Kislarrrr diyetler nasıl gidiyor uzun zaman oldu giremedim benim durum gayet iyi gidiyor ilk lahana diyeti ile başladım 92 den 86 düştüm 2 gun sonra 88 88 50 oldum yemedigim halde sonrası diyetisyene başladım 1 ay olmasına 4 gün var 81 kg düştüm cok iyi gidiyor vee gözleme pizza içli köfte mm çiğ köfte yediğim halde bir hafta zivanadan çıktım da i yiyecekler ondan sizler ne durumdasiniz sizin motiveniz mükemmeldi bu site sayesinde Yeni bir sayfa açtım artık kendime ve verecek 10 kg kaldı ve bu sayfayı kirletmeyi hiç düşünmüyorum. ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 ayda 15 kilo vermeye yemin ettim birbirimize destek olalım kızlar, yetişin :)
- Konu Sahibi fztbsra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sevgili kızlaaar mayısın 18 inde düğünüm var 170 boyundayım ve bugun tartıya çıktım 83 kiloyum:18: yalnız gözünüzde fazla obez birini canlandırmayın kemik yapımdan dolayı kilomu göstermiyorum kimse inanmıyo 8li hanelerde olduğuma :) ama yinede gelin olmanın getirdiği stresle kilo vermeye karar verdim yarından itibaren diyete başkıyorum daha doğrusu diyet demeyelim sağlıklı beslenicem :) ilk işim yrn endokrin uzmanına gözükmek.. çünkü var mı aramızda benim gibiler yardımcı olur diye söylüyorum çok acayip tatlı yeme isteğim var.. bi oturmaya 3 paket çikolata yiyorum bana mısın demiyo gizli şekerden olabileceğini söledi bi dr arkadaşım onu kontrol ettiricem snra da başlıcam.. bu yolda benle birlikte yürüyecek yol arkadaşları arıyorum bitsin artık bu çile yaa :)
Merhaba arkadaşım, ben de katılabilir miyim aranıza:13:
Benim de 18 mayısta arkadaşımın düğünü var, ne tesadüf ben de onun düğününe kadar zayıflamak istiyorum. Bu kilolarımdan da bi yerde o sorumlu zaten, üni.de bi keresinde gece kola içmediğim için benimle o kadar dalga geçti ki evde yaptığı mobbinge dayanamayıp Allah ne verdiyse yemiş, o sene 65 kiloya kadar çıkmıştım. çıkış o çıkış
Arkadaşlarım benimle hep 38 beden diye dalga geçiyor ama ben çok rahatsızım kilomdan, napıcaz
Son düzenleme: