- Konu Sahibi mercandedee
Benim kızım 3 yaşında okadar yoruluyorum ki ona istediği ilgiyi vermek için şimdiki çocuklar gerçekten çok ilgi istiyor ve sizin bi ufak bide bebek var Allah yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya su YORUMU 30 kisi begenmis yaziklar olsun. noldu kulucka makinasi demesi hosunuzami gitti . varmi kulucka makinasym. tatlimi tatli akilli cocuklarim var .
Ben seni savunan yorum yapmıştım amailgisiz diyen bayaaanlar hanginiz cocugunuz a avrupa turu yaprirdiniz , hanginiz bikac dil egitim veren krese verdnz ? hanginiz zor olsada cocygunuz cift vatandas olsun diye baska ulkede yasamayi goze aldiniz ????
teskkur ederim. hayir canim onu demek istemedim kesinlikle. ilgili anne Her sekilde olur. bénim hayatimi ne yaptigimi bilmeden sacma sacma konusanlara biraz bilgi vermek icin yazdim. cocuklarm icin hamile halimle saatlerce yol gittim gezsinler diye. zor olsada gurbet yasiyoruz biseyler kalsin onlara diye. ayretten evde ilgilenmeye calisiyorm sevgimi vermeye calisiyorum onlara. akilinin biri devlet alsin demisti elinden:) ya kim MUKEMMEL anneki herkes eksik yapar biseyler i. o kisinin demesine gore kimsenin elinde cocugu kalmaz . o laflara binaen yazdim. kimse kimsenin hayatimi bilmeden bu kadar buyuk laflar edemez.Ben seni savunan yorum yapmıştım ama
Yani bu konuşmalarinda ne bileyim. İlgi demek Avrupa turu mu demek , illa herkes 10dil bilecek,çifte vatandaş olacak diye bir kanun mu var...
Sacmalamissin net ... !!!
Ben şimdi kızımı Avrupa turuna cikarmiyorum, dil eğitimi vermiyorum diye ilgisiz mi oluyorum..
Bravo gerçekten çok ilgili annesin ayakta alkışlıyorum
O küçük demeyin ikisinede adaletli yaklaşın.Bir oyuncak için kavga ediyorlarsa ya oyuncağı tamamen kaldırın ya da sırayla süreli bir şekilde oynama izni verin 10 ar dk vsbugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazin anlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo