Hiçbir yerden alıntı değil. Buna emin olabilirsiniz. Tamamen kendi yaşadıklarım ve kendi cumlelerim. Devamını ilerleyen zamanlarda göreceğiz, teşekkür ederim
İlk başta yazdığım gibi insanlarla konuşmayı pek sevmediğimden o zamanlardan beri deftere yazardım içimdekileri. Yoksa özel bir çabam olmadı. Yaza yaza :) burdaki insanlar pek arabesk bulsa da umrumda değil. Çünkü ne Tolstoy, ne de bir Victor Hugoyum.. Burdaki insanlar sanki oyleymişim gibi ama son romanımda onları hayal kırıklığına ugratmisim gibi yazmışlar.rica ederim.
daha önce yazma girişimin oldu mu.
kendi hayatın gözlemlediğin olaylar hayallerin düşüncelerin...
tarzın çok hoşuma gitti.
ilk defa yazdığını düşünürsek böyle betimleme anlatıma ulaşman zor biraz yazma denemeleri alıştırma yapmışsın gibi.
yazdıkların varsa okumak isterim
Bir dizinin veya filmin setinde değilsin. İyi günler.bu senaryo tutmaz canım
Bundan sonra vakit benim vaktimdir. Haklısın :) iyi dileklerim seninleokuyom ben yaaa
neyse canım okudum yazdıklarını anlatım tarzın hoşuma gitti o nedenle hepsini okumak istedim. sonuç olarak bu adam senden hoşlanmış ama hiçbir zaman senin ona hissettiklerini hissetmemiş. üni de daha nice sonerler bulursun unutmaya çalış eğer gerçekten sevseydi bunların hiçbirini yaşamazdınız. sen okuluna geleceğine bak
İlk başta yazdığım gibi insanlarla konuşmayı pek sevmediğimden o zamanlardan beri deftere yazardım içimdekileri. Yoksa özel bir çabam olmadı. Yaza yaza :) burdaki insanlar pek arabesk bulsa da umrumda değil. Çünkü ne Tolstoy, ne de bir Victor Hugoyum.. Burdaki insanlar sanki oyleymişim gibi ama son romanımda onları hayal kırıklığına ugratmisim gibi yazmışlar.
Beni gerçekten mutlu ettin uzun zamandır bu duyguyu hasrettim sen ve sözlerin sayesinde hasretimi giderdim. Artık soneri değilde daha güzel şeyleri yazacağım ve yine güzel yorumunu bekleyeduracağım. Daima mutlu ve huzurlu kal :)anladım:)
burdakilere bakma sen, aynen dediğin gibi sanki roman yazmışsın sonu kötü bitmiş hayal kırıklığına uğramış gibi davranıyolar:)
kusura bakma derdini biraz sabote ettim ama yazım tarzın cidden ilgimi çekti
bence yazmaya devam et yeteneğin var her türlü her şeyi yaz içindekileri dışındakileri olayları hayallerini kurgularını...
insanlara bakma sen belki de içimizden bir yazar doğacak Tolstoy Victor hugo olmana gerek yok sen ede a ol yeter
Beni gerçekten mutlu ettin uzun zamandır bu duyguyu hasrettim sen ve sözlerin sayesinde hasretimi giderdim. Artık soneri değilde daha güzel şeyleri yazacağım ve yine güzel yorumunu bekleyeduracağım. Daima mutlu ve huzurlu kal :)
Beni anlayışla karşıladığın yazdıklarımı onemseyip cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle. Aşk olgunlastirir. Buna çok inanıyorum. Burdaki insanlar bana ne kadar ergen gözüyle baksada çoğunun görmediği bilmediği şeyleri biliyor görüyor ve yaşıyorum. Ve hemsire olman da ayrı ilgimi çekti umarım seneye bu zamanlar bende böyle güzel bir mesleğe adımımı atmış olurum. Mutlu kal :)Liseli hikayesiymis falan demedim valla gayet de okudum. Bazen insanin karsisina aski ilkokulda cikar sonra evlenir. Bazen bi omur ararsin bulunmaz. Hem ask olgunlastirir. Cok guzel yazmissin ya sonlara dogru gozlerim doldu. Gercek ask dokunamadigini sevmek gelmiycegini bilse de beklemektirEger kaderinde varsa zaten olur. Sen simdi gormedikce konusmadikca icin biraz daha durulur. Nasipse o bi gun yine seni bulucaktir. O yuzden derslerine asilman lazim. Ben de lise sonda cok ask acisi cektim ben de sinava hazirlanamadim ama kader ki ilk seneden hemsirelik bolumunu kazandim. Simdiki aklim olsa deli gibi calisir fizyoterapi okurdum. Ama kader iste. Hayatimda ilk defa ask acisi cekmistim icime kezzap atilmiscasina yaniyodu. Sonra ne oldu suan ucuncu seneye dogru yol aldik beraber allah kalbindekini hakkinda hayirli kilsin edacim
