- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
ins krese yazdridm zaten cok cok istiyo kensisi dort yasina giricek ekimde. kreside hemen evin karsisi. su an zaten zor durumdayim uyuyo simdi ins baya uyur. sastim kaldim niye Boyle bisey oldu nasil oldu. gercekten agriyadabilir yada ilgi istiyo. caresizlik cok kotu cok. esim yardim ediyo tabi. ev islerinden cok bisey yapamiyo. bi supuruyo bulasiklari akitiyo. evin toplamasi gène bana kaliyo ve yemek . ya bunlar ayrintilar ama insan nelerle ugrasiyo. suraya tavsiyesi tecrubesi olanlari okumaya geldm . yokya insanlik olmus aglayani yokHiç canınızı sıkmayın 2 3 kendini bilmez hadsiz yüzünden gecenizi zehir etmeyin bide hamilesinz derin nefes alıp beyninizi boşaltın ve görmezden gelin gerçekten değmez.
Allah nasip etmiş ve olmuş Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin size gün kuvvet versin inşaAllah
Konu sahibi neden bu insanlara uyuyorsun seviyeli davran ve cevap yazma. Onlardan bi farkın kalmıyor bu şekilde. Bırak ciddiye almaben ona cok guzel dualar gonderdm hamile halimle kabul olursa o zaman anlar belki
Bise anladiklarini sanan hadsiz insan asil kendileri bu manada.. bilmeden gormeden sormadan bizim milletimiz saldirmaya alismis.. yoktu eskiden sukunet iyi dil vardi.. simdi herkesin elinde telefon herkeste bir cene konus allah yaldir kuldur.. bide bunlari begenenler.. sizde anneainoz olacaksiniz kadinlarin kadinlari anlamadigi bir toplumda sizce sozden cikacaklar sizi dinlicekler mi?? Bence nefes alin empati yapin dusunun... sizede gelirsek tabikide kokrms kaygilanmissiniz bellki biyere getircek ilk etapta halinizde yokmus ama bunlari sormak sorgulamak bizim isimiz degil.. kardesim uyandiktan sonra hala oyle bi endiseniz varsa bellki bi rahatsizligi vardir. İhmal etmeyinoz bas ustu goturun.. boynu incinmistir.. burda kimse doktorda aramiyo .. fikir verin yol gosterin diyo.. Nolur milletimiz azcik anlayis sahibi olsakkk birazcik yaa ne kafar teror estirmeyi sever olduk anlamiyorum....sanane sananeee sananeee uc bes on. Allah m yarabbim ya . ne bicim insanlarsiniz. burda gece . dk gidemem gitsem aile giderim saatlerce beklemem gerekir. girdimi guzel kafana guzel aklina. azicik empati ya ne bicim insansin. kim ne kadar ne sekilde cocuk yaparsa yapar bilmeden durumunu bi insanin konusma okey.
Ama iğrençsiniz.Kocamla kavga ettimi nerden biliyorsan ordan kulucka makinasi,
Allah razi olsun ne sikintin varsa gidersin . oki uc haftaya dogum yapicam ins . su duam kabul olur sizin icin ins. aynen oyle simdi aciklardm ama sirf bu hadsiz yorumcular hakmetzgi icin bisey demicem cocuklar ardina. ne durumda oldugumu bilmeden salliyolar. sadece deneyim sordum fikir sordum ilk kez karsilastim buyuk kizimda Boyle bisey. sacimi cekerken oldu dedi sacini bagalamaya calismis ama agliyor habire elini boynuna tuttup simdi uyudu ama uyabinca agliyor. yurtdisindayim hop diye du an doktora gidemem. kizim henuz dil bilmiyor buranin pedogogu ise yararmi onuda bilmiyorum. oki isim yarin arastirmak olacak tabiki su an gece burda cunku. acilde saatlerce bekliyosn kucuk bebekle nereye gidicez vs vs bunlari anlattim sizin yorumunuz uzerine. insanlar bilmeden oyle guzel konusuyoki baslarina gelsin o zaman gorururm onlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?