına 4 gün var 81 kg düştüm cok iyi gidiyor vee gözleme pizza içli köfte mm çiğ köfte yediğim halde bir hafta zivanadan çıktım da i yiyecekler ondan sizler ne durumdasiniz sizin motiveniz mükemmeldi bu site sayesinde Yeni bir sayfa açtım artık kendime ve verecek 10 kg kaldı ve bu sayfayı kirletmeyi hiç düşünmüyorum. ...:3::36:

sevgili kızlaaar mayısın 18 inde düğünüm var:52: 170 boyundayım ve bugun tartıya çıktım 83 kiloyum:18: yalnız gözünüzde fazla obez birini canlandırmayın kemik yapımdan dolayı kilomu göstermiyorum kimse inanmıyo 8li hanelerde olduğuma :) ama yinede gelin olmanın getirdiği stresle kilo vermeye karar verdim yarından itibaren diyete başkıyorum daha doğrusu diyet demeyelim sağlıklı beslenicem :) ilk işim yrn endokrin uzmanına gözükmek.. çünkü var mı aramızda benim gibiler yardımcı olur diye söylüyorum çok acayip tatlı yeme isteğim var.. bi oturmaya 3 paket çikolata yiyorum bana mısın demiyo:14: gizli şekerden olabileceğini söledi bi dr arkadaşım onu kontrol ettiricem snra da başlıcam.. bu yolda benle birlikte yürüyecek yol arkadaşları arıyorum bitsin artık bu çile yaa :)

Merhaba arkadaşım, ben de katılabilir miyim aranıza:13:
Benim de 18 mayısta arkadaşımın düğünü var, ne tesadüf:3: ben de onun düğününe kadar zayıflamak istiyorum. Bu kilolarımdan da bi yerde o sorumlu zaten, üni.de bi keresinde gece kola içmediğim için benimle o kadar dalga geçti ki evde yaptığı mobbinge dayanamayıp Allah ne verdiyse yemiş, o sene 65 kiloya kadar çıkmıştım. çıkış o çıkış:ssz:
Arkadaşlarım benimle hep 38 beden diye dalga geçiyor ama ben çok rahatsızım kilomdan, napıcaz:43:

Son düzenleme:
kizlar ip atlayarak zayiflayan varmi ? eger sizde bana katilmak isterseniz IP ATLAYANLAR BURAYA konusuna buyurun, beraber kilolarimizi verelim

Back