3,5 senem

Hiçbir yerden alıntı değil. Buna emin olabilirsiniz. Tamamen kendi yaşadıklarım ve kendi cumlelerim. Devamını ilerleyen zamanlarda göreceğiz, teşekkür ederim

rica ederim.
daha önce yazma girişimin oldu mu.
kendi hayatın gözlemlediğin olaylar hayallerin düşüncelerin...
tarzın çok hoşuma gitti.
ilk defa yazdığını düşünürsek böyle betimleme anlatıma ulaşman zor biraz yazma denemeleri alıştırma yapmışsın gibi.
yazdıkların varsa okumak isterim

İlk başta yazdığım gibi insanlarla konuşmayı pek sevmediğimden o zamanlardan beri deftere yazardım içimdekileri. Yoksa özel bir çabam olmadı. Yaza yaza :) burdaki insanlar pek arabesk bulsa da umrumda değil. Çünkü ne Tolstoy, ne de bir Victor Hugoyum.. Burdaki insanlar sanki oyleymişim gibi ama son romanımda onları hayal kırıklığına ugratmisim gibi yazmışlar.

Bundan sonra vakit benim vaktimdir. Haklısın :) iyi dileklerim seninle

anladım:)
burdakilere bakma sen, aynen dediğin gibi sanki roman yazmışsın sonu kötü bitmiş hayal kırıklığına uğramış gibi davranıyolar:)
kusura bakma derdini biraz sabote ettim ama yazım tarzın cidden ilgimi çekti
bence yazmaya devam et yeteneğin var her türlü her şeyi yaz içindekileri dışındakileri olayları hayallerini kurgularını...
insanlara bakma sen belki de içimizden bir yazar doğacak Tolstoy Victor hugo olmana gerek yok sen ede a ol yeter

Beni gerçekten mutlu ettin uzun zamandır bu duyguyu hasrettim sen ve sözlerin sayesinde hasretimi giderdim. Artık soneri değilde daha güzel şeyleri yazacağım ve yine güzel yorumunu bekleyeduracağım. Daima mutlu ve huzurlu kal :)

sen mutlu olunca bak ben de mutlu oldum:)
daha önce gelmeliydin buralara
tmm anlaştık sen yazmaya devam et ben de senin yazdıklarını okumayı bekleyeceğim

Beni anlayışla karşıladığın yazdıklarımı onemseyip cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle. Aşk olgunlastirir. Buna çok inanıyorum. Burdaki insanlar bana ne kadar ergen gözüyle baksada çoğunun görmediği bilmediği şeyleri biliyor görüyor ve yaşıyorum. Ve hemsire olman da ayrı ilgimi çekti umarım seneye bu zamanlar bende böyle güzel bir mesleğe adımımı atmış olurum. Mutlu kal :)

Tolstoy a benziyor yazım dilin nerde geciyor bu rusyamı? Dur havalara girme Tolstoy'un Türkçe baskılısından bahsediyorum yoksa alakası yok
Burda benim yazım dilim mi koni olan? Karşınızda fanı oldugunuz ve son romanında sizi hayal kırıklığına ugratmis biri yok. Yorum yazmak için yazmayın. Teşekkürler.

saçmasapan bir hikaye. romantik yada hüzün verici değil. sen yazmışsın yazmışsın cevap vermemiş. sonra bir gün ailesi ile tanıştırmaya karar verip yine toz olmuş. sen dolup patlayınca suç sana kalmışş. sense hala onu bekliyorsun. adamın içindeki kin bitmemişmişşş. başlarım onun kinine liseli bir kızı böyle üzmeye hakkı var mı. birkaç sene sonra yaşadıklarının ne kdr aptalca oldugunu anlayacaksın ve güleceksin. o adam da iyiki sana gelmemiş diyeceksin emin ol. sen onu unutmaya çalışmamışsın hep yazmışsın. artık hayatından çıkar onu lütfen. senle flört ederken en yakın arkadaşınla çıkan adamdan ne hayır gelir? karakter denen birşey yok.
bu da bir aşk hikayesi değil

İşte aynısını bende dedimde bu kadar uzun yalan yazamam diyo demekki uydurma konular kısa oluyomuş bir yazı ne kadar uzun olursa o kadar doğru oluyomuş:)

Müneccim misin:) yada çok şey biliyorum diyosan geçmişin hareketli geçmiş anlaşılan

Eğer buradaki bayanları anlayışsız kaba görüyosan ve kendini diğer üyelerden üstün ve olgun görüyosan bir zahmet bir daha buraya derdini anlatma. Madem buradaki insanlardan daha olgunsun ve daha anlayışlısın kendi sorununu kendin çöz. Anlayışsız bulduğun bir ortama girme

Kiz ne guzel yazmis derdini dokmus uzun veya kisa ne fark eder
Hemcinslerinin tepkisine bak 'ayyyy bu cok uzunnnnnn okuyamam' 'ergenn misin sen' 'cok dizi izlemissinn yalan soyluyosunn'
Bu yorumlari yazanlar sorsan guya olgun anlayisli kisilerdir
Kiz kendine saygisizlik yapanlara gayet guzel cevabini vermis
Siz de ustunuze alinmissiniz hemen
Kim size anlayissiz olgun degilsiniz dedi ki
Ortami germek icin sacma bir yorum atmissiniz biraz dusunun derim
Iyi gunler:) mutlu ve huzurlu kalin:)

Ay eda triplerini de yanına almış gelmiş ne hoş...

Edanur bozok, en başta da dediğim gibi fazla romantizm sağlığa zararlı. Aşk da öyle çok ahım şahım bişey değil zaten. Kavuşamadığınız zaman aşık olduğunuzu sanıyorsunuz sadece. Bir süre sevgili olabilseydiniz şimdi nefretle anıyor olabilirdin soner kardeşi.

Kayıp yıllar yok ortada, merak etme. Tek kaybın bunlara kafayı takıp da üniversite için doğru düzgün hazırlanmadıysan kaybettiğin yıllardır. Unutma romantik-arabesk hatunlar değil akıllı hatunlar çeker akıllı adamların ilgisini üzerine.

Konu sahibesinin konusunu okuyamadım ama bu yorumu okudum. Biliyorum ayıp ettim.

Sen beni kabul etmedin o yüzden çok özelsin hahaha. aferin eda gözüne girmişsin kız. bi 10 sene daha kimseye yüz verme o gerçek ilişkiler yaşasın,sevsin sevilsin hala gelişmez beyinsiz bi salak olarak kalırsa temiz kız diye sana döner.
Sen de bi bok olmadığını anlarsın.

Hastalıklı,ağdalı ilişkilerimize güzide örnekler. Ayh çok romantiik beyaz surat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…