3,5 senem

tamamını okudum. pembe dizi gibiydi çok heyecanlıydı :)
lisedeki ilk aşkım geldi aklıma.okulun rock grubundaydı sevgilisi vardı ama tutuktu sevgiliside ikizim gibiydi.4 yıl sevdim farklı şehirlerde de olsak.
sonra öğrendim ki sevgilisi yaklaşık 10 yıldır beraberdiler ölmüş.
benim 7 yıllık ilişkim var.gerçek aşk karşına çıkınca geçer.takma kafana

Vallaha ben de azmettim okudum :)
Soner dedigin nedir be ablacim
Sonerin bini bir para hesabi elini sallasan sonere carpar unide
Bak keyfine dalgana bosssssverrrrr yaa

Başlığa istinaden yazıyorum dikkatimi çekti 3,5 sene yazmışsın sanırım boşa gitmiş.Benim de bir ilişkim 3,5 sene üzerine bitti.Ağladım,zırladım (salakmışım) Düşün 10 senelik evlilikler üstelik bebekleri olduğu halde ayrılanlar var.O yüzden boşveeer,hayırlısı.

azmettim sabrettim okudum..
okudum da,
bebeğim bu oğlandan sana bi cacık olmaz.
yazık günah kendine bunu yapma.
genceciksin daha nice sonerler girecek hayatına.
sen olmayan yaşanmayan birşeyi olmuş ve yaşanmış gibi sanmışsın..

on yıl sonra kaybetmek çok üzücü olmalı..
çok üzüldüm.

bende çok üzülmüştüm ki şans eseri öğrendim.ve nişanlıydım öğrendiğimde.bir kaç hafta kendime gelemedim uyuyamadım ağladım neden bilmiyorum ama o kızı çok sevmiştim sevgilisine aşık olmama rağmen.
çocuk şuan ortalarda yok.başsağlığı mesajı attım ama gördümü yaşıyor mu bilmiyorum

eda okuldan bi çocuğa aşık olmuş.
çocuk çapkınmış kızın arkadaşıyla çıkmış.
edayı seviyomuş ama sevmiyomuş da. sevgili olamamışlar.
soner edaya sana gelicem demiş ama sonra bi daha aramamış.
eda da iletişimi kesmiş ama çok özlemiş.

bi de 2 paket parliament vardı bi yerlerde ama onun konuyla bağlantısını çözemedim.

Liseli hikayesiymis falan demedim valla gayet de okudum. Bazen insanin karsisina aski ilkokulda cikar sonra evlenir. Bazen bi omur ararsin bulunmaz. Hem ask olgunlastirir. Cok guzel yazmissin ya sonlara dogru gozlerim doldu. Gercek ask dokunamadigini sevmek gelmiycegini bilse de beklemektir Eger kaderinde varsa zaten olur. Sen simdi gormedikce konusmadikca icin biraz daha durulur. Nasipse o bi gun yine seni bulucaktir. O yuzden derslerine asilman lazim. Ben de lise sonda cok ask acisi cektim ben de sinava hazirlanamadim ama kader ki ilk seneden hemsirelik bolumunu kazandim. Simdiki aklim olsa deli gibi calisir fizyoterapi okurdum. Ama kader iste. Hayatimda ilk defa ask acisi cekmistim icime kezzap atilmiscasina yaniyodu. Sonra ne oldu suan ucuncu seneye dogru yol aldik beraber allah kalbindekini hakkinda hayirli kilsin edacim

demeden edemeyeceğim "iki çift göz" demişsin. 2 çift göz=4 göz olur. birde çok uzun yazmışsın okurken nefesim kesildi. çocuk sana pek bişey vadetmemiş. bence kendini üzme. daha çooook uzun yıllar var önünde. 3.5 sene uzun değil değil 35 yıl evli kalıp boşananlar var. salla gitsin amaaaan

Böyle yazılarda benim içim şişiyor nedense. Blog yazmaya çalışırmışsınız gibi olmuş. Ayrıca bir ilişki yok zaten ortalıkta, takıntı haline getirmişsiniz muhtemelen hayatınıza başka erkek girmediği için. Zaten 15-18 yaş aralığında ne aşkı yahu. Benimde o aralar bir erkek arkadaşım vardi her ayrıldığımda intihar edeceğini söylerdi - yersen - Şimdi herşey geçti gitti, aşk sanıyorsunuzda öyle olmuyor işte.

Valla ben okurken çokkkkk keyif aldım.Bitmesini istemediğim ama sonunuda çok merak ettiğim kitaplar gibi :))) Sonunu evet bende farklı tahmin etmiştim,ve düşündüğüm gibi olacağına inanarak ayağa kalkıp alkış kıyamet koparmayı düşünüyodum ama olmadı.Hüsran.Sana şunu diyebilirimki Lise döneminde vurulduğun biri varsa,o yara sızı kolay kolay kapanmıyor.Yılllllllllarını alıyor insanın tüketiiyor.O yüzden,bir gün uyanıp onu sevmiyo olmadığını fark etmeyi beklemek yerine çaba göstermek zorundasın kopmak için.İnan başka türlüsü pek mümkün değil.O kadar uzun yıllar acı cektimki yarabbim.Hikayenizin başları tamamiyle benim yaşadıklarım.Fakat ben mektup olayına girmediğim o en sonunda numaramı bulduğu ve kapılarda yattığı için o noktadan sonra ayrıldı konularımız :))))) 6 yıl her küslükte kavgada nasıl ciğerim söküldü nasıl bekledim iyi bilirim.Ama gerek yokmuş.Bigün gerçekten bi türlü belirginlik kazanmayan bi ilişki için yıllardır çok yıprandığımı fark ederek arkamı dönmek için ben çabaladım.Kendim için.Çok şükür başardımda. Hayatımda 3 yıldır başka biri var.Desenki şimdi diğerini görsen ne olur,içim sızlar belki güzel anıları düşünerek ama o kadar.Birini tercih etmek durumunda kalsam,şuan hayatımda olan insanı seçerdim.Hemde tereddütsüz.. Senin içinde en hayırlısı neyse o olsun inşallah :)

Şu an 18-19'lu yaşlarında olmalısın, hayatının en güzel ve en önemli çağını yaşıyorsun. 2 sene sonra bunu aç ve bir daha oku emin ol ki güleceksin. Bu yaşta yaşadığın şey çok önemli gözükür ama şu an en önemli olan sen ve geleceğin olmalı. Düşünmeyi bırak, hemşire olmak istiyormuşsun bak ona odaklan, bilimsel olarak insanın herhangi bir şeye alışması 21 gündür. Kendini düşünme kısmına odaklan unutman çok kolay olacaktır.
Üniversitede çok daha güzel bir hayat, çok daha yakışıklı Soner'ler seni bekliyor olacak :) Hem de beyaz surat ile kısıtlı değil :)
Sıkma o güzel canını 1 ay süre ver kendine hem onu unut hem dinlen, sonra da otur dersine odaklan.

Bunları sana 2.5 sene sevgili üstüne de 6 ay nişanlı kalıp ayrılmış bir insan olarak yazıyorum emin ol unutrrsun, ben 27 yaşında unuttum sen 19'unda çok rahat unutursun.

edayla çıksa parliament kazanacakmış çocuk.
iddaya girmişler.

O kadar detaylı yazmışsın ki kah Eda oldum, kah Soner oldum, kah senin için mektup taşıyan Soner'in sıkıştırıp zorla laf aldığı ve o kadar mektubunu taşıyıp adını bilmeyen o kız oldum, kah Soner'e iki paket sigarasına bahse girerim şu kızı tavlayamazsın dediği aslında hikayenin gizli ana kahramanı olan (Sonerle seni o kızın amaçsız bahsi birleştirmiştir) kız oldum, kah okul müdürü oldum, kah 6 saat ders dinlemezken yanında oturan sıra arkadaşın oldum, kah Soner'le buluştuğun kafede yandan sizi dikizleyen (ne örüyo la bunlar bi gülüyolar, bi ağlıyolar diye düşünen) adam oldum.... Oldum da oldum..

Lisede 4 sene boyunca (bizde hazırlıkta vardı, şimdiki 4 yıllık sistemden değil ben fosil sayılırım sana göre) bir çocuğa aşık olmuş, sonraki 1 yılda devam etmişti aşkım. Çok ağlamıştım, platonikti ama plotoniklik o zamanlar modaydı. Biz de öyle çıkma dolaşma değil platonik mübahtı. Velhasıl üstüne en az 8 kişiye daha aşık oldum. Demem o ki lisede aşık olup evlenen çok yok, oku, ünv'ye git karşına neler çıkçak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…