3 alana 1 hediye!! Her şey 5 Tl / Kapanıyorr yetişen alır

Flodan alınmış çok şık bir topuklu bot - ablamın bir kere giyip kaldırdıklarından :) 40 numara - 45 lira

rodi mood erkek tişort ve üstündeki lacivert elbise,beyaz yelek beden ve fiyatlarını yazabilir misin

Tatlım rodi mood erkek tişörtü değil ben aldım onu erkek tişörtü gibi mi gözüküyor m beden. Beyaz tüylü yelek 20 lira hiç giyilmedi s-m. Lacivert elbise de batik 40 beden 15 lira

bi de zahmet olmazsa çantaların altındaki mavi arkadan bağlamalı kolsuz gömlek beden ve fiyatı

Ne zahmeti canım. Onun rengi mor o da hiç giyilmedi hediye geldi tertemizdir. Örgü şeklinde bağlamalı çok hoş duruyor üstte. m beden 10 tl. Diğer sorduklarını da düşünürsen hepsinde uygun bir fiyatta anlaşırız

canımcım özelden 2 tane msj attım tabii ki yine kendime atmadıysam:)) görüşmek üzere kendine iyi bak:))

canımcım özelden 2 tane msj attım tabii ki yine kendime atmadıysam:)) görüşmek üzere kendine iyi bak:))
Şimdi gördüm tatlım 1 tanesini yine kendine atmışsın sanırım Beyaz yelek dışında aynı değerde başka bişey seç istersen

Merhaba bayanlar uzun zaman sonra aranızdayım sağlık problemimden dolayı ilgilenemedim pek. Beğendiğiniz olursa çok ucuza satmayı düşünüyorum hepsini

Lütfen gerçekten alıcı olanlar mesaj atsın sorup gönder dedikten sonra hayal kırıklığı yaşatmak hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…