• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo vermeye yemin ettim birbirimize destek olalım kızlar, yetişin :)

kızlar benide alın aranıza 169 boy 73 kilo bende 60 olmak istiyorum ama ne kadar diyet denediysem sonunu getiremedim benmde 1.5 yasında pasam var bu sefer başarayım

Herkesin istekli ve kararlı olması ne güzel.Hadi hepimize kolay gelsin eminim başaracağız.Kaçamak yapmadan,ödün vermeden yaparsak kısa zamanda yol alırız.

60 kilo ile evlendim 68 ile hamile kaldım 86 ile doğurdum 66ya kadar inmiştim ama 2 ay içinde homini gırtlak yiyince geri aldım :(((

Ooo ekip kalabalık oldu .)) Hadi hayirlisi kızlar
Su saatte fistigim icin ayaktayim ya .))
Bu arada kizlar ben yatin orucluyum ona gire menu paylascam

Sabah erken uyanıyorum ben,kahvaltımıda erkenden yapıyorum.
Menümüde paylaşayım.Eksiklerim varsa lütfen söyleyin olur mu?Asla alınmam:)
Kahvaltı
1 yumurta
lor peyniri
1 balatalık
yeşil çay

Öğlene yanımda balık getirdim
salata ile
Akşama yoğurtlu karnabahar yapıcam
Bu saate kadar 1 lt su içtim
Saat 17.30da step kursuna gidiyorum.

herkese merhaba bugün ki menümü paylaşmak istedim kızlar

sabah

1 dilim ekmek
peyaz peynir
yarım salatalık
3 siyah zeytin
yarm bardak çay

ara
yeşil çay
1 mandalina

öğle
bugün iş yerinde patates yemeği var biraz ondan birazda yoğurt alırım

ara
yeşil elma getirdim onu yerim

akşam
kabak çorbası
salata

yemekten 1 saat sonrada yeşil çay içerim

kızlar bende sabah bir kupa nescafe içtim ve bir kase special k sütsüz yiyorum onu ben şimdilik bu kadar ya kızlar 68 kiloya düşünce öyle rahatlıcam kı ... 7 kilo versem bi an önce moral olacak bana.

meraba kızlar. bende 15 kilo vermek istiyorum. 3 ayda versem çok da güzel olur ama nasıl bi diyet uygulasam bilmiyorum. ayrıca verdiğiniz kilounun devamlılığını nasıl sağlıycaksınız? sporu arttırarak mı

Kizlar herkesin menüsü süper ins vericez bu gidisle unitmayin herkesin verecegi sadece 5 kilo var daha sonra hedeflerimiz articak hedefimizi az tutalimki gözümüz korkmasin
Benim bugunki menum
( kizlar bugun orucumu bozmak zorunda kaldim)
Sabah koca bir bardak ilik su
3 tane zeytin
Azicik ekmek
Ayakta atistirdim cok isim vardi
Oglen 3 yulafli biskuvi
2 dilim kek birazda cubuk
Misafirlikteydik
Simdi eve geldim bir kase corba ictim

selam kızlar bu gün kü menüm

sabah azıcık ekmek 1yumurta
peynir domates şekersiz çay

ara 1 elma

öğle patates salatası 4yk kabak yemeği

ara 1 portakal 1 elma(çok acıktım çünkü)

akşam karışık ızgara küçük bir kase yoğurt

bu saatten sonra da şekresiz çay ve su içerim artık

kızlar hepimiz harikayız sadece azimli olmamız gerek böyle devam edersek hedeflerimize ulaşmamız hiçte zor olmayacak...:21::46:

Selam kızlar diyetler nasıl gidiyor.Benim menüm hergün aynı buraya diyet listemi yazmıştım ilk sayfalarda var...10 gün oldu başlayalı ama tartımda anlamıyorumya vermişmiyim almışmıyım bi 85-86 çıkarıyo bi 83 anlamadım gitti. dijital tartı :(( verdimmi vermedimmiya off stres yaptı

Kızlar bende biraz sonra sahurumu yapicam
2 orta boy elma
Yerim bir bardakta su
Sahurda bisi yiyemiyorum canım istemiyo nedense

Selam kızlar diyetler nasıl gidiyor.Benim menüm hergün aynı buraya diyet listemi yazmıştım ilk sayfalarda var...10 gün oldu başlayalı ama tartımda anlamıyorumya vermişmiyim almışmıyım bi 85-86 çıkarıyo bi 83 anlamadım gitti. dijital tartı :(( verdimmi vermedimmiya off stres yaptı

Eczanede tartil derim daha net olur arkadaşım .)

Slm kislar bn lahana diyeti yaptım motive amaçlı 1 hafta 6 kilo ile rekor kırdım bugün diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladı ayda 4 5 kilo hedef belirledik 13 fazlam var onu ver meye uğraşıyorum kiste söyle
sabah ac karnına limonlu sıcak su 2 bardak
klasik peynir yağsız kibrit kutusu büyüklüğü 2 dilim tam bgdy ekmeği 4 zeytin bir haşlanmış yumurta bol yeşillik

Ara bir kase yoğurt 3 yemek kaşığı yaban mersini 10 badem ben kendim yulaf ekledim karıştırılarak yedim biraz kuvvetli oldu ara ben kisicam biraz malzemeyi.

Aksam ise 8 kaşık sebze bir kase cacık yogurt 2 bardak ayran veya salata 2 dilim ekmek bir kasede corba bu menu bana göre cok fazla ben kisarak yiyeceğim .

Ara iki porsiyon meyva

Bukadar cokkuvetli bir menu ac kalinmaz asla ben 2 öğün Beslen en biri olarak tabiki. .

Diyetin bittikten sonra dene sürekli tartilma benim tartida oyle sinir oldum bir hafta. .malesef dijitallerin çoğu böyle. .

Slm kislar bn lahana diyeti yaptım motive amaçlı 1 hafta 6 kilo ile rekor kırdım bugün diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladı ayda 4 5 kilo hedef belirledik 13 fazlam var onu ver meye uğraşıyorum kiste söyle
sabah ac karnına limonlu sıcak su 2 bardak
klasik peynir yağsız kibrit kutusu büyüklüğü 2 dilim tam bgdy ekmeği 4 zeytin bir haşlanmış yumurta bol yeşillik

Ara bir kase yoğurt 3 yemek kaşığı yaban mersini 10 badem ben kendim yulaf ekledim karıştırılarak yedim biraz kuvvetli oldu ara ben kisicam biraz malzemeyi.

Aksam ise 8 kaşık sebze bir kase cacık yogurt 2 bardak ayran veya salata 2 dilim ekmek bir kasede corba bu menu bana göre cok fazla ben kisarak yiyeceğim .

Ara iki porsiyon meyva

Bukadar cokkuvetli bir menu ac kalinmaz asla ben 2 öğün Beslen en biri olarak tabiki. .

Lahana diyetini bizimle paylasirmidin canim merak ettimde .))

merhaba kızlar pek fazla gelen olmuyo galiba topiğe ama ben bugün ki menümü paylaşıyım yinede

sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
salatalık
1 ceviz

ara
mandalina
yeşil çay

öğle
2 adet fırında baget
cacık

ara
1 adet halley :26:

akşam
kabak çorbası
5 adet yaprak sarması
az yoğurt

yemekten 1 saat sonra yeşil çay
az öncede birazck patlamış mısır canm çok istedi umarm fazla kalorili değildir.

sizlerde ne var ne yok nasl gidiyo diyetler

Back