• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 yasindaki kizimin tuhaf halleri. acil yardim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazin :KK43: anlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo:KK43:
3 bucuk yasinda zaten kendisi bebek birde 1 yasinda bebek ve birde karninda dogdu dogacak bebek bu ne be yazik o cocuklara ne ilgi ne bise insan bir nefes alir kocana nolmus yangindan mal mi kaciriyo ya sen hicmi korunmak aklina gelmedi bagira cagira buyuteceksin o 3 bebeyi Allah akil fikir versin

soruyoum bende. ilk kez Boyle bisey yapti kizar gibi yazmak yerine lutfen yazmayin. tavsiye oneri yol sunacaksaniz buyrun yoksa gule gule
doktora goturecegine buraya yaziyo yok kiz biseyi boynu nolcakki hadi git rahatla tesisi koydum ben

Son düzenleme:
sanane sananeee sananeee uc bes on. Allah m yarabbim ya . ne bicim insanlarsiniz. burda gece . dk gidemem gitsem aile giderim saatlerce beklemem gerekir. girdimi guzel kafana guzel aklina. azicik empati ya ne bicim insansin. kim ne kadar ne sekilde cocuk yaparsa yapar bilmeden durumunu bi insanin konusma okey.
[/QUO
Sorunda bu zaten o kadar çok kucuk bebegin varki doktora bile gitmek iskence e tabi ücuz olsa neyse dicem

Öncelikle geçmiş olsun konu sahibi. Çocuk uyuyor mu şu anda? Uyanınca hani ağrıyor diyor ya o otururken ağrıyor dediği pozisyonlara getirin arkadan hafifçe eğer o görmeden... sıkıntı yapmazsa ilgi çekmeye çalışıyor olabilir bi de ben çocukken boynum tutulurdu hep öyle bir şey de olabilir. Bu arada kızınızın durumu nasıl ateşi filan var mı bunlar da önemli tabii...
Bu arada eski konularınıza baktım. Küçük kızınız kreş için küçük bence psikolog arkadaşlar daha iyi bilir ama kreşe gitmesi annesinin kardeşi doğunca onu başından attığı gibi algılamasına neden olabilir gibi düşündüm büyük kızınızın rahatsızlığı düzelince onun için de ayrı bir konu açmanızı öneririm çok çok geçmiş olsun. Sıkmayın çanınızı geçer bu günler....

Şurada öyle saçma sapan yorumlar oluyor ki bazen inanamıyorum. Konu sahibi hiç çocuğum yok, o yüzden size fikir veremiyorum ne yazık ki ama küçük çocuğun boynunun ağrıdığını ilk defa duydum.

Çocuk boynunu sağa sola öne aşağı döndürebiliyor mu? Bu hareketler acıtmazsa yarım daire hareketlerini bir denettirin. Elinizle bir boynuna yavaş yavaş dokunun herhangi bir nokta çok ağrırsa tepki verir.

Hala ağrıyor derse de yardım isteyebileceğiniz biri var mı? Eğer ağrı yok gibiyse ve rol yaptığını düşünürseniz, yine oynamayı sevdiği birini çağırmak iyi gelir belki. Siz hamileliliğinizin sonlarına yaklaşmışsınız. Size özenmiş olabilir mi? Belim ağrıyor, oturtamıyorum, vs. dediyseniz mesela. Boyun ağrısı fazla yetişkin bir ağrı. 3 yaşında çocuğun aklına gelmesi bile garip geldi bana.

Vurmus olabilir dusmustur belki yada bogaz enfeksiyonu olabilir 2.5 yasindaki oglum bogaz enfeksiyonunu eliyle tutarak anlatiyordu bir doktora gidin. Belki banada kizacaksiniz ama evet kac cocuk yaptiginiz bizi hic ilgilendirmez ister kaza okurlar ister aman yakin olsun beraber buyurler demeniz. Ama su bir gercek o cocuklari kendinize yaptiniz. Bu 3.5 yasindaki bebeginizi abla abi yapmaz sizi 3 cocuk annesi yapar. Cocugunuza sen abla oldun aglatma demeyin 3.5 yasinda oda bir bebek ve asla abla degil 1 yasindaki de kardesi dogunca abla abi mi olcak. Bunu karnimda dogmak uzere olan 2.5 yasinda bir bebegi olan bir anne olarak soyluyorum bu bebegi yaparken ogluma sormadiysam ona sormadan da onu abi yapmayacagim bir tarafim yemiyorsa bu cocugu yapmacaktim bunda oglumun bir gunahi yok. Kararlarinizi bu yonde verirseniz cocuklariniz icin faydali olabilir.

bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazin :KK43: anlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo:KK43:
1 yaşındaki kardeşiyle kavga eden 3.5 yaşındaki cocuga "o daha küçük kardes" vs dediginiz ; gebe olduğunuzu ve son aylarinizda oldugunuzu ağrılarını konunun başına yazdiginz ve tüm bunları 3.5 yasinizdaki cocugunuzun boyun ağrısından önce yazdiginiz için çocuğun ilgiye ihtiyacı duyması sebebiyle böyle davrandığını düşünüyorum.zaten ikinci gebelik bile onun çok çok size ihtiyaç duyduğu zamana denk gelmiş.ikinci çocuğunun doğumu ve üzerine 3.cocuk...hicbirseyini eksik etmiyor olabilirsiniz ama bu çocuk boynu agrimasa bile sizden yoksun.
Sadece boynu ağrıyor yazsaydiniz ben de sadece doktora götürün ya da bir havluyu ütü ile ısıtıp boynuna koyun derdim.yazdiginiz öncullere istinaden söylüyorum "kardeşin daha küçük" diye uyardığınız çocuk da bir küçük.gunde en az iki defa oluyorsa bile çocuğu strese sokmaya yeter.gecmis olsun.

3 bucuk yasinda zaten kendisi bebek birde 1 yasinda bebek ve birde karninda dogdu dogacak bebek bu ne be yazik o cocuklara ne ilgi ne bise insan bir nefes alir kocana nolmus yangindan mal mi kaciriyo ya sen hicmi korunmak aklina gelmedi bagira cagira buyuteceksin o 3 bebeyi Allah akil fikir versin
defol yeter artik be. kocanla kavga ettinde bendenmi cikarmaya geldin hincini. NERDEN BILIYOTSUN COCUKLARA ILGISIZ OLDUGUMY NASIL DAVRANDIGIMI

1 yaşındaki kardeşiyle kavga eden 3.5 yaşındaki cocuga "o daha küçük kardes" vs dediginiz ; gebe olduğunuzu ve son aylarinizda oldugunuzu ağrılarını konunun başına yazdiginz ve tüm bunları 3.5 yasinizdaki cocugunuzun boyun ağrısından önce yazdiginiz için çocuğun ilgiye ihtiyacı duyması sebebiyle böyle davrandığını düşünüyorum.zaten ikinci gebelik bile onun çok çok size ihtiyaç duyduğu zamana denk gelmiş.ikinci çocuğunun doğumu ve üzerine 3.cocuk...hicbirseyini eksik etmiyor olabilirsiniz ama bu çocuk boynu agrimasa bile sizden yoksun.
Sadece boynu ağrıyor yazsaydiniz ben de sadece doktora götürün ya da bir havluyu ütü ile ısıtıp boynuna koyun derdim.yazdiginiz öncullere istinaden söylüyorum "kardeşin daha küçük" diye uyardığınız çocuk da bir küçük.gunde en az iki defa oluyorsa bile çocuğu strese sokmaya yeter.gecmis olsun.
evet o konuda hata ettim dikkat edicem daha cok kesinlikle

Ben kızınız için çok üzüldüm nasıl olmuş neden olmuş bilmiyorum ama daha o bebekken sahan o bebekliğini yaşamasan hemen bir deşe aradan 1 yıl dolu ca hemen bir tane daha 1 yaşındaki çocuğunuza da üzüldüm o da sahan bebekleiğini yaşayamadan büyütmeye çalışacaksınız. Sanırım ona da sen büyüdün o dahanızı küçücük diyeceksiniz . Sorun aaşikar bir şekilde ortada kızını daha küçük onun da ilgiye ihtiyacı var belki ilgi gösterdiğinizi düşünüyorsunuz ama demek ki bu ona yeterli gelmiyor. O daha küçük sen büyüksün demek çok yanlış. O küçük evet ama sen de küçüksün birbirinize zarar vermenizi istemiyorum kavga ettiğiniz de heö senin de onun canı acıyabilir şeklinden yaklaşmanız lazım. Küçük bebeğinize en her ben kadar anlamasa da kızını İçin ablana kötü davranma üzülür o da daha küçük şeklinde bir şeyler söyleyebilirsiniz.

Konu sahibi, sizin cocuklariniza yetemediginizi imaa eden abuk subuk yorumlari gormeyin lutfen.
Ilgili olmasaniz cocugunuzun bu davranisini da gormezden gelirdiniz.
Saglikla ucuncu bebeginizede kavusmanizi dilerim ♥ Hepsini gule gule guzel gunlerde buyutun insallah!
Allah razi olsun . bazi mesajlar gayet usturuplu elestiri bazilari dusuncesizce gaddarca vicdansizca elestiri . onlara Allah sizde versin goruselim diyorum. hatalarm evet var yanlis yaptiklarim. duzelticem tekrar etmicem ins . sabah olsun diye dua ediyorum daha cok var sabaha. dualarinizi beklerim

Kocamla kavga ettimi nerden biliyorsan ordan kulucka makinasi,
Bu nasıl bir üsluptur ya. Biraz terbiyeli olun. Evli misiniz çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ne yaşayacağınızı nerden biliyorsunuz. Çok büyük konuşuyorsunuz. Üstelik konu sahibinin yaşantısından bi haber olarak. Nerden biliyorsunuz ne yaşadığını. Hayret ya. Ne hallere gelmiş dünya yazık!!

Olan olmuş. Niye 3 cocugu böyle peş peşe yaptiniz demenin artik bi faydasi yok. Keske biraz zaman olsaydi arada. Cocugunuza gelince fizyolojik mi degil mi ogrenmek icin doktora goturun tabi ama ilgiye de cok ihtiyaci var. Umarim esiniz sizd yardimcidir

Hadsiz olan sizsiniz
Çocuk boğazını tutmuş ağlıyor gelip buraya soruyorsunuz
Arkadaş böyle bir durumda acilen doktora gitmeniz lazım
Buradan gelen yorumlar ne kadar sağlıklı olabilir
Biz doktormuyuz
Ki doktor bile hastasını görmeden teşhis koyamıyor
3 çocuk kazadır kesin
Neyse hamilesiniz tartışmak istemiyorum

Boyle ozel bi konuda konu sahibiyle tartisma curetini nerden buldunuz bende onu anlamadim her konuya yorum yazmak zorunda degilsiniz bide tartismak istemiyorum demissiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back