Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 ayda 15 kilo vermeye yemin ettim birbirimize destek olalım kızlar, yetişin :)
- Konu Sahibi fztbsra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sabah erken uyanıyorum ben,kahvaltımıda erkenden yapıyorum.
Menümüde paylaşayım.Eksiklerim varsa lütfen söyleyin olur mu?Asla alınmam:)
Kahvaltı
1 yumurta
lor peyniri
1 balatalık
yeşil çay
Öğlene yanımda balık getirdim
salata ile
Akşama yoğurtlu karnabahar yapıcam
Bu saate kadar 1 lt su içtim
Saat 17.30da step kursuna gidiyorum.
Menümüde paylaşayım.Eksiklerim varsa lütfen söyleyin olur mu?Asla alınmam:)
Kahvaltı
1 yumurta
lor peyniri
1 balatalık
yeşil çay
Öğlene yanımda balık getirdim
salata ile
Akşama yoğurtlu karnabahar yapıcam
Bu saate kadar 1 lt su içtim
Saat 17.30da step kursuna gidiyorum.
- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
herkese merhaba bugün ki menümü paylaşmak istedim kızlar
sabah
1 dilim ekmek
peyaz peynir
yarım salatalık
3 siyah zeytin
yarm bardak çay
ara
yeşil çay
1 mandalina
öğle
bugün iş yerinde patates yemeği var biraz ondan birazda yoğurt alırım
ara
yeşil elma getirdim onu yerim
akşam
kabak çorbası
salata
yemekten 1 saat sonrada yeşil çay içerim
sabah
1 dilim ekmek
peyaz peynir
yarım salatalık
3 siyah zeytin
yarm bardak çay
ara
yeşil çay
1 mandalina
öğle
bugün iş yerinde patates yemeği var biraz ondan birazda yoğurt alırım
ara
yeşil elma getirdim onu yerim
akşam
kabak çorbası
salata
yemekten 1 saat sonrada yeşil çay içerim
Kizlar herkesin menüsü süper ins vericez bu gidisle unitmayin herkesin verecegi sadece 5 kilo var daha sonra hedeflerimiz articak hedefimizi az tutalimki gözümüz korkmasin
Benim bugunki menum
( kizlar bugun orucumu bozmak zorunda kaldim)
Sabah koca bir bardak ilik su
3 tane zeytin
Azicik ekmek
Ayakta atistirdim cok isim vardi
Oglen 3 yulafli biskuvi
2 dilim kek birazda cubuk
Misafirlikteydik
Simdi eve geldim bir kase corba ictim
Benim bugunki menum
( kizlar bugun orucumu bozmak zorunda kaldim)
Sabah koca bir bardak ilik su
3 tane zeytin
Azicik ekmek
Ayakta atistirdim cok isim vardi
Oglen 3 yulafli biskuvi
2 dilim kek birazda cubuk
Misafirlikteydik
Simdi eve geldim bir kase corba ictim
- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
Selam kızlar diyetler nasıl gidiyor.Benim menüm hergün aynı buraya diyet listemi yazmıştım ilk sayfalarda var...10 gün oldu başlayalı ama tartımda anlamıyorumya vermişmiyim almışmıyım bi 85-86 çıkarıyo bi 83 anlamadım gitti. dijital tartı ( verdimmi vermedimmiya off stres yaptı
Selam kızlar diyetler nasıl gidiyor.Benim menüm hergün aynı buraya diyet listemi yazmıştım ilk sayfalarda var...10 gün oldu başlayalı ama tartımda anlamıyorumya vermişmiyim almışmıyım bi 85-86 çıkarıyo bi 83 anlamadım gitti. dijital tartı ( verdimmi vermedimmiya off stres yaptı
Eczanede tartil derim daha net olur arkadaşım .)
Slm kislar bn lahana diyeti yaptım motive amaçlı 1 hafta 6 kilo ile rekor kırdım bugün diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladı ayda 4 5 kilo hedef belirledik 13 fazlam var onu ver meye uğraşıyorum kiste söyle
sabah ac karnına limonlu sıcak su 2 bardak
klasik peynir yağsız kibrit kutusu büyüklüğü 2 dilim tam bgdy ekmeği 4 zeytin bir haşlanmış yumurta bol yeşillik
Ara bir kase yoğurt 3 yemek kaşığı yaban mersini 10 badem ben kendim yulaf ekledim karıştırılarak yedim biraz kuvvetli oldu ara ben kisicam biraz malzemeyi.
Aksam ise 8 kaşık sebze bir kase cacık yogurt 2 bardak ayran veya salata 2 dilim ekmek bir kasede corba bu menu bana göre cok fazla ben kisarak yiyeceğim .
Ara iki porsiyon meyva
Bukadar cokkuvetli bir menu ac kalinmaz asla ben 2 öğün Beslen en biri olarak tabiki. .
klasik peynir yağsız kibrit kutusu büyüklüğü 2 dilim tam bgdy ekmeği 4 zeytin bir haşlanmış yumurta bol yeşillik
Ara bir kase yoğurt 3 yemek kaşığı yaban mersini 10 badem ben kendim yulaf ekledim karıştırılarak yedim biraz kuvvetli oldu ara ben kisicam biraz malzemeyi.
Aksam ise 8 kaşık sebze bir kase cacık yogurt 2 bardak ayran veya salata 2 dilim ekmek bir kasede corba bu menu bana göre cok fazla ben kisarak yiyeceğim .
Ara iki porsiyon meyva
Bukadar cokkuvetli bir menu ac kalinmaz asla ben 2 öğün Beslen en biri olarak tabiki. .
Diyetin bittikten sonra dene sürekli tartilma benim tartida oyle sinir oldum bir hafta. .malesef dijitallerin çoğu böyle. .
Slm kislar bn lahana diyeti yaptım motive amaçlı 1 hafta 6 kilo ile rekor kırdım bugün diyetisyene gittim güzel bir liste hazırladı ayda 4 5 kilo hedef belirledik 13 fazlam var onu ver meye uğraşıyorum kiste söyle
Ara iki porsiyon meyva
Lahana diyetini bizimle paylasirmidin canim merak ettimde .))
Lahana diyetini bizimle paylasirmidin canim merak ettimde .))
Lahana çorbası deneyimleriniz adli tag dan takip edebilirsin cnm bi goz at olmazsa yazarım burdan. .
- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
merhaba kızlar pek fazla gelen olmuyo galiba topiğe ama ben bugün ki menümü paylaşıyım yinede
sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
salatalık
1 ceviz
ara
mandalina
yeşil çay
öğle
2 adet fırında baget
cacık
ara
1 adet halley :26:
akşam
kabak çorbası
5 adet yaprak sarması
az yoğurt
yemekten 1 saat sonra yeşil çay
az öncede birazck patlamış mısır canm çok istedi umarm fazla kalorili değildir.
sizlerde ne var ne yok nasl gidiyo diyetler
sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
salatalık
1 ceviz
ara
mandalina
yeşil çay
öğle
2 adet fırında baget
cacık
ara
1 adet halley :26:
akşam
kabak çorbası
5 adet yaprak sarması
az yoğurt
yemekten 1 saat sonra yeşil çay
az öncede birazck patlamış mısır canm çok istedi umarm fazla kalorili değildir.
sizlerde ne var ne yok nasl gidiyo diyetler