Burda benim yazım dilim mi koni olan? Karşınızda fanı oldugunuz ve son romanında sizi hayal kırıklığına ugratmis biri yok. Yorum yazmak için yazmayın. Teşekkürler.Tolstoy a benziyor yazım dilin nerde geciyor bu rusyamı? Dur havalara girme Tolstoy'un Türkçe baskılısından bahsediyorum yoksa alakası yok
:) ay sabah sabah ne güldüm yalan yazmanın uzunumu olurmuş:)neyi inandırıcı gelmedi? bu kadar uzun 'yalan yazacak' değilim. Yinede yorumunuz için teşekkürler
İşte aynısını bende dedimde bu kadar uzun yalan yazamam diyo demekki uydurma konular kısa oluyomuş bir yazı ne kadar uzun olursa o kadar doğru oluyomuş:)Anlatım tarzından olsa gerek, hic inandırıcı gelmedi.
Cok dizi izliyosun sanırım.
Okulun havalı çocuğu çalışkan, sessiz kıza aşık oluyor.
Ama aslında arkadaşıyla iddiaya girmiş.
Yok ilk defa reddedilmiş, yok seni kirletemezmiş, vedalaşırken tekrar arkasını dönüp söylediği sözlere girmiyorum bile. Ve daha bir sürü şey..
Sonuna kadar okudum ama içim bayıldı yani. Tam bi türk dizisi senaryosu
Müneccim misin:) yada çok şey biliyorum diyosan geçmişin hareketli geçmiş anlaşılanBeni anlayışla karşıladığın yazdıklarımı onemseyip cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle. Aşk olgunlastirir. Buna çok inanıyorum. Burdaki insanlar bana ne kadar ergen gözüyle baksada çoğunun görmediği bilmediği şeyleri biliyor görüyor ve yaşıyorum. Ve hemsire olman da ayrı ilgimi çekti umarım seneye bu zamanlar bende böyle güzel bir mesleğe adımımı atmış olurum. Mutlu kal :)
Eğer buradaki bayanları anlayışsız kaba görüyosan ve kendini diğer üyelerden üstün ve olgun görüyosan bir zahmet bir daha buraya derdini anlatma. Madem buradaki insanlardan daha olgunsun ve daha anlayışlısın kendi sorununu kendin çöz. Anlayışsız bulduğun bir ortama girmeGüzel yorumun için ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Anlayışlı insan buralarda pek bulunmuyor. Herşey geçer. Lakin bazıları insanı yorar bu yüzden geçmesi uzun sürer. Yoksa bende biliyorum bende farkındayım bazı şeylerin. Burdaki çoğu insan beni hiç tanımadan ergen sıfatına bürüdü. Lakin bilmiyorlar ki çoğundan daha olgunum. Her neyse güzel dileklerim seninle :)
Eğer buradaki bayanları anlayışsız kaba görüyosan ve kendini diğer üyelerden üstün ve olgun görüyosan bir zahmet bir daha buraya derdini anlatma. Madem buradaki insanlardan daha olgunsun ve daha anlayışlısın kendi sorununu kendin çöz. Anlayışsız bulduğun bir ortama girme
Konu sahibesinin konusunu okuyamadım ama bu yorumu okudum. Biliyorum ayıp ettim.uzun zamandır böylesine arabesk bir hikaye okumamıştı bu gözler tebrik ederim.Yani açıkçası dekorasyonda pembe rengin ağır bastığı bir odada,laptopının başına oturmuş,okuduğu kitapların izlediği dizilerin etkisi ile kafasındaki acıklı aşkı hikayeye dökmeye çalışan 17 yaşındaki sivilceli ve gözlüklü bir ergen belirdi ne diyeyim..fonda bergenin akustik ilavesi..
acaip takıldığım noktalar var; şöyle ki...
