- 6 Aralık 2020
- 71
- 72
- 8
- Konu Sahibi Cicekkkk01
Çok mecbur kalirs gündüz takıyorum birde gece hep takiyorum3 aydir takmiyormusunuz bezini hic?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mecbur kalirs gündüz takıyorum birde gece hep takiyorum3 aydir takmiyormusunuz bezini hic?
Anladım bende büyük ihtimalle beze dönüş yapıp kızımdan tam olarak istemediğini anladığında bezi o zaman denerim diyorumİnanın onlar kendileri hazır olduğunda herşeyi yapabiliyorlar. Siz hiç konusunu bile açmayın bence. Ben kızıma bir kere bile çişin var mı diye sormadım her defasında kendi gitti yaptı temizlendi geldi. Onlar çok zeki hazır olduklarında kendileri herşeyi yapabiliyorlar.
O da geliyor aklıma kaldım ortadaTekrar beze dönmeyin. Uzmanlara göre tuvalet eğitimi 1,5 ile 3 yaş arasında olmalı. Daha zamanınız var 3 yaşa kadar, sabırla devam edin.
Beze tekrar geçmeyin ama sık sık hatırlatın ve tuvalete gitmeye teşvik edin.Oyuna dalmadigi zamanda yapıyor söylediğide oluyor gün içinde
Meme bırakmada o kadar zorlanmadim bu epey zor oldu3 aydir israr etmeniz yanlis olmus. Yipranmistir cocuk. Simdi tekrar beze donseniz daha iyi. Sonra kendisi cikarip atar zaten. Bu bez birakma meme birakma konularini cocuklara birakmak en guzeli,kendi istekleriyle birakiyorlar bosuna yipratmanin anlami yok
Bu donem alissaydi kiziniz 3 ayda coktan alismisti inanin. Kendinizi ve kizinizi daha fazla yipratmaktan baska bir ise yaramayacak devam etmeniz. Ara vermeniz en dogrusu tuvalet egitimi sorunlu gecen cocuklarin ilerikii yaslarda oz guveninde zedeleme olma olasiligi var. Yapmayin bunu cocugunuza.O da geliyor aklıma kaldım ortada
Zaten bu komple yanlış.Gece takiyorm birde çok mecbur kalırsam yolculuk gibi
Bez takmaya karar verdim yipratmanin anlamı yok kendi ne zaman isterseZaten bu komple yanlış.
Bez 1 kere çıkarılır, gecesi gündüzü alıştırma külodu yok bu işin.
Çocukta ikilemi siz yaratmışsınız zaten, gece rahatsız olsa çiş yapınca kendi bunu öğrenir ve yapmazdı.
Ama gece bezli gündüz bezsiz kafası karışmış.
Siz şuan bezi takın ve 2 3 ay bu mevzuyu açmayın, en doğru yapacağınız şey bu.
demek ki hazir degil yada yanlis uygulama yaptiniz bezi bir kez cikardiysaniz geceyide bir kac gune cikarmaniz lazimdi gunduz egitimi bitince.Çok mecbur kalirs gündüz takıyorum birde gece hep takiyorum
evet zamani var ama ayni uzamanlar bezi cikarin cocugu buna zorlayin demiyorlar 3 gun deneyeceksin cocuk istemiyorsa zorlamayip bezi takip 1 2 ay bekleyin diyorlar.Tekrar beze dönmeyin. Uzmanlara göre tuvalet eğitimi 1,5 ile 3 yaş arasında olmalı. Daha zamanınız var 3 yaşa kadar, sabırla devam edin.
Benim kızım tam 1 ay evin muhtelif yerlerine işemek suretiyle bölgesini belirledi hep. Kolik doğması dışında beni en çok zorlayan şey tuvalet eğitimi olmuştu.Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve sırf yazacağım bu konu için gerçekten artık zor geliyor bana.
Kızım 31 aylık yaklaşık 3 ay önce tuvalet eğitimine başladık nerdeyse hiç söylemiyordu çok çok az söylüyordu geldiğinde ve hep altına yaptıktan sonra söylüyordu bende bebekli renkli klozet aparatı aldım belki böyle sever söyler diye yaklaşık 1 hafta söyledi dedim alıştık çok şükür sonra yine altına yapmaya başladı inanın çok sakin kalmaya çalışıyorum yumuşak ses tonuyla konuşuyorum ama artık çok yoruldum masaallah herşeyi anlayan bir çocuk neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum yürürken de geç yürümüştü doktora sormuştuk biraz tembelliği den böyle demişti acaba gerçekten tembelmi aranızda tecrübeli bu konuda bilgi sahibi olan hanımlarda yardım istiyorum tekrar bezemi başlatmalıyım bilmiyorum bilmiyorum![]()