3.5 yasindaki kizimin tuhaf halleri. acil yardim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktora goturecegine buraya yaziyo yok kiz biseyi boynu nolcakki hadi git rahatla tesisi koydum ben
banabak defol sayfamdan yeter ya hadsiz . ne bicim insanlarsinz ne bicim yetistirmissn aileniz. doktoru bende biliyorum gecenin saatinde uyuyan bi bebek. uykulu bi cocukla nereye gideym . defol ya yeter be yeter yeter. Allah sanada versin ins for o zaman anladinmu gor.

Ahhhaha kudurdu

Canım. Boşuna cevap verme. Kib le gitsin. Yok yere ban yiyeceksin yada konun kapanacak gerek yok

ben ona cok guzel dualar gonderdm hamile halimle kabul olursa o zaman anlar belki

bırak kardeşim sen uyma. sana yardımcı olmaya çalışanların yorumlarına odaklan.
insanı konu açtığına açacağına pişman ediyorlar.
şahsi fikrim ben de fizyolojik olduğunu düşünmüyorum, sanırım ilgi çekmek istiyor.

Takip edin bence. Boynu ağrıyor da olabilir. Geçenler işe gitmek için hazırlanıyordum; 28 aylık oğlum 'anne ayağım uf oldu' dedi, dedim herhalde dikkat çekmek için.. Ona bakayım da hazıralnmayım diye bazen birseyler yapar çünkü..Baktim cocuk basarken aksiyor. Devam etti bu durum aldım doktora götürdüm. Cocugun eklemlerinde birsey yoktu ama ayakkabılar tabanlarını acıtmış olabilir dedi doktor. Ihtimal veremedim cunku ortopediktiler. Sonra değiştim evet rahatladı.
Yani deyceğim, cocuk israrla agriyor diyorsa takip edin, her zaman dikkat cekmek icin olmayabiliyor..

boynunu bilmem de ben da kucucuk bir cocukum kismi bana biraz ilgiye ihtiyaci varmis gibi hissettirdi
belki farkinda olmadan o senden kucuk derken kizinizin omuzlarina fazla yuk yuklemis olabilirsiniz bence cok ama cok ilgiye ihtiyaci var
arkadaslarin cocuk sayisindan yuklenme sebebide bundan sanirim belki hamile oldugunuz icin belki yorgun oldugunuz icin bilemiyorum evdeki ilgiye muhtac kalmis biraz

Ne olursa olsun, tercihleri size dogru ya da yanlış gelebilir ama bu kadin su an hamile. Bir kez bile gebelik yaşayanlar anlayabilir hâlini. Biraz insan olmak lazım.
Küçük kıza gelince, uyuyup uyanıp diyorsa gerçek olabilir. Doktor kesinlikle görmeli.

zehir akıtıyorsunuz.
yazık.
Sende[
QUOTE="Kurkmantolumdnn, post: 60840133, member: 937723"]
Canım. Boşuna cevap verme. Kib le gitsin. Yok yere ban yiyeceksin yada konun kapanacak gerek yok
defol . evet kulucka makinasiym varmi bi diyecegin terbiyesiz hadsiz mutsuz kadin. artik kocan ailen nasil asagalik olarak davranmissa geldin acsiini benden cikardin. hadi mutsuz hayatina don
Ahahahaha mal bunumu cikardin yazdiklarimdan rabbime sukur Cokta mutluyum sen git dogur 4. Yerlestir sana kocan nasi muamele gostermis Belli ne olarak kullandigi ortada senin vucudu dusunemiyorum kac kilosun darma daginsindir

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen oyle. ikisini bilincli dunyaya getirdim. buyuk kizim gurbette kardessiz kalmasin yoldasi olsun diye pismanda degilim asla. aralarona ikibucuk yas var. ucuncu tabiki istemeden oldu. aldirmak cok istedim randevular aldim ama hep vazgcetim. surekli aklimda nasil yetisicem bakicam dusunceleri var dolasiyo. psikolkjk olarak zaten cok zor zamanlar gecirdm bunlari dusunmekten. dogdu dogacak artik. bunlari buraya yazmak zorunda degildim. okadar hadsiz ki insanlar. ya tavsiye istedim bilgisi olan yasayan varmi dedim Millet ne bu ya uc cocuk bilmem ne dedi. ya cocuk sayisinimi soruyoum . varmi tecribeniz diye soruyorm. kizimda ilk kez Boyle bisey yasadim. korktum. bugun bide disciye gittik. bikac les daha gitmistik. oki bas korkmuyordu disciden sonra korkmaya basladi. zarzor konusa konusa goturdum. benim agrilarim zorlanmalarim. cocuga bazen yanlis yaklasmam kardesi konusunda . belki travma olustirdu bilemiyorum. su an gece burda sabah olsun diye dua ediyorum . insanlar cok acimasiz cok gaddar. Allah azicik sefkat sevgi versin oyle sevgisizlere

Siz yine bi doktora götürün.
Belki incitmiştir.
Kardeş kıskançlığı da var belli...
Kardeşleri için birlikte bir seyler yapın...
Hediyeler alın...
Mesela yeni doğacak kardeşi için kıyafetler alın o seçsin.
Bir de doğuma.giderken yanınıza kızınızın sevdiği şey alın oyuncak olur başka bir sey olur. Bebeğin yanina koyun. Sonra bak sana ne getirmiş kardeşin deyin...
Genelde işe yarar...

Hiç canınızı sıkmayın 2 3 kendini bilmez hadsiz yüzünden gecenizi zehir etmeyin bide hamilesinz derin nefes alıp beyninizi boşaltın ve görmezden gelin gerçekten değmez.

Allah nasip etmiş ve olmuş Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin size güç kuvvet versin inşaAllah

Boynu tutulmuş olabilir mi? Belli bir yöne çevirmeye çalışınca mı acıyor sadece? Sabitken de acıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…