- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
- Konu Sahibi mercandedee
-
Hayatin kk Dan ibaret sanirim nie mi banlanmadim adminlerde insan makina degil normal hayatlarida var ya kinda gelir banlar beni dert degil yaniŞurada bir sürü çirkin, hakaretamiz ve terbiyesiz yorum var konu sahibine karşı. Hamile bir kadını aşağılayacak ve beli bir siyasi hatla bütünleştirecek kadar hadsiz.
Geçtiğimiz haftalarda bu sitenin bir videosunu eleştirirken, “karılar kıskanç olur” önkabulünü besliyor derken, karı kelimesini kullandığım için banlanmıştım. Ama bu yorumları yapanlara bir şey olmuyor. Oysa benimki alıntıydı, buradakiler esas kadına hakaret. Hakikaten site çok kötü yönetiliyor....
Peşinen söyleyeyim: Beğenmiyorum diye gitmeyeceğim. Kadın dayanışması neredeyse biz oradayız, ne olursa olsun.
Ne sacma yorumlar var ya 3 cocuk yapti diye kinu sahibi tuh kaka denmis resmen. Hayir size ne kadin guzel bir soru sormus demmekki ne oldugunu anlayamamis
Aslında bence Kimse 3 çocuk yaptı diye kızmıyor. Zaten neden kızalım ki rızkını veren Allah,bakacak olan yine konu sahibinin kendisi.
Ama cocugu doktora götürün denildiğinde e 1 yaşında çocuğum var hamileyim acillerin durumu belli kalabalık nasil götüreyim cevabı alınınca haliyle madem bakamayacaktınız neden yaptiniz sorusu geliyor. Yani sizce de haksızlık degil mi bu ?
O yavrunun ne sucu var ki daha 3.5 yasinda ve belki bir yeri ağrıyor/acıyor.
Aile planlaması tam olarak bu işte.
Aslında bence Kimse 3 çocuk yaptı diye kızmıyor. Zaten neden kızalım ki rızkını veren Allah,bakacak olan yine konu sahibinin kendisi.
Ama cocugu doktora götürün denildiğinde e 1 yaşında çocuğum var hamileyim acillerin durumu belli kalabalık nasil götüreyim cevabı alınınca haliyle madem bakamayacaktınız neden yaptiniz sorusu geliyor. Yani sizce de haksızlık degil mi bu ?
O yavrunun ne sucu var ki daha 3.5 yasinda ve belki bir yeri ağrıyor/acıyor.
Aile planlaması tam olarak bu işte.
bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
Benim gördüğüm kadarıyla hadsiz ve çirkin yorumlar doktora götürecek vakti olmadığını söylemesinden çok daha evvel başlamış. Durumun bu olduğunu sanmıyorum.
insanlarin hayatini sorgulaamak senin ne haddine!!! ister 3 ister 5 cocuk yapar kadinin sorusu bu mu???Daha kendi minicikken ilgi istediği en yogun yaştayken evde"ama o senden küçük " denen bir kardes var,anne hamile ve bir bebek daha geliyo sizce????
belki gercekten agriyordur once agrimadigindan emin ol sonra ustune dusme ona abla oldugunu hissettirmeye devam et bez iste islak mendil iste sende kardeine bakmamda yardim et de sorumluluk alarak buyumesi daha iyi milelti dinleme.bugun degisik davranmaz basladi. bir yasinda kardesi var ve ben gebeym son aydaym halsizliklerm agrilarm oluyo. kardesiyle kavga edince o daha kucuk kardes vs diyordum. neyse bugun boynunu tutmaya basladi aciyo diye . noldu drdm sacimi toplarken acidi ce elini hala birskmadi oyle uyudu. elimi tut kalkamiyorum diyo. ben kucucugum diyo. boynunu tutmaya devam ediyo ama. kaldiriyorum agliyo aciyo boynum diye. acaba gercekten agrisimi var da oyle yapio yada ilgi cekmek icinmi ??? deneyimi olanlar lutter yazinanlayamadim. psikoljimi Boyle davraniyo
Degil mi? Sanki üç çocuğu olanlarin çocukları, olmayanların rızkını yiyor. Delirmiş bu millet yaaa.Hiç canınızı sıkmayın. Burda değil 3 çocuk 2. Çocuğu yapana da hemen yapıştırıyorlar erken değil mi niye yaptın diye. Birçok konuda dikkatimi çekti. Kendileri yapmıyor diye kimse yapmasın ya da yapıyorsa asla şikayet etmesin, asla sorun yaşamasın gözüyle bakıyorlar. Çünkü çocuk yapana müstehak hiçbi şekilde of dememeli. Halden anlamaz insanlar ve acımasızlar, başkalarını yargılayarak kendilerini yüceltmeye çalışıyorlar. Genellemek doğru olmaz ama annelerimiz babalarımız 5 kardeş aralarında 2 yaş falan oluyor. Biz şimdiki nesil yapıyoruz 2 tane çocuk. Eskiden 5-6 kardeş olanlar psikolojik olarak daha sağlıklı gibi. Burda bir sürü etken var. 3 çocuk yaptın aralarında çok yaş yok diye suç mu işledin kötülük mü yaptın çocuklarına. Yasak olsun bari kimse yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?