-kaç para ulan bir paket parliement sigarası?
-gözünü kırpmadan bakan 2 çift göz? 4 gözlü bir yaratık olsa gerek..siz onu görüp korkudan bayılıp sonrasında tüm bunları kaleme almış olabilir misiniz?
-ilk defa bir kız tarafından reddedilmiş,ilk defa bir kızdan şunu duymuş abi kaç yaşındaki bu çocuk?elbette herşeyin bir ilki var netekim..yani ilk defa bu olduğu için çok şaşırmış falan gececeksin buna özel anlam yüklemeyi..
-bu çocuk neden seninle bir ilişkiye başlamayı "kirletmek" olarak görüyor?abi o nasıl bir tabir? "O sıralar da bana 'eda sen çok iyisin ben seni kirletemem' diyordu." bu çocuk her çıktığı kıza tecavüz eden kendini durdurmayan azılı bir sapık mı?yoksa hatunların üzerine istemsizce kusmak,kaka yapmak,çim,çay,çamur lekesi bulaştırmak gibi bir takım psikolojik rahatsızlıkların mı pençesinde??Ben olsam Sonerden bu "kirletmek" eylemini biraz daha açmasını isterdim..
-şu diyalog beni tam anlamıyla arabesk kavramının ortasına fırlattı.bu ne abi?siz gerçek misiniz?banu alkan'ın karşısında günah çıkaran zengin çocuğu Cengiz gibi...bu diyaloğun çok benzerini bir yerlerde duyduğuma emini.kırmızı ile çizdiğim yerlere ayrı takıldım.
"ilk zamanlar senin yanına geldiğimde hatırlıyorsun değil mi? sana dik dik bakıyordum. o gün yakın arkadaşım ebru yanıma geldi. sana bir kız göstereceğim onunla çıkarsann sana iki paket parliament dedi. bende göstermen yeterli demiştim o zamanlar. çünkü seninle o an çıkacağımdan emindim. ama ebru çıkamazsın dedı. neden diye sordum. o kızda farklı birşey var, o kızın bakışları farklı. o kızla çıkamazsın, 2 hafta bile çıkamazsın dedii. Bende hayır diyip senin yanına gelmiştim gerisini biliyorsun reddedildim. İYİKİ EDA.. iyiki o gün kabul etmedin. o g ün iki paket sigara kazanacaktım evet ama ben onu kendimde alırdım. ama eda, ben senin gibi birini kazandım. Eda ben kimseye güvenmedim şu zamana kadar ama sana o kadar güveniyorum kii.. Ailemle şu zamana kadar kimseyi tanıştırmayı düşünmedim. Ama seni düşünüyorum eda. Evlenirsem bir seninle evlenirim eda.. Ben şu zamana kadar seninle çıkardım gayet güzelsin ama kirletmek istemedim. Korktum eda, sana deli gibi aşık olmaktan korktum. Ben koca bir korkağım eda.."
-Bakışların nasıl farklı?Şehla mısın? yoksa bakışlarında farklı imalar,büyük sırlar mı gizli..kafamda deli sorular..
-Bu aracı kız eEbru Soner'de gizlice gözü olan,fabrikatör Hilmi beyin şımarık büyük kızı olabilir mi?Kendine neden seninle çıkarsa ona sigara almak gibi bir misyon edinmiş?Ayrıca bakışlarından etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum.
-Son kısma hiç giremedim absürd edebiyatın en güzel örneklerinden biri gibi duruyor.Zengin çocuğu Cengiz'in dengesiz davranışlarına selam çakılıyor sanırım burada..
Tekrar ediyorum, kafamda deli sorular..
Konu sahibesinin konusunu okuyamadım ama bu yorumu okudum. Biliyorum ayıp ettim.
Benimkisi daha eğlenceli ve gerçekçi bence
Bir de herkese cevap vermiş konu sahibi ama, nedense benimkisine bir cevap vermemiştıkandı sanırım