Merhaba kızlar bende sizin gibi 172 boyundayim 92 kiloydum iri birisiyim. Kimse inanmıyor 90 larda olduguma yok cnmmm sende iyice kendini ayı yaptın diyorlar ama gerçek bu malesef 2 çocuğum var ilk çocuğundan hic kilo almadım ama ikinci beni mahvetti 30 kilo aldım ve veremedim emzirme döneminde bu kiloyu korudum yiyerek hosaflar balllar helvalar sut olsun diye ama geçen hafta ji çıktım tartiya aman tanrım 92 igrenc bir psikoloji allah hepimize yardimci olsun cok zor yerken iyide verirken bir ölüm resmen. bu zamana kadar hic diyet yapmadım 26 yaşındayım ilk yapisim ve lahana diyeti ile başladım motive olmak açısından 5 günüm 3 kilo verdim pazar günü bitiyor 15 gün ara vermeyi düşünüyorum bu süreçte eğer diyet listeniz varsa paylasinda birlikte başlayalım
canım ya onceden kılomu hızlı veırdım sımdı evlıyız ve cocugumuz var gercekten hamılelıkte kılo alımı cok kotu bisey ya veremıyor ınsan ama ben emzırme donemınde hıc hosaflara tatlılara yuklenmedım sureklı sıvı tukettım allahtan kılo almadım hep verdım ama hala 72 deyım 55 kılo olmak ıstıyorum eskı kıyafetlerımı gıymek ıstıyorum vericez inş. ya :)