3 alana 1 hediye!! Her şey 5 Tl / Kapanıyorr yetişen alır

Bu fiyata montlar kaçırılmaz

Günaydın canım sattığınız ciciler çok güzeller.Gündüz gözüyle bakınca 36-38 beden giyen birine büyük gelir diye düşündüm.Sizi de meşgul etmiş oldum boş yere.size bol kazançlı alışverişler dilerim.benimde kusuruma bakmayın olur mu

Hiç önemli değil canımm ama dediğim gibi benim üst bedenim 38 o yüzden büyük geleceğini düşünmüyordum yine de sen bilirsin tabi canım ne kusuru olur muu

Fiyatlar pahalı geldiyse pazarlık yapılabilir siz beğenin gerisini düşünmeyinn

Tatlımm yanlış anladınn başta yazmıştım takas düşünmüyorum diye ürünlerine baktım düşünüyorum artık tamam ben de detaylı bakayım ürünlerine iletişime geçelim canımm

tatlımm yanlış anladınn başta yazmıştım takas düşünmüyorum diye ürünlerine baktım düşünüyorum artık Tamam ben de detaylı bakayım ürünlerine iletişime geçelim canımm

ayh yazılardan çok fotolara bakınca yazılanları pek görmemişim utandım kııızzz
Tamam canım sen bak bunların değerinde takaslaşabiliriz istersen ..hak geçmesin

ayh yazılardan çok fotolara bakınca yazılanları pek görmemişim utandım kııızzz
Tamam canım sen bak bunların değerinde takaslaşabiliriz istersen ..hak geçmesin

Tamam canımm şimdi bakıyorum utanma utanma fotoğraflar dikkatini çekmişse beğenmişsin demektir sevinirim

Canım o gri bana büyük gelicek eğer öyleyse...ispanyol paçada boyum kısa kullanamıyorum bu pantolonun bedeni nedir ve paçası dar mıEki Görüntüle 997366 dar değilse ben bir tek çantayı beğenmiş oluyorum Keşke yeni ürünler ekkleyebilsen..birde benim boyum 1,60 ın altında kilom 48 36 beden bazende xs giyiyorum

Sen ne zayıfsın öyle canım yaa o kadar kuru kalma kızz azıcık kilo al kiloo ayakkabılara baktın mı bir de onlara bak istersen

Bu pantolon da bol olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…