3,5 senem

En sonunda o bana geliyor. Geldiğini iddia ediyor yani. Arada mesaj atıp hal hatır sormayı ama hiçbir şekilde yanımda olmamayi kendince gelmek olarak adlandırıyor. Okuduğun için teşekkür ederim. Önceden yazdığım gibi vakit benim vaktim artık bundan sonra hayatıma bakacağım :) sevgiler..

İşte benim sorunumda buydu. Herşeyin farkındaydım... sorun bunu kendime yedirememdi sanırım son günlerde bunu da yedirmeyi başardım. Bu yüzden artık cacıkta olsa tovbeliyim bir kaşık dahi almamaya. Görüşün ve yol gösterici yorumun için teşekkür ederim :)

Git elini yüzünü yıka da test çöz böyle boş işlerle uğraşıp 1 seneni daha heba etme .

Üniversite sınavına hazırlanırken, bende bu tarz bir salaklık yaptım maalesef..
karşı tarafa hiçbirşey olmadı .. acı çeken , istediği şeyleri yapamayan ben oldum..
Sonra ünv. ye başladım ve sanki daha önce yaşamamış gibi tekrar sevdim hem de çook...
sonra ne oldu.. yine aynı hikaye.. terk edildim, aldatıldım ve 1 senem gitti... okulum 1 sene uzadı.. bütün derslerimden kaldım neredeyse..
Şükür ki o günleri atlattım.. evet insan kendisi tecrübe etmeden hiçbirşeyi tam olarak oturtamıyor aklında ve söz geçiremiyor yüreğine.. ama içten gelerek söylüyorum ki gerçekten değmez.. geriye bakınca ne kadar gereksizmiş diyrum sadece.. fazlasıyla gereksiz ayrıntılarla uğraşmışım..
Sen de yol yakınken daha fazla acı çektirme ne aklına ne de yüreğine canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…