- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- 358
- Konu Sahibi mercandedee
-
banabak defol sayfamdan yeter ya hadsiz . ne bicim insanlarsinz ne bicim yetistirmissn aileniz. doktoru bende biliyorum gecenin saatinde uyuyan bi bebek. uykulu bi cocukla nereye gideym . defol ya yeter be yeter yeter. Allah sanada versin ins for o zaman anladinmu gor.doktora goturecegine buraya yaziyo yok kiz biseyi boynu nolcakki hadi git rahatla tesisi koydum ben
Ahhhaha kudurdubanabak defol sayfamdan yeter ya hadsiz . ne bicim insanlarsinz ne bicim yetistirmissn aileniz. doktoru bende biliyorum gecenin saatinde uyuyan bi bebek. uykulu bi cocukla nereye gideym . defol ya yeter be yeter yeter. Allah sanada versin ins for o zaman anladinmu gor.
Canım. Boşuna cevap verme. Kib le gitsin. Yok yere ban yiyeceksin yada konun kapanacak gerek yokbanabak defol sayfamdan yeter ya hadsiz . ne bicim insanlarsinz ne bicim yetistirmissn aileniz. doktoru bende biliyorum gecenin saatinde uyuyan bi bebek. uykulu bi cocukla nereye gideym . defol ya yeter be yeter yeter. Allah sanada versin ins for o zaman anladinmu gor.
ben ona cok guzel dualar gonderdm hamile halimle kabul olursa o zaman anlar belkizehir akıtıyorsunuz.
yazık.
kudurdum ne oldu bitarafinmi sistiAhhhaha kudurdu
ben ona cok guzel dualar gonderdm hamile halimle kabul olursa o zaman anlar belki
Sende[zehir akıtıyorsunuz.
yazık.
Ahahahaha mal bunumu cikardin yazdiklarimdan rabbime sukur Cokta mutluyumdefol . evet kulucka makinasiym varmi bi diyecegin terbiyesiz hadsiz mutsuz kadin. artik kocan ailen nasil asagalik olarak davranmissa geldin acsiini benden cikardin. hadi mutsuz hayatina don
Yazık ! Sizden bu dünyaya bide çocuk gelecek. Yada geldi. Çok yazık
aynen oyle. ikisini bilincli dunyaya getirdim. buyuk kizim gurbette kardessiz kalmasin yoldasi olsun diye pismanda degilim asla. aralarona ikibucuk yas var. ucuncu tabiki istemeden oldu. aldirmak cok istedim randevular aldim ama hep vazgcetim. surekli aklimda nasil yetisicem bakicam dusunceleri var dolasiyo. psikolkjk olarak zaten cok zor zamanlar gecirdm bunlari dusunmekten. dogdu dogacak artik. bunlari buraya yazmak zorunda degildim. okadar hadsiz ki insanlar. ya tavsiye istedim bilgisi olan yasayan varmi dedim Millet ne bu ya uc cocuk bilmem ne dedi. ya cocuk sayisinimi soruyoum . varmi tecribeniz diye soruyorm. kizimda ilk kez Boyle bisey yasadim. korktum. bugun bide disciye gittik. bikac les daha gitmistik. oki bas korkmuyordu disciden sonra korkmaya basladi. zarzor konusa konusa goturdum. benim agrilarim zorlanmalarim. cocuga bazen yanlis yaklasmam kardesi konusunda . belki travma olustirdu bilemiyorum. su an gece burda sabah olsun diye dua ediyorum . insanlar cok acimasiz cok gaddar. Allah azicik sefkat sevgi versin oyle sevgisizlere3 çocuğu sizmi yaptınız kardeşim? Ne bu tepki konu sahibine? İlk sayfayı okudum sinirm bozuldu.
İsterse 10 çocuk yapar
İlgisiz bi anne olsa gelip burda bu soruyu sormaz bile
Evet bu yaşlarda ilgi çekmek için hareketler ederler ama yinede devam ederse bi Dr götürün
Hiç canınızı sıkmayın 2 3 kendini bilmez hadsiz yüzünden gecenizi zehir etmeyin bide hamilesinz derin nefes alıp beyninizi boşaltın ve görmezden gelin gerçekten değmez.aynen oyle. ikisini bilincli dunyaya getirdim. buyuk kizim gurbette kardessiz kalmasin yoldasi olsun diye pismanda degilim asla. aralarona ikibucuk yas var. ucuncu tabiki istemeden oldu. aldirmak cok istedim randevular aldim ama hep vazgcetim. surekli aklimda nasil yetisicem bakicam dusunceleri var dolasiyo. psikolkjk olarak zaten cok zor zamanlar gecirdm bunlari dusunmekten. dogdu dogacak artik. bunlari buraya yazmak zorunda degildim. okadar hadsiz ki insanlar. ya tavsiye istedim bilgisi olan yasayan varmi dedim Millet ne bu ya uc cocuk bilmem ne dedi. ya cocuk sayisinimi soruyoum . varmi tecribeniz diye soruyorm. kizimda ilk kez Boyle bisey yasadim. korktum. bugun bide disciye gittik. bikac les daha gitmistik. oki bas korkmuyordu disciden sonra korkmaya basladi. zarzor konusa konusa goturdum. benim agrilarim zorlanmalarim. cocuga bazen yanlis yaklasmam kardesi konusunda . belki travma olustirdu bilemiyorum. su an gece burda sabah olsun diye dua ediyorum . insanlar cok acimasiz cok gaddar. Allah azicik sefkat sevgi versin oyle sevgisizlere
Boynu tutulmuş olabilir mi? Belli bir yöne çevirmeye çalışınca mı acıyor sadece? Sabitken de acıyor mu?bